Új lemez Február 10-én!!! Új dal ízelítőként:itt Turné tavasszal:
Twenty-Eight Ways to TOUR 2009
Márc. 7. Szolnok, Rock Parking + M.W.S. Márc. 13. Orosháza, Anno + Abiocore, Shapat Terror Márc. 19. Budapest, After Music Club + Aebsence, M.W.S. Márc. 21. Békés, Denevér + Baby Bone, Bar Bears Ápr. 3. Pécs, Toxic + Harmada, Solar Scream Ápr. 4. Mohács, Rock Klub + Harmada, Solar Scream Ápr. 10. Csongrád, Mozi + Baby Bone, M.W.S. Ápr. 11. Szeged, Garaboncziás + Real Lies, M.W.S. Ápr. 17. Békéscsaba, Hangya + Baby Bone, Bar Bears Ápr. 24. Szentes, Ifjúsági Ház + Locust On The Saddle, Flop, Máj. 2. Martfű, Műv. Ház. Máj. 8. Berettyóújfalu, Parola + Súly!, Abiocore Máj. 15. Eger, Egrix Klub + Shapat Terror Máj. 23. Túrkeve, Tó Party Söröző + Bar Bears Júni. 13. Kiskunfélegyháza, Rock Tár + Flop
a gergő megrótt hogy túlságosan indiszikrét vagyok, pont ezért nem írtam be az idekívánkozó obligát választ, ("megint összekúrtál magadnak egy új gitárt?"), de úgy látszik, neked nincsenek ilyen aggályaid.
Mindig szopásra csücsöríti a száját, ez nála az alaphelyzet, ahányszor már patront vett magához. Érdemes lenne egyszer azt megnézni, ahogy szopásra csücsörített szájával reggelenként teát szürcsöl kanálból. Teljesen úgy néz ki, mint a régi Batman képregényben a rotyogó emberi szívek levét kóstolgató bácsi...
Gratulálok a zúzáshoz, szép vót. A csapatot ismerve nem gondoltam, hogy már másnap lesz aki kiheveri és tud írni róla azon kívül, hogy "Wheeeevazzzbaszom".
A névváltoztatás tényleg esedékes, mit szólnátok a Blue Oyster Gay Band-hez (http://www.ultimatepartyshop.com/shopimages/products/normal/25064.jpg) vagy a Big Ribbed Asshole Metal-hoz? (http://m.blog.hu/to/tompa/image/asshole.jpg) Öklözőzsír rulez:)
"Apró félelmekkel indultam az esti Anathema koncertre. Az első, ami aggasztott, hogy kevés bénább együttesnévvel találkoztam eddig, mint amit a magyar előzenekar, az Angertea választott magának. Hiába hallgattam meg előző nap néhány kiváló számukat, azért ez csak megmaradt.
Az első koncert, az Angertea fellépése fél kilenc körül kezdődött.
Az együttesről, be kell vallanom, nem sokat tudtam. Néhány dalt hallottam csak, azok is a háttérben szóltak. Éppen ezért volt hatalmas meglepetés az előadásuk. Szinte az első számtól az utolsóig hihetetlenül élvezetes zenét játszottak. Megkockáztatom, hogy ők jelenleg az egyik legjobb magyar rock/metálzenekar. A dalokban egyaránt megtalálhatóak az alternatív rock, a grunge, és a progresszív metál legfelemelőbb pillanatai. A basszusgitáros, Peralta Miguel hatalmas munkát végez a számokban, megállás nélkül jártak az ujjai, Mihály Gergely énekes/gitáros pedig tökéletesen karcosan, és erősen énekelt. A basszustémák, és maga a gitár hangzása néha a Toolt jutatta eszembe, míg az éneket Keenan, és Eddie Vedder keresztezéseként lehet leírni, mondjuk.
Bárkai László dobolása sem volt rossz, de inkább lehet megbízhatóként jellemezni, mint merészként. Peralta Miguel basszusjátékát látva arra számítottam, hogy egyszer-egyszer bátran elrugaszkodnak, és jazzes elemekkel is frissítik a zenéjük. Vagy, amikor együtt készítik elő a dal csúcsát, ahogy a No Harm Done-ben hallható, egy lépéssel tovább mennek, és még komplexebb formát találnak ki. Számomra nagy ígéretként lógott a levegőben, ami végül is nem vált valóra. Ha valóra vált volna, lehet, hogy furcsa korcs születik, de akkor úgy éreztem, csak ez hiányzik a csodához. A koncert egyébként ettől függetlenül is eszméletlen volt, és eloszlatta az első aggodalmamat. Bebizonyosodott, hogy hülye névvel is lehet remek zenét csinálni. A közönséget is meggyőzték, ennyi ördögvillát évek óta nem láttam a levegőben. (A-) "