A Kontroll messze nem tökéletes, de van benne valami friss, sajátos, egyéni, és talán az is sokat adott a sikerhez, hogy a Csányi Sándor nagyon jó volt a főszerepben, valami XXI.századi elvarázsolt herceg-féle.....atyaég, ha a fiatalok Konrollok tömkelegét néznék a "bocskoros" televíziós műsorok és társaik helyett, egészségesebb mentalitású nemzedék növögetne itten, az biztos.
Nem azt mondtam, hogy a Valami Amerika jó film volt, hanem, hogy sikerfilm. Az volt az első ilyen, aminek a hatásásra elindultak a Kontrol, Argo tipusú filmek. És ezeknél mégcsak nem is rosszabb. A Kontrolt pl. soha nem fogom megérteni mitől ilyen nagy szám.
Na, akkor - olvasva, amit írtok, köztük még egy bocskor-fan is - jól megúsztam, én uganis semmit nem nézek és hallgatok, amiben ez a pali (Bochkor) benne van.
kíváncsi leszek a nézettségére. szerintem óriási hibát követett el ilyen szempontból a tv2, hogy a reklám előtti két játék rémgyenge volt, és inkább késztethette a nézőket elkapcsolásra (az rtl-en ráadásul a jumanji ment) + ami a legnagyobb gáz volt, hogy a reklám előtt nem adtak promót, hogy mi várható a folytatásban (esküszöm, ilyen hibát a kezdők sem követnének el, így pláne nem volt mi maradásra kényszerítse a nézőket)
véleményem szerint roppant gyenge volt a műsor (borzalmas vágások voltak benne, brr), és sokkal nagyobb potenciált látok a nézők veszítésében, mint megtartásában (bár az első adás kezdeti nézettsége biztos nem lesz rossz (de jó sem, nagyon))
komolyan nem értettema műsor koncepcióját (máshol talán ez bejön, de itthon a picit hasonló leggyengébb láncszem is bukott)
(az meg hótt gagyi dolog, hogy a szerkesztőasszisztensek barátaival tették tele a csapatokat...)
(szegény gyurta dani, egyszer igazi sportemberként ott pózol egy talkshow-ban a magyar doppinghőssel egy díványon, másszor meg ez)
Egyébként amit te a-movie-nak hívsz, abból egyedül a Mi kell a nőnek az. A többi legaláb 10 éves, azt én már nem sorolnám ebbe a kategóriába. Ilyen régi filmeket pl. lehetne hétközben is játszani, mert ezekből elég sok van. És hétvégén egy igazi a-kategóriás filmet.
azért ezeket nem én nevezem a-filmnek. a b-filmek tipikusan a videóra készült cuccok, az a-filmek meg amolyan high-profile, általában moziban is vetített cuccok. ha 10éves korhatárt szabsz meg, azért a jumanji, az akárki joe, de főleg a 12 dühös ember (ugye a nemrég készült, emmy-díjas tévéváltozatról van szó:) idetartozik.
A Valami Amerika is az volt. De ezt csak azért említem, hogy kötöszködhessek :)
rohadjak meg, ha nincs igazad, igaz a VA nem volt zsánerfilm, az csak amolyan film volt (a magyar véndor is ilyen,bizony:)
Én is remélem, ez a műsor megér egy jó szaftos, burkolt anyázást. Worluk már a korábbi Nagy Ő kritikáiban is megírta, hogy a TV2 milyen nőiszerep-modelleket igyekszik felmutatni. Mit ne mondjak, a mai produkció is ezen a nyomvonalon haladt.
Az igazi túlélő faj: a néző. /Már ha idejében észbe kap, és csatornát vált - a Csao Darwin szinvonalában méltó ellenfele lesz az RTL Klubos Kísértésnek, gratulálok!/
En csak azt nem ertem, hogy a "jatekosokat" mivel vettek ra, hogy bevallajanak egy ilyen megalaztatast?
Ettol meg ismertek sem lesznek, mint mondjuk a valosagshow-tol, viszont kb 1M ember nezi ahogy pl fokajelmezben rohangal.
Amúgy a Megasztár külföldi licenszű műsor, a németeknél talán Superstar néven futott picit korábban, mint nálunk, gyanítom, hogy ez darwinos szar is a külföldi tulajok olaszoknál vagy máshol lepróbált gagyija.
Többszöri hosszas gondolkodás után sem tudtam kitalálni, hogy ez a moslék kiknek, miért és miről szólt.
Azt kellett látni és hallgatni, hogy döntően tizenéves modellképző egyetemre járó szépségek mennyire nem tudnak énekelni, mennyire átlagos az intelligenciájuk, milyen rémesen közönségesek és magamutogatók, ha kell egymást még ütni/vágni is képesek némi közszereplésért és hála az égnek végezetül eltelt - reklámokkal jól kitömve - mintegy 2, unaloműzésre teljesen alkalmatlan óra.
Döbbenet!!!
Pénzért mindenre képes vagy, Gábor? (igen!)
Kedves procuder!(így ahogy írom) Ez a produkció mind minőségében, mind színvonalában óriási fölénnyel múlta alul az elmúlt évtized valamennyi szombat esti show és egyéb jellegű műsorát(hej, Dáridó, emléked ezután csak szép és jó). Sokszor és sokan mondják, hogy nincs lejjebb, ezen a téren Önnek, tisztelt Procuder Úr sikerült maradandót alkotnia, azt hiszem, ez a műsor igen komoly etalonként fog szolgálni az elkövetkező évtizedek kritikai jellegű észrevételeinek megtétele előtt.
Sok sikert a folytatáshoz, gondolom a következő rész már elkészült, só masztgóan. A TV2 ezzel a műsorral már-már verhetetlen, ilyen szintű igénytelenség talán a Budapest Tv-nek sem jönne össze, pedig ott jó úton haladtak, de ezután nagyon rá kell kapcsolniuk.
Undorító, gusztustalan és totálisan ízléstelen műsor. Hogy lehet egy ember méltóságát így megalázni, hogy egy vízzel teli hengerbe kényszerítik. Olyan, mintha a spanyol inkvizíciót látnám. Idáig jutott a televíziós szórakoztatás. Basszák meg. Egyébként a barna csaj ritka buta volt.
Volt az Alföldinek egy műsora nemrégiben, a Lesz ez még ígysem. Messze kimagaslott a hasonszőrű műsorok közül. Ergo:
1. nézhetetlen időpontban, éjfél körül tűzték műsorra,
2. le is vették, mondván hogy alacsony a nézettsége. (Csak arra lennék kíváncsi, hogy mérik azokat, akik videóról nézték, pont az éjféli időpont miatt?)
Ennyit a kereskedelmi csatorna igényesebb műsoraíról.
Ennek a mostani műsornak az indítása meg szvsz totál gáz. (amikor a két "csapat" egymásról mondott véleményt. Mindíg azt hiszem, van olyan szint, ami alá már nem lehet menni, de most is beigazolódott: lehet.)
Ha én egyszer úrinőnek öltözöm, de közben naponta a sarokba csinálok, attól még nem leszek valódi úrinő. Aztán a Megasztár egy viszonylag kulturált műsor volt ugyan, de a minőség szó egy kicsit túlzás, legfeljebb, ha a többi produkcióhozl viszonyítom. Mondjuk egy korrekt, szórakoztató műsor volt.....halljuk a többit!
Lenne egy kérdésem. A megasztár igénytelen műsor? Aki javasolta a csatornánál, illetve akik javasolták azokat elhajtották? Nézd meg, a megasztárt nagyon sokan nézték, a fiatalok is és az öregek is. Tehát ne mond hogy nem adnak minőséget!
Valójában, ha jól figyeled, amit írtam, nincs köztünk igazi vita.
Soha nem írtam olyat, hogy "igényesből" ne lehetne jó műsort csinálni.
Azt viszont továbbra is fenntartom, hogy az "igényesség nem tömegszint", hiszen azért adnak a televíziók Szabó István és Truffaut filmeket, nézd meg a nézettségi mutatóikat.
A "tömeg"-et nem nézem le, inkább kicsit sajnálom, hogy nem nyílnak meg előttük olyan ajtók, amiknek segítségével, teljesebb, emberi életet lehet élni, nem materiális szinten. Azokat nézem le (ismétlem) akiknek a kezében van egy effajta lehetőség, és mással sem törődnek csak és kizárólag a profittal.
csacsiságot írsz, hiszen az pl. olyan típusú műsor, ami a benne szereplőktől függ. egy jó szereplőgárda jobb műsort képes összehozni
Eddig az a tenedencia, hogy egyre sz@rabb a szereplőgárda. Ez mitől változna?
a kereskedlmi tévékben nem csak a 19.00-23.00 időpont létezik. más időpontra is lehet tenni igényes műsort.
Bármilyen furcsa, én nem hajnali 2-kor akarok tv-t nézni. Tudom van videó.
2. régi tévhit a b-filmek túltengése. a csatorna, amelyik filmeket is vetít nyilván nem vetíthet csak a-filmet, mert akkor rohadt hamar kifogyna. csütörtöktől hétfőig ezek a filmek vannak az rtl+tv2-őn. a vs b 10-6. szóval nincs b-film túltengés. ezt bármikor meg lehet nézni.
a: rajongó, jumanji, játszma, 12 dühös ember, mi kell a nőnek, ének az esőben, igazság útja, akárki joe, amerikába jöttem, egyik kopó másik eb, b: kutyám jerry lee 3, forró rágógumi 6, darázsfészek, zsaruvér, ne szólj száj 2, kickboxer 6
Azt elismerem, hogy nem lehet minden nap a-filmet adni, az HBO-n is csak egy van hetente. De ettől még nem kell főmüsoridőben sz@r filmeket vetíteni. Akkor csináljanak valami műsort. Egyébként amit te a-movie-nak hívsz, abból egyedül a Mi kell a nőnek az. A többi legaláb 10 éves, azt én már nem sorolnám ebbe a kategóriába. Ilyen régi filmeket pl. lehetne hétközben is játszani, mert ezekből elég sok van. És hétvégén egy igazi a-kategóriás filmet.
1. én nem jelentek ki bochkorról, mert nyilván nem ismerem. de azt kimerem jelenteni, hogy amikor egyszer mondjuk tommy lee jones valamelyik filmben rosszfiút játszott, nekem nem az volt a következtetésem, hogy ez a tommy lee jones milyen egy rongyember... aki a mádiában műsort vezet az nem feltétlenül magát adja (szerepjátszás. mond ez neked valamit?)
Bochkor nem csak a rádióban nagyképű bunkó. Az összes műsorában úgy viselkedett, mintha ő sz@rta volna a spanyolviszat. Még a talk show-kban is, ahol elméletileg magát adja. De ha feltételezzük is, hogy csak szerpet játszik, a Darwinban sem fog másként viselkedni.
2. egy műsor nem attól lesz jó vagy rossz, hogy ki a műsorvezető. én utáltam azt, aki egyszer a 24 c. sorozatot felkonferálta az mtv-ben, de ettől a sorozat még nagyon király volt.
Azért nem mindegy, hogy valaki felkonferál egy filmet, vagy műsorvezető.
az argo végre egy igazi közönségfilm (a kontroll mellett a második, ami az utóbbi 5 évben készült itthon.)
A Valami Amerika is az volt. De ezt csak azért említem, hogy kötöszködhessek :)
Nézd, van ma Mo. két darab kereskedelmi csatorna, amelyek mind a tévés szakma, mind a hozzértők szerint szart csinálnak. Rendes műsor elvétve akad a struktúrában. Ez tény, nézd meg, pl ma, péntek este főműsoridőben mi megy. Gagyi, b movie. Vagy úgy általában: valóságsó, tiniknek, nagymamáknak és retardáltaknak szóló délutáni sók, na meg sorozatok. Ez van. Kulturált szórakoztatás nuku.
1. sok kereskedelmi csatorna van, ebből csak kettő (vagyis három) képes nemkonzervet vetíteni. ez jó vagy rossz?
2. régi tévhit a b-filmek túltengése. a csatorna, amelyik filmeket is vetít nyilván nem vetíthet csak a-filmet, mert akkor rohadt hamar kifogyna. csütörtöktől hétfőig ezek a filmek vannak az rtl+tv2-őn. a vs b 10-6. szóval nincs b-film túltengés. ezt bármikor meg lehet nézni.
a: rajongó, jumanji, játszma, 12 dühös ember, mi kell a nőnek, ének az esőben, igazság útja, akárki joe, amerikába jöttem, egyik kopó másik eb,
b: kutyám jerry lee 3, forró rágógumi 6, darázsfészek, zsaruvér, ne szólj száj 2, kickboxer 6,
Meg is fordíthatnám: amit adnak, azt nézi a nép, és ha szart adnak, a nép is szart néz, így a népízlés is szar lesz, a követendő minták is szarok, és így szépen szar lesz az ország is, lassan, de biztosan elhülyülünk. Mert igazad van, mindenki a tévét bámulja. És ezt könnyű kihasználni. Ezt persze lehet "megmentésnek" is nevezni, én inkább azt mondanám, hogy a helyzet reális értékelése. A tévék abban érdekeltek, hogy minél kisebb költséggel minél nagyob profitot termeljenek, letova a népet, elvére tök mindegy, mit adnak, nézzük. Olyan ez, mikor valakitől kapsz 100 forintot, miközben 1000-et is kaphatnál, de nem is tudsz róla. Sőt, jobbat modok: nem is akarsz róla tuni.
van nekünk Bocskor Gábor, aki egy nagyképű suttyó, tőle normális műsort még nem láttam, néha musáj meghallgatnom a rádióban, és hát nagyon gáz.
hmm. itt van bochkor gábor, és itt van taki bá, aki anélkül, hogy magát az embert ismerné ki meri jelenteni, hogy nagyképű és suttyó? váú. azt kimerem jelenteni viszont, hogy taki bá, olykor meggondolatlan és minden alapot nélkülöző kritikákat fogalmaz meg:))
1. én nem jelentek ki bochkorról, mert nyilván nem ismerem. de azt kimerem jelenteni, hogy amikor egyszer mondjuk tommy lee jones valamelyik filmben rosszfiút játszott, nekem nem az volt a következtetésem, hogy ez a tommy lee jones milyen egy rongyember... aki a mádiában műsort vezet az nem feltétlenül magát adja (szerepjátszás. mond ez neked valamit?)
2. egy műsor nem attól lesz jó vagy rossz, hogy ki a műsorvezető. én utáltam azt, aki egyszer a 24 c. sorozatot felkonferálta az mtv-ben, de ettől a sorozat még nagyon király volt.
Aztán it van Árpa, aki amúgy fasza gyerek, de vele két baj van: Az Argó esetében is kiderült, sőt talán még Ő maga os elismerte, hogy suttyóknak készíti a filmjét, mert arra van kereslet, mondjuk a retek klubos működése sem aról volt híres, hogy azon nevelném a fiamat, másrészt nem hiszek neki,?
nem védem, és nem állítok párhuzamot, de szerinted kinek csinálta tarantino a ponyvargényt, mondjuk? nem a művészfilmhívőknek. az argo végre egy igazi közönségfilm (a kontroll mellett a második, ami az utóbbi 5 évben készült itthon.) szerintem ez dícséretes.
mert azt mondta, h nem lesz tévé egy ideg, és lám... Akkor most hihető figura???
hmm. nem volt a tévében egy ideig? igazat mondott. hihető? ilyen szempontból igen.
Az pedig külön szomorú, h te az "értékeld az életet" felszólítással "nyitnád ki a szemem". Én értékelem az életet, ezért nem nézek szarokat. Helyette mondjuk a feleséggemmel beszélgetek, vagy a fiamat ajnározom. Ez az élet
plusz internetezel, és fantomnév alatt fuó user-ekkel kommunikálsz, beszólsz olyanra, amit nem ismersz, de mivel láttad az előzetest, ezért csak néztél valami sz*rt a tévékettőn, jobb esetben csak a reklámokat, mert kíváncsi voltál, hogy mi új van most a boltokban;)