Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A technologia ami itt van a Tenkes hegyen, es a Kánya hegyen épitett toronyba gyakorlatilag egyezik.
Ezek már a hidegháború idején a berlini teufelsbergi lehallgatóközponthoz köthetők, illetve annak az utánfejlesztése.
Légtérrezonancia vizsgálat, ami gyakorlatilag bármilyen a légkör megváltozasat a légkörnek, pl. harckocsioszlop-lánctalp rezgés, repülőgép motorja stb, összekötve rádió irányméréssel.
Radarok ki és beakpcsolását is tudja a rendszer, befog cb es morzeadásokat.Gyakorlatilag az összes frekvenciasávra van antenna a toronyba.
Jó néhány éve egy kollégámmal voltunk bent a kapu melletti toronyban. A kolléga szakmai kíváncsiságból feltette a kérdést, hogy mi ez (a középső dologról, - akkor még fele ekkora volt). Kapott is rá szakszerű választ.
Elvileg 1992. januárjában a Tekes-hegyen voltam 2 hetet. A Katonai Felderítő Hivatalnak volt akkor ott egy hiradós bázisa a Jugoszláv válság miatt. Akkoriban csak hallomásból tudtam, hogy ez a Tenkes-hegy, úgyhogy tévedés is lehet, bár a kilátás és a hely alapján annak tűnik az emlékeim szerint.
Ez biz katonai térkép, van egy ilyenem a Gödöllői dombságról, véletlenül vettem, de ég és a föld a Cartographiia vallalt es a MH Katonai Terkepeszi intezete által kiadott térképek között.
Annyi minden van mar ami zavarhatja, fix es mobil eszközök stb.
Legutobb lattam aldiba taviranyitasu kis dront, ami wifin kuldi a jelet, kepeket, online mobiltelefonra.
Minden haztartasba van mikrohullamu sütö, ami szerintem nem mindig megy tökéletesen, kvazi nem zar a doboz Faraday kalitka elven, ott is kilep a sugarzas.
Ami plusz meg, hogy a radarok a központtal, valszeg meg mikrohullamon is kommunikalnak.Tehat el kell kepzelni milyen radiohullam tumultus van egy nagyvaros közelebe.
Legutobb lattam ilyen nmhh merokocsit, a Hörmann forrásnál, Köszeg mellett, feher terepjaro, lesötétitett üveggel.
Egy múltkori fórum témával kapcsolatban szerettem volna egy képet küldeni Neked, de a gmail nem fogadja el azt a címedet, amit itt levélcímként megadtál.
Légyszíves küldjél egy üres levelet az illesj.dodi@gmail.com címemre, hogy eldkülhessem (ha kíváncsi vagy rá).