Emelkedőket kedvelőknek a Gödöllő-Szada-Őrbottyáni körforgalomnál rögtön jobbra fel- Váchartyán- Galgamácsa, itt ismét egy jó hosszú emelkedő Vácegresig- Erdőkertes- Veresegyház- a vége a szadai emeltyű.
Az előzetes infók ellenében is vakmerően elindultam az Aszód 40-esen. Az egész távot ellenszélben, soxor a Paris-Roubaix-ét megszégyenítő útviszonyok, kutyaüldözés, térdfájdlamak ellenében is legyűrtem 1ó45' alatt, így elsőként teljesítettem a távot. :-) Utána még hazatekertem Gödöllőre, és pont a Máriabesnyői emelkedőn kaptam első kerék defeketet. Valszeg a gummantó pont addig bírta az Aszód környéki út gyötrelmeit és ott adta meg magát. 100-szor is meggondolom legközelebb, hogy arrafelé tekergek-e még "1általján"... A táj nem csúnya, sőt de...
Zoli: biztos ismered ezeket az útvonalakat, amivel szinesítheted a köreidet: Gödöllő-Szada-Mogyoród- Fót felé, Szada-Veresegyház- Erdőkertes-Vácegres..., Dány- Jászság felé, Dány - Zsámbok-Tura-Bag-3-as (elég széles) -Gödöllő /v. ASzód - Galgamácsa felé, stb. Hétvégi hosszabb túrákon Dányból is el tudod érni az Alföldet, Cserhátot, Mátrát, Pilist, Börzsönyt is.
igen, jó kis kör:) az a baj sokszor, hogy 20-30 km körzetben mindenfelé jártam. Egy idő után unalmas :) Ha pedig elmész 70km-e, akkor illik haza is tekerni. Az pedig nem a "...á csak kiugrok tekerek egyet..." kategória!:)
Pesze ad elég adrenalint az Isaszeg-Gödöllő halálsor... Egyszer kamiont előzve nem vettek észre. Meglepődtünk mindketten :D Szerencsére résen voltam.
Szombaton Bajtemetésen jártam (Pécel mellett. 317m) A hegyre fel lehet jutni végi beton úton (volt szovjet laktanya van fent) Nem rossz.
Nem volt időm alfátó-omegáig minden hozzászólást elolvasni. De! A címen megakadt a szemem! :) Dányi lakos révén sokat tekerek Gödöllő felé. Dány-Isaszeg-Gödöllő-Vácsz.lászló-Valkó-Zsámbok-Dány az kedvenc. Aztán az über a K100 :) 2szer voltam eddig.
Szóval örülök,hogy rátok akadtam! :) Hétközben sajnos Pesten, koleszban sínylődöm. Marad a futás (birngázni Pesten...??)
Hétvégén viszont, elszabadulnak a lóerők! :D Itt a jó idő! Bringára fel!;)
Én meg tavaly nem tudtam menni, így csak találgatok, az sem kerül semmibe. :) Valaki majd csak tudja az útvonalat, legrosszabb esetben visszafordulunk, aztán rövid táv lesz...
A térkép alapján én Csúzról az ÉNy-i vagy a Ny-i irányba menő útra tippelnék, azok a Google Earth alapján is aszfaltosak lehetnek. De persze ez is csak tipp. Úgysem sietünk... :)
Erre a TT-re leginkább MTB ajánlatos, annyira pocsék helyenként (több kilométeren át) az út, KArtal-NAgykökényes-Heréd környékén még a magyar viszonylatban is kiemelkedően ráz az út, tele mindenféle úthibával.
Köszönöm a linket, nem akarom hasogatni szálakra a szőrt, de a Dubnik-Hurbanovo útvonal ezen sem egyértelmű :)))) Mindegy, odatalálunk , csak lehet többféle variáció, és dehogy kerékpározom én a hosszabb, esetleg járatlan úton véletlenül :))) (még úgy járok, mint Pais Peti )
Azért nem szívesen akasztanám össze a bajszomat a Cartagenai koko ültetvényesekkel. :-) Még úgy járnék mint szegény Pais Peti, akit leparancsoltak '95-ben a bogotai VB-n a bringájáról és örült, hogy ép bőrrel megúszta. http://www.ftc.hu/index.php?action=club&sact=news&nid=8638
Na kérem! Műxik az új gépezet! Ma már ki is prószáltam és tekeregtem egyet a Gödöllő-Szada-Mogyoród-Forma1 pálya-Mogyoród-a 30-as Főút-Gödöllő útvonalon.