Keresés

Részletes keresés

Flacika Creative Commons License 2005.01.26 0 0 320
Olyat nem lehetne, hogy Nálatos esik a hó, nálunk és ahová menni akarunk, ott meg nem? Városban nagyon ronda tud lenni...
Előzmény: terike64 (319)
terike64 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 319

Ilyen fárasztó és kimerítő hét után valóban rád férne egy kis pihenés. Remélem a kimerítő film és tévénézés, sörözés után frissen és fiatalosan mentél a munkahelyedre.

Hurrá, esik a hó. Tele van a szívem örömmel, mert imádom a hóesést.

Mindenkinek szép napokat kívánok!  

Előzmény: liás (318)
liás Creative Commons License 2005.01.24 0 0 318
Hát én most már csak köszönök, Neked holnapra egy ilyen pihentető hét után jó reggelt, mert már akkor fogod olvasni, aki még beolvas ide annak pedig jó éjszakát!
Előzmény: Fürtöske (317)
Fürtöske Creative Commons License 2005.01.24 0 0 317

*napot!

Csak bekukkkk! Nem sok időm volt ma világmegváltó tervek kitalálására. Majd holnap bepótolom, ha lehet. :))))

Kellemes volt ez a hét, mert ügyeimet sikeresen rövid idő alatt elintétem, és maradt elég időm filmeket nézni lustálkodás közben.

Hétfőn elszántan elindultam korán a személyimet intézni, remélve, hogy dél felé már talán sikerül hazaérnem. 08:10 kor mentem be az épületbe, és 08:35-kor már kint voltam, elintézve mindent, amit akartam, ráadásul azt mondták, hogy 2 héten belül megkapom. Tűz haza, a lányok csak délután jöttek, egész idő alatt film, DVD, EuroSport, felváltva, kellő mennyiségű kaja, pia, cigi bekészítve! :)))

Kedd magán jellegű dolgok intézése, időben hasonló sikerrel (11-re otthon voltam).

A többi ugyanaz, mint előző nap.

Szerda rá volt szánva a TB kártya intézésére. Csak az volt a baj, hogy kicsit elszunyiztam reggel, és így 10 után értem oda. De csak oda, mert ezerrel fordultam is vissza. Vagy 200-an tolongtak az ügyféltérben. Ez nekem látványnak is sokkkk! Hirtelen úgy éreztem, hogy az egész napom el van szúrva, de hazaérve a kellemes ebéd illata várt. Miután sikeresen bezabáltam, természetesen az ég-világon semmihez nem volt kedvem. Eldőltem a kanapén, és cigi, film, EuroSport, .....

Csütörtökön úgy döntöttem, hogy kipihenem a szerdai TB-nél ért traumát, ezért eleve semmi mozgást nem terveztem be. Ennek következtében, ahogy kora reggel a lányok elmentek, ott folytattam, ahol hétfőn abba hagytam, .... film, DVD, EuroSport, felváltva, kellő mennyiségű kaja, pia, cigi bekészítve!

Kora délután csak kivert a szobából a postás!! Az új személyimet hozta. Mivel ki kellett másznom a kapuig, és ez baromi erőkifejtéssel járt, majdnem rászóltam, hogy két hétről volt szó, nem három napról. :))))))

Pénteken egész nap nagyon nyomott hangulatban néztem a filmeket, DVD-t, EuroSportot, ...

Már lelkiekben próbáltam magam felkészíteni a hétvégére, amikor a lányok is otthon vannak egész nap, .......

Hétvége .... a várható fejleményekkel. Nem tudtam nézni a filmeket, a DVD-t, az EuroSportot, ... mert valaki mindig vagy takarított, vagy felmosott, vagy törölgetett, vagy porszívózott, .... vagy a haját szárította, .....

Egész nap sáskajárás!!! Vagy hozzám (hozzánk a feleségemmel) jöttek barátok, ismerősök, vagy a lányomhoz jöttek udvarlók, barátnők.

A vasárnap aztán kicsúcsosodott! Kora délután már 17-en voltunk a lakásba! Java része a lányom barátaiból állt! Ezt a rohamot egy jó ebéd után kb. 3 órán keresztül bírtam, aztán megembereltem magam, és mindenkit bezavartam a szobába.

Végre egy pici csend!!! És bekapcsoltam a TV-t, és az EuroSporton megnéztem a síugrást .....

Ennek köszönhetően sikerült eléggé csendes lelkinyugalommal lefeküdni, és egy jót aludni egy ilyen agyonhajszolt hét után.

Mára megyek is .... el!

PÁ!

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.23 0 0 316

Sziasztok!

Jó pihenést és kellemes fél hétvégét kívánok!

liás Creative Commons License 2005.01.17 0 0 315

Akkor minden jót neked, remélem pihizel is!

Mostanság én is bevagyok havazva! Így esténként esetleg van fél egy órám. Felesleges lenne átaludnom az életemet. Mennyi klassz dologból kimarad az emberke ha sokat alszik.

Előzmény: Fürtöske (314)
Fürtöske Creative Commons License 2005.01.14 0 0 314

*napot!

Nekem ez nem az ünnepek utóhatása, csak így alakult, de piszokul be vagyok havazva még egy darabig. Ráadásul 24.-éig nem leszek NET-közelbe.

Addig is vigyázzatok magatokra, és ha esni kezd a hó, vagy jegesedik az út, csak óvatosan csúszkálni.

A 'seggre-húúppp' már nem úgy mükszik, mint 20 évesen!

Előzmény: liás (313)
liás Creative Commons License 2005.01.13 0 0 313

Örülök, hogy egyikőtök sem unatkozik!

De egyébként is úgy szép az élet, ha zajlik, bár ennyire nem kellene.

Majd pihizek a hó végén, úgy gondolom.

De mostanság én is huullaa fáradt vagyok.

Lehet, hogy az ünnepek utóhatása is ez, vagy az időjárásé, vagy nem tom.

Előzmény: terike64 (312)
terike64 Creative Commons License 2005.01.13 0 0 312

Gyere hozzánk. Nálunk az egész környék jégpálya ilyenkor. Ráadásul a hegy tetején lakunk. No ez volt a vicc. Ha lenne olyan hely és tudnánk korizni lehet mi is megpróbálkoznánk vele.

A sok munka jellemző ránk is. Nálunk a december és a január a leghúzósabb. Aztán a húsvét és az iskolakezdés. Nagyjából ennyi. Egyébként én is kigombolt kabáttal jártam a héten, és még így is folyt a víz a hátamon.

Előzmény: Törölt nick (311)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.13 0 0 311

Sziasztok!

Én meg alig várom a jövő heti hideget. Jégpályát csinálok a kertben.

Előzmény: Fürtöske (310)
Fürtöske Creative Commons License 2005.01.13 0 0 310

*reggelt!

Itt vagyok! Megvagyok!

Ez az év úgy kjezdődik, hogy rendesen be vagyok havazva az enyhe idő ellenére.

Ráadásul a jövő héten nem is leszek gépközelbe.

De utánna ezerrel neki a NET-net ....

Már lassan úgy tűnik el az egész ünnepi hangulat, mintha nem is lett volna. Ráadásul ez az enyhe idő, annak ellenére, hogy nekem tetszik, néha megforgat, hogy azt sem tudom, hol vagyok. Reggelente azon gondolkodom, hogy felvegyem-e a nagy kabátot?

Ugyanis nincs nagy kedvem haza felé a kezembe cipelni. Valamelyik nap is fél úton le kellett venni, mert már nagyon kezdtem beleizzadni.

Szal' kicsit zűrösek most ezek a napok ...

Előzmény: terike64 (309)
terike64 Creative Commons License 2005.01.13 0 0 309
Remélem mindenki jól van, csak időtök nincs erre jönni!
Előzmény: liás (308)
liás Creative Commons License 2005.01.12 0 0 308
Biztosan a TV előtt feküdted el, miközben nézted hátha lesz valami ami tetszik neked!  Még egy kis idő és rendbe jön!
Előzmény: terike64 (307)
terike64 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 307

Nem vesztem el csak ritkán jutok mostanában géphez. Még minden a szalagavató körül forog, dolgoznak a képeken, amiket csináltunk, így este nem tudok ideülni.

Sajnos a nyakam már a koncert előtt is fájt, de már napok óta megszűnt a fájdalom. Apa kenegette esténként és ez biztosan használt. Szilveszter tévé előtti alvással telt, mint évek óta általában.

Szép napot mindenkinek.

Előzmény: Törölt nick (306)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 306

Heló!

Nem volt gondom a szilveszterrel, melóztam.

Előzmény: Fürtöske (305)
Fürtöske Creative Commons License 2005.01.10 0 0 305

:-oDDDD

Ez bizos igaz! Én sem akartam 10-kor már aludni, de elkövettem azt a hibát, hogy leültem TV-t nézni, ......

Előzmény: kata1951 (301)
Fürtöske Creative Commons License 2005.01.10 0 0 304

Ez a szilveszterünk most igen csendes volt egyéb körülmények miatt (mint ahogy már írtam), de emléxem sok-sok igen jól sikerült szilveszterre.

És arra is pontosan emléxem, hogy ezek mindig akkor sikerültek igazán jól, ha spontán buli volt, jött, aki tudott, hozott, amit akart.

Amikor nagy, precíz szervezkedés volt előtte, tutira mindig közbejött valami, és az már érezhetően kicsit nyomott a hangulaton.

Sebaj! Majd jövőre bepótoljuk! :))))

Előzmény: liás (303)
liás Creative Commons License 2005.01.09 0 0 303

Már miért nőnénk ki belőle?

Inkább bele növünk a nyugodtabb ünneplésbe.

Előzmény: Flacika (299)
Flacika Creative Commons License 2005.01.09 0 0 302
:)
Előzmény: kata1951 (301)
kata1951 Creative Commons License 2005.01.08 0 0 301
Lehet, hogy azért sikerült jól a szilveszter, mert nem néztétek a TV-t  . . . .
Előzmény: Flacika (299)
Flacika Creative Commons License 2005.01.07 0 0 299
"Ahogy olvasgatom, valahogy a mi korosztályunkban már nincs meg igazán a szilveszter varázsa.

Lehet, hogy kezdünk kinőni belőle?

Lehet, hogy csak én érzem így?"

Úgy látszik, az attól függ. Nekünk nagyon jól sikerült a szilveszter, ilyen jól tán még soha. Egy baráti társasággal voltunk együtt. Már többször szilvesztereztünk együtt, csak most új helyszínen, a háziakat mi most ismertük meg. TV-t a himnuszon kívül nem néztünk. Jó volt a kaja és a pia, volt tánc.

Előzmény: Fürtöske (295)
Flacika Creative Commons License 2005.01.07 0 0 298

"Valami lesz, mert a nyakcsigolyáim rendetlenkednek!"

Biztosan azért, mert túl sokat csápoltál a koncerten... :)

Előzmény: terike64 (294)
liás Creative Commons License 2005.01.05 0 0 297

A pót az általában jobban sikerül mindig mint az igazi, vagy azért van ez így mert a fene tudja mit várunk, vagy azért, mert már lazábban vesszük és nem várunk semmi extrát.

Zsugázva egyébként is jó a baráti társaság, még akkor is ha nem pót szilveszterről van szó.

Nálunk én voltam a nyerő. Nálad mi volt a helyzet? 

Előzmény: Fürtöske (295)
liás Creative Commons License 2005.01.05 0 0 296

Nálunk is családcentrikus az ünnep, de nekem szerencsére hatalmas családom van és már tizen éve nálunk vannak a sátoros ünnepek.

Mosogatnom meg muszáj mert a gép nem győzi a mennyiséget, meg amekkora edényekben főzök azt ha beletenném kettő sem férne bele, így csak a sokásos aprócuccok mosogatódnak ott. Máskor szoktam a kerti dolgokhoz műanyagpoharakat, de ünnepekkor, meg a lakásban nem. Ezért lenne jó a kertiparti, dehát hiába van jó idő, azért annyira nem volt, hogy azt tartsunk :-(((( 

Pl.leves minimum 12l.

Azt hiszem a többit már nem kell felsorolnom, hogy hányféle, mert végül is az összes szokásost főzöm, nehogy kevés legyen a kaja. Süteményeket az anyukám süti és az egyik hugicám. Az italok felszolgálásában besegítenek a sógorok is, mert egyszem férj nem győzné. Estére ő is én is végelgyengülünk napokon át.

Most nálunk a pince generál van soron, ennek következtében az egész lakásban áll a por, de még két napig nem állok neki, mert addig vésnek, fúrnak... felesleges addig romeltakarítanom. Régi, vegyes kazán ki, vezeték cserék stb. De majd csak túlélem, legalábbis bízom benne. Már unom is, hogy mindig kell valamit csinálni, egyszerre meg nem megy mert annyi pénz nincs a világon amennyit benyel egy ház. 

Előzmény: terike64 (294)
Fürtöske Creative Commons License 2005.01.05 0 0 295

*reggelt!

Ahogy olvasgatom, valahogy a mi korosztályunkban már nincs meg igazán a szilveszter varázsa.

Lehet, hogy kezdünk kinőni belőle?

Lehet, hogy csak én érzem így?

Nálunk egy szimpla hétköznapként telt el. Feleségem este 8 körül jött haza.

Kis vacsi, majd előre koccintottunk a gyerekekkel, és már bújt is az ágyba, reggel korán kellett kellni.

A gyerekek (lányom, barátai, barátnői) a nagy verandán buliztak, de náluk sem dübörgött azene-bona (de ők jól érezték magukat.

Egy kicsit kimentem hozzájuk nosztalgiázni, majd ekövettem egy aprócska hibát. El kezdtem nézni a TV-t. Aztán már egy idő után begörcsöltek az ujjaim a távszabályzón végrehajtott zongorázás következtében. Szvsz ismételten kritikán aluli volt nagyjából egységesen az összes adón a szilveszteri műsor.

Ami jónak tűnt, az mind a jobbfajta műsorok17ezredik ismétlése volt.

Aztán 10 óra után úgy elaludtam, hogy az éjféli petárdázásra sem ébredtem fel.

Reggel 6 körül ment el a feleségem, meg a fiatalok. Arra ébredtem egy picit fel, hogy a lányom a barátnőjével nagy viháncolással feküdt le. Nekik igen csak jó volt a kedvük, de ők is hamar elaludtak.

8 után keltem fel, és kezdődött előről a mindennapos tevékenység, mintha mi sem történt volna.

Aztán 13 óra körül a lányokat kizavartam az ágyból, mert mintha megéreztem volna, hogy vendégek lesznek. Így is lett.

Szombaton, és vasárnap is voltak vendégek, haverok, kollégák, jó volt a hangulat, jót zsugáztunk egész vasárnap délután. Valahogy megvolt a pótszilveszter. 

terike64 Creative Commons License 2005.01.05 0 0 294

Szerintem is meleg és ez nem normális. Mikor lészen tél?

Ünnepek családi körben teltek először nálunk. Eddig az anyukáméknál, most őt hoztuk el hozzánk.  Mosogatással nincs gond, megcsinálja a gép. Anya annyira jól érezte magát, hogy közölte pénteken jön és csak vasárnap megy haza. Meghívta hozzánk a tesómékat is vasárnapra. Aminek persze tökre örülök, mert családcentrikusak vagyunk. Ja igen. A gyomrom gombócban, mert pénteken lesz a lányunk szalagavatója.

Voltunk a Demjén koncerten, ami sztem fergeteges volt. Kár lett volna kihagyni. A párom nem rajong túlságosan érte, de végig tomboltuk a három órát. Mondtam is, hogy legközelebb a dühöngőbe megyek csápolni. Szóval rám rendkívüli hatással volt. Nagyon furcsa érzés volt újra így hallgatni. Utoljára akkor voltam a koncertjén, amikor még a páromat sem ismertem. Azt mondta, hogy ennyi év után egy teljesen új oldalamról ismert meg. 

Szép napot mindenkinek, dolgozzatok jól, este pihenjetek sokat!

Valami lesz, mert a nyakcsigolyáim rendetlenkednek!

Előzmény: liás (293)
liás Creative Commons License 2005.01.04 0 0 293

Szeritem marad a meleg, de lehet, hogy egy kicsit még melegszik.

De ami a fő!!!!:Január, Február, itt a nyár! Engem ez éltet!

A hétfői napsütéstől meg má azt hittem, hogy....a tavasz közelít!

Hogy teltek az ünnepek? Hát az jobb, ha erről ti mesélgettek, mert szerintem a mienk túl egyhangú lenne.

A mienket már enyim férj is unja, hogy mindenki, mindig hozzánk...

Ezután már nem kellenek a részletek, mert ebből egyenesen lehet következtetni.

De így jár akinek van kertesházikója, pedig a kert most nem is müxik, de azért szép, hogy a sok éves ezüstfenyőmön milyen jól mutatnak az égőcskék, mosogatáskor tudok benne gyönyörködni.....  

Előzmény: Fürtöske (292)
Fürtöske Creative Commons License 2005.01.04 0 0 292

*reggelt!

Nem a legjobban kezdődik ez az év, mert megint sok a dógom. De azért vagyok.

Kinek hogy teltek az ünnepek????????

Ha lesz egy kis időm, majd én is leírom. 

Derékfájósok, "meszesek", izületesek. Milyen idő várható??????

Nekem a gerincem megint picit rosszalkodik, csak nem tudom, hogy ez most jó, vagy rossz időt jelent.

terike64 Creative Commons License 2005.01.04 0 0 291
Szerencsésebb és boldogabb új évet mindenkinek!
Előzmény: liás (290)
liás Creative Commons License 2005.01.03 0 0 290

Mindenkinek, minden földi jót!

Boldogságot, vigasságot ebben az Új Esztendőben!

Senki se legyen szomorú! 

Sajnos csak most értem ide, de hát én nő vagyok, így nekem csak később illik, mert ezt férfinak kell előszőr megtenni!

Most már majd leszek itt ott a kanyarban és akkor vissza is olvasok, hogy kivel mi történt az ünnepek alatt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!