Keresek pár cuccost, ha van valakinek, ne kíméljen:
- gázmarkolat bovdenekkel Mikuni karbihoz
- LC4-eshez az ülés alatti kis háromszög alakú idomok
- SM verseny farokidom
- SX kormány (egy EX kormányt adnék cserébe, ennek más az alakja, egy kicsit jobban visszahajlik, "túrásabb")
- fekete krossz első rajtszámtábla (esetleg egy narancs színűt adnék cserébe)
Továbbá egy apróság. Ha esetleg van valakinek elfekvőben kiszuperált/tönkrement/használaton kívüli KEIHIN karbija (bármilyen), kellene nekem egy alapjárati levegőcsavar...
Alpinestars Vector enduro/supermoto/freestyle csizma, 43-as, szürke-fekete, jó állapotban eladó. Rövidebb szárú és kényelmesebb, mint egy krosszcsizma. Utcai felhasználásra ideális. Ár: 32000Ft; Tel: 20/3508433
Csak az extrák jöttek le még, azok (Linux alatt) mplayerrel mennek és DivX-es asztali lejatszó is viszi. Hang van mindkét esetben. Még pár magyar szót is észre lehet venni, ha figyel az ember! :-)
Most áll maratás alatt. Aztám megcsináltatom a hengert meg a dugattyút.(még a hengerszoknya is törött) Aztán kész. 50e lesz a moci ha nem jön közbe semmi, annyit meg szerintem megér
Telefon esetleg nagyobb kereskedésekbe? Bár a '80-as KTM-ek még teljesen más világok voltak, alkatrész tuti nem lesz nekik raktáron, de talán valami régi katalógusban találhatnak róla információt.
Nagyon nem akarlak bíztatni, mert akkoriban még nem hemzsegtek sem a KTM-ek, sem a szervízek Magyarországon - ezekhez a versenygépekhez meg nem jellemző, hogy gyárilag 30 évnyi alkatrész-ellátást garantálnának.
Lehet, hogy egy "sokat látott" helyi szaki lesz végül a megoldás, aki ezekben a régi gépekben otthon van és ránézésre megmondja, hogy mihez hasonlít a kuplungja.
Ha mázlid van viszonylag tartósra meg tudja csinálni - de szerintem nem sokan vannak, akik ezt a típust látták már szétszedve...
Van egy KTM125GSem. Nem találok hozzá kuplunglamellákat és az az alkatrész sem ami összenyomja a lamellákat. szerintetek melyik moci alkatrésze lehet jó bele?