Ha olyan helyen játszunk, akkor biztos. (utóbbi években egy csomó helyen játszottunk, ahol nem lehetett jammelni, sőt, volt, ahol kifejezettem megkértek, hogy ne szálljon be senki).
Django más történet, mint a mai muzsikusok. Ő körülbelül eljátszotta az összes lehetséges figurát, amit előtte nem játszott még el senki, viszont utána mindenki őt utánozta.
Vegyes. Vannak motívumok, amik nyilván tanulhatók, aztán ahova kijön, oda kerül. Meg van, amikor a teljes szóló betanult, vagy tiszteletből, vagy csak mert jó. Nincs jelentősége szerintem. (Kivéve, ha többször egymás után mész el ugyanannak az embernek a bulijára, és már te is kívülről tudod a szólóit. :))
Én is nagyon bírom a fazont!:)))) már-már túl tiszta, túl könnyed:D más stílusokban aranyat ér az ilyen, de nekem pont az hiányzik belőle ami miatt beleszerettem a gypsybe, ez a határtalan intenzív energia. Aztán lehet ha hallanám élőbe be*zarnék, ki tudja.:)
Mármint arra gondolsz, hogy ez egy "Django gitár", ami a képen van? Mert ez nem az. Réginek régi, meg eléggé ufo, az kétségtelen, de Django ilyenen nem játszott, meg a követőire sem ez jellemző.
Ez egy bolgár kísérleti csodalény, értéket valami elvetemült gyűjtő számára képviselhet, de inkább nyugaton, vagy a tengerentúlon, itthon semmi.
Sziasztok, segitseget szeretnek kerni egy hozzaerto szemelytol. Van egy oreg gitarom de nem tudom ki gyarthatta, nem tudok infot szerezni rola. Elado lenne, de jav.szorul es nem tudom erdemes e foglalkozni vele megkoszonnem az infot. Az email cim: bandika1967@freemail.hu django gitarrol van szo.