A magyar érdekeltségű események jellemzően az m4-en vannak. Ha nem ott, akkor van egy távirányítód, és átkapcsolod az m4-re, mint tegnap a 17:00 cet és 18:00 cet-kor lévő torlódás idején. Vagy nézed azon a linken streamen, amit betettem neked.
Neked csak megszületned volt nehéz. Ne viccelődj már. A magyar vonatkozású, és a teljes menü áttekintésére ott van az olvtárs által adott nso link. Tévé közvetítésre pedig amit én adtam. Nincs külön m4 és m5, egyben van
Miután lenyitod a cselgáncsot (mivel ott van egy piros-fehér-zöld zászló), legyalogolsz a következő nemzeti zászlóhoz. Ott kapsz egy időpontot, és egy m4-es stremet. Jó esetben élő tévéközvetítés is lesz, ha nem ütközik másik időponttal.
Nem tudom, hogy ennyivel csökkent a magyar csapat létszáma, vagy még nem igazán indultak be a magyar számok (az úszás kivételével), vagy ekkora kretének a szerkesztők, de ma ahányszor az olimpiára kapcsoltam, kazah-azeri, meg grúz-izraeli dzsúdópárharcokat kellett néznem. Nincs valami érdekes dolog ezen a kibaszott olimpián?