Tudna valaki segíteni egy infóval? Az unokaöcsém jönne velem Banja Lukába, de neki nincs szurkolói kártyája, és mivel távol lakik Bp-től, nem is tudja elintézni addig. Megoldható ez úgy, hogy valaki kártyás ismerős vesz neki? Ellenőrzik a voucher jegyre váltásánál?
Nem láttam, hogy megpattant volna, csak akkor már a kapusuk lesántult és nem érte el. Addig mindent megfogott, meg azokat is, amelyek normális esetben (Banai) a hálóban kötnek ki.
2. Nemhogy sansz van rá, tuti! De megsúgok egy bizalmas infót Győzikével kapcsolatban. Mivel szegényt sokat bántották, elég bizalmatlan és zárkózott lett, de ha odamész, és jó hangosan azt mondod neki: Sávále roméle!, akkor még a Beja asszonnyal is csinálhattok. (Nyilasinak meg inkább azt mondja a keresztfiad, hogy ő a kedvenc szakértője a kurva karakteres, pacek véleményei miatt.)
a goldban ingyé lehet fogyasztani? én már nem vagyok fradista ióta szkennelni kell és nincsenek magyar játékosok, de a keresztfiam szeretne találkozni győzikével és nyilasival. a derbin gondolom lenne rá ott sansz