Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Ezt a hsz-t szeretném törültetni, tévesen került a Nagy László topikba.
De most hogy is lehetne ez? A régi nevem elveszett. Illetlenke tudja, hogy ugyanaz a személy van mögötte, vagyis én. Ha elfogadható, kérem a megjelölt hsz. törlését.
Kedves Moderátorok, megkérlek, hogy az https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9202269(Ösi estékre,tàvoli zeneszóra topikból) töröljétek az àltalam feltett 19 351,19352 - Lutra által feltett 19 344 segitséget,és a 19 355- ötöset is…nincs semmi gond, csupán rontja azt a rendezett topikot.Köszönöm
Nos, az történt, hogy egy fejlesztésnek köszönhetően a fórumszoftver újabban ily módon reagál a topikcímekben lévő speciális karakterekre, mint amilyen a ti topikotok címében lévő umlaut is.
(Ne akarj többet tudni, én sem tudok) :)
Átírtam sima A-ra a topikcímben az umlautot, most már jó nekem (gondolom, akkor nektek is).
Ugyan már! Ekkora mellébeszélést. Mindketten tudjuk, hogy miről szól ez az egész topik. (És mindenki más is tudja, aki erre jár.) Az "el tudná valaki küldeni nekem? Itt az e-mail címem... nehezem félreérthető utalások.) Arról, hogyan kerüljük meg a legális könyvvásárlást és miként ne fizessünk egy szolgáltatásért, amiben egyébként másoknak rengeteg munkája és pénze fekszik. Ez pont ugyanolyan, mint amikor bemész a Libribe és elcsórsz egy könyvet.
Ez önmagában nem jogsértés, te is beírhatod, hogy keresel potya sört. Oszt legfeljebb jól nem kapsz...
Ha valamelyik író jelentkezik, hogy őt zavarja az, hogy keresik a műveit (bár nem volt odaírva, hogy ingyenes, lopott holmit keres az illető) és emiatt panaszkodik... nos... nem ebből lesz az irodalmi nóbelcsont.:-)