Tamaska, elég ha csak a kötelezésre gondolsz. Kövér László eredeti beszéde letölthető. Kovács László nyakba akasztott kötéllel vitte az utcára a tömegeket és a háromnegyed ballib azóta is kötéllacázik, követve a werberi tanításokat.
Ezzel a logikával a Fidesz is rendezhetne utcai megmozdulást, nyakba akasztott céltáblával. Ráadásul a baloldal olyan pártnak a jogutóda, amelyik már a valóságban is gyakorolta a tömegbelövést. Horn Gyula személyesen is érintett, mert nem tisztázódott megnyugtatóan a szerepe a Nyugati pályaudvar melletti tömegbelövetésnél. Volt érve, a dobtáras.
Orbán Viktor az elmult évben oly mértékben járult hozzá az országban a hideg polgárháborus légkör kialakitásához, hogy nagyon megértem mindazokat, aki Orbán Tartuffe Viktor távozását szeretnék látni a magyar politikai életből.
Orbán szerintem is veszélyt jelent az ország demokratikus berendezkedésére - és ha létezne az ostachimos intézménye - a legjobb lelkiismerettel járulnék hozzá számüzetéséhez.
Mivel a játékszabályok másképp szólnak, azokat betartva és másokat is annak betrtására intve szeretném Orbán befolyását kizárólag az ÉRVEK eszközével minimalizálni.
Rég bennem volt ez..
Ki kellett irni magamból..
Nem vagyok kitüntetett, sem kiválasztott, semmilyen értelemben.
Amúgy nagyon kedveltem Mikolát, jó kiállású, értelmes pali, nem véletlenül tette a ballib média a gyülöletkampányuk egyik részévé.
A testvérei is egyetemet végzett, tudományos pályán elhelyezkedő emberek, sikeresek a szakmájukban.
Én azt kivánom ennek az országnak hogy minél több ilyen tehetséges testvérpár legyen, akik tudományos munkájukban sikereket érnek el, az ország javát szolgáljak, akkor talán gyorsabban kijutunk ebből a slamasztikából, amibe többek között Hornék és barátai jutattak minket.
Tudod, egyszerüen az alapvető erkölcsi-etikai érzékemet sérti, amikor ilyenek hallok.
Ne feledd, hogy ezek a kocsmába illő kiszolások egy volt miniszterelnök szájából hangzanak el!
Egyszerün ijjesztő, és kétségbeejtő.
Tovább megyek. Milyen emberkek lehetnek akik felnéznek (fizikai értelemben is nehéz lenne, de hagjuk a testrészekkel való poénkodást a balos kartársaknak) egy ilyen figurára, akik isszák szavait (az ivóban).
Akik elhiszik, hogy "Teller Edét ismertem, ez az ő gondolkodására vall" "Olvasták, mintha mi irtuk volna a levelet".
Ezt nem kivánom kommentálni, mert a képernyő nem viselné el a virtuális nyomdafestéket.)))
nocsak, csak nem az egyik Mikora testvér vagy?:)
márcsak azért mert ilyen dicshimnuszt még talán XIV. Lajos udvari történetirói sem tudtak csak ugy összedobni...
Kérlek. Igazad van. Ezennel ünnepélyesen ehatárolódom a hisztis buta emberektől, a világot már kevéssé értő öregektől, a müveletlenektől, a rossz szagu szegényektől, a hitekbe kapaszkodó balekoktól. Igy jó lesz? :-(((
Ez a szellemileg degenerált, alkolgőzben fuldokló volt vattakabátos azt merészelte mondani még anno, Mikola Istvánról, hogyha az ő kormányába lett volna, úgy vágta volna ki mint kóbor macskát.
Ez a volt szovjet-bérenc, lufifejü senkiházi, aki a szovjet tipusú káder középiskolát is csak nagy nehézséggel végezte el, aki csak nyomásra tudott bekerülni a rostovi főiskolára, ezt az aranyköpését (két vodka között) akkor mondta, amikor Mikola István vmi dijat adott át testvérének kiemelkedő munkájáért.
Ennek a pufajkás senkiházinak senki nem szólt, hogy nem Mikola döntött a kitüntetések odaitéléséről, rá csak az a formális szerep jutott, hogy átadja a dijakat, mivel Mikola István a Magyar Köztársaság Egészségügyi Minisztériumának élén állt akkoriban.
Ez harmadrangú kocsmák törzslátogatóinak szellemi nivóját felböfögő "államférfi" jobban tenné ha már végleg kivonná magát a forgalomból. Szégyen-gyalázat, hogy egy ilyen egyént megillett a miniszterelnök titulus.
(sajnos van egy olyan kitétel, hogy a volt miniszterlnököknek dukál ez a kifejezés!)
És azt mondom Hornnak, hogy jobb lenne ha a tehetséges, az országért tenni akaró embereket nem gyálázná, sértegétné, mert Mikola testvérek ezerszer többet tettek ennek az országnak a fejlődésért, mint a szovjet tankok által hatalomban tartott-támogatott káderek.
1. Biztos vannak ilyenek is. Mint ahogy a másik "oldalon" is vannak eszelős állatok (is).
2. Barom.
3. ferdítesz (finoman) és hangulatot keltesz (durván, de minek).
"Horn nem támogatja a politikai gyilkosság ötletét, a felvetésre igazi európai, feljegyzésre sem érdemes válasszal szolgál."