Keresés

Részletes keresés

by-169 Creative Commons License 2006.09.23 0 0 6

A verhom.

Igazi kincs.

Pont a méretem. Olyan kényelmes vele menni. Kormányváltós. Néha mindig kiugrik egyesből a sebbváltó:)

83000 kilométer:)

Ülés alatti csomagtér.

by-169 Creative Commons License 2006.09.23 0 0 5
Sziasztok a verhoba milyen olajat tegyek mit javasoltok? A blokk oldalán van két csavar közepe táján meg alatta egy. Az elsó csavarból kell leengedni az olajat és a középső csavarig töltenni?
Andris_666 Creative Commons License 2006.08.27 0 0 4
Végre ír valaki!
sziasztok! Nekem is van egy Verhovina 5-ösöm!
500 km van benne... Egy fickótól hozta el a nagypapám piti összegért...
Eddigi gondja: - a váltókar nem marad a helyén... kiugrik mindig sebességből Nem tudja valaki hogy hogy lehet orvosolni a problémát?
Jah és ha tud valaki egy jó krómozó műhelyt akkor azt kérem írja meg!
karesz2 Creative Commons License 2006.07.17 0 0 3

KB 30 éve volt fekvőtankosom, 20 e km alatt a következő gondok:sebváltó 1-es fogtörés, ez garis jav.,  kuplung (betét, kosár - külön persze), kerékcsapágyak, bowdenek (gáz soxor: beteker fém markolat belét szigszalag-semmit sem ér, ezért: elszakad belső-külsőt visszahúz és levág, visszadug és megfelelő helyre pici anyát elkalapál: addíg tart, mig nem lesz rövid a bowden. Láncok fogytak, a (műanyag)fékbetétek alját 10 filléressel megpatkol. Benzincsap, aztán mellette tartályrepedés, kiszárad és kiesik a tanksapka. Blokktörés pecsételte meg sorsát. Nem emlékszem, az idő megszépíti...Kíméltem. Másnak sokkal több baja volt, pl féketéstől vikka felgörbül... 400 km-es túra is volt. Mondjuk mindíg otthon hagyott cserben. Biztos még onkább vigyáztam messze. Motorfelújítás nem volt.50 felett nem ment. Rejtélyes hiba: alapjárat faxa, ha: gurulok üresben a lejtőn ... alapjárat lejjebb megy s majd leáll. Sose jöttem rá.

Rugózás semmi, kormány nyekereg, motor ha feldől, minden szerszám kiborul...

A motoron minden olyan mint a benzincső: 2 vége külön méret, mert a csap IZS-é és vastagabb...

Nosztalgiáztam. Pedálos volt még, bordó, króm sárvédőkkel, jellegzetes szaggal.

t5 1966 Creative Commons License 2006.07.15 0 0 2
enzin csapot keresnek. / Berugos, viszintes tankos Kosz.
kzsolt88 Creative Commons License 2006.06.16 0 0 1

Hy all!!! örököltem egy Verhovina5 -öst, és szükségem lenne hozzá egy röpsúlyos kuplung szerkezetre (mert a másikat nem birom) amúgy jól pörög a a kis motorka;) üdv: Zsolti

Janibacsi Creative Commons License 2003.10.01 0 0 0
Ne kalapaccsal, mert elveszti 0 alakjat:o)

Jano

Előzmény: Dóczi (-)
Dóczi Creative Commons License 2003.10.01 0 0 topiknyitó
Most vettem egy Verhovina 4-es motort 1500 Ft-ért:)) Ide minden jöhet a típusól.
És egy első kérdés: A megszorult hengert hogy erőlködjem le?
Üdv.:kisDóczi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!