A két csapat jelenlegi formája és játékosállománya alapján szerintem kifejezetten ILLENE túljutnunk a Fradin, főleg oda-visszavágós rendszerben, ahol ráadásul a visszavágó lesz Kaposváron. De természetesen maximális koncentráció fog kelleni mind az Üllői úton, mind a Gödörben.
Más: Prukner Lászlónak a Győr elleni, most következő mérkőzés lesz a 100. NB I-es bajnokija edzőként, remélem, a klubnál sem feledkeznek meg erről, a játékosok pedig mindent beleadnak, hogy győzelemmel tegyék felejthetetlenné ezt az alkalmat!
A Fradit kaptuk a kupában és idegenben kezdünk október 24én és november 7én lesz a Gödörben a visszavágó. Szerintem n em reménytelen a továbbjutás kérdése.
A Nagyberki meg a Debrecent kapta, tehát elképzelhető, hogy két kupa meccs is lesz a Gödörben. A Berki sorsolása fordított, mint a mienk.
Nagy szívás volt ez az MTK-meccs. Mi játszottunk, ők rúgták a gólokat. A bíró pedig csúnyán belenyúlt a meccsbe, amikor 0-1-nél nem adta meg Alves lerántásáért a 11-est, a kontrából pedig befújta. Utóbbi is az volt, csak éppen, ha nálunk megadja, nem lett volna ilyen szitu.
Hát igen, akkor el lehetett volna dönteni a mérkőzést, így viszont maradt az izgalom. Ami nem baj, csak húzza be a csapat a meccset. A szurkolók így járnak a legjobban. Sajnálom, hogy én sem voltam ott szombaton.
Nagyon izgalmas lehetett a "derby"! Mégha a tudósítások alapján egyértelműen jobbak voltunk is, a sorsra nem lehet panaszunk, hiszen egy két büntetőt is elhibázó csapatot többnyire azért büntetni szokott. Mi most megúsztuk, szerencsére! Mondjuk azt nem értem, hogy a második félidő elején miért Suljic lőtte a büntetőt, s miért nem Alves, de bizonyára megvolt az oka.
Bár minden tekintetben a bajnokság a fontosabb, azért remélem, nem esik meg velünk az a csúfság, hogy még a szeptembert sem érjük meg a Magyar Kupában! Nyerni kell Komlón, mert 90 perc után döntetlen állásnál nem hosszabbítás következik, hanem az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább!
Ez a 0-4 remélhetőleg csak egy kisiklás. Nem öröm persze, de nekem a Sopron és a Diósgyőr ellen elvesztett hazai pontok jobban fájnak. A Siófok ellen, remélem, összeszedik magukat a srácok, hiszen ez a meccs a három pontnál is többről szól!
Igen, ebben mindenképpen fejlődni kellene. Más meccsek alapján elmondható, hogy még emberelőnyben sem megy az erőfölény kihasználása, pedig úgy sokkal könnyebb. Ha ebben gyorsan tudna javulni a csapat, bármi elképzelhető lenne! Tudom, ez csak ábránd, de tök jó lenne UEFA-kupa meccseket látni a Gödörben! :-) Végülis ahhoz a dobogó sem kell, elég megnyerni a kupát:-))
Ezért nem merek dobogós helyet várni a csapattól, mert sorsdöntő pillanatokban nem tudják érvényesíteni a nagyobb játékerejüket. De, hacsak év közben valami kellemetlenség nem ér minket, a 4-6. helyet továbbra is elérhetőnek látom. Debrecenben jó lenne egy bravúr, a Loki most sebezhetőbbnek tűnik, mint általában!
84. születésnapját ünnepli a klub! A topik pedig 4 éves lett ma!
Erre a napra egy Liga Kupa meccs jutott. Ennek a sorozatnak nyilván nincs semmi rangja, de már csak a kivételes nap okán is azért jó lenne egy győzelem a ZTE ellen. Gondolom, Prukner lehetőséget ad majd a kezdőbe eddig nem, vagy csak ritkán jelölt játékosoknak, de alighanem a ZTE is tartalékosabban áll fel. Mindenesetre a hét hátralévő két meccse közül a DVTK elleni bajnoki a fontosabb. Eddig gyalázatos eredménysort produkáltunk a miskolciakkal szemben a 2004-es feljutás óta, jó lenne már összekapni magunkat ellenük!
Először is szeretném leszögezni, hogy Újpest-drukker vagyok, és most értem haza a meccsről. Hát, mit mondjak, nem repdesek az örömtől - egyrészt az eredmény, de még inkább a mutatott játék(?) miatt.
Másodsorban szeretnék gratulálni az egész kaposvári csapatnak, régen láttam ún. "kiscsapatot" Újpesten ilyen szervezetten és jól játszani, sajnos azt kell mondjam, hogy megérdemelt volt a sikerük, mivel ezen a napon minden játékelemben a csapatom felé nőttek.
Ja, és még valami: külön elismerés annak a maroknyi kaposvári szurkolónak, aki elkísérte a csapatát, legalább nekik jó napjuk volt.
Ui.: Róluk akár példát is vehetne egy-két szurkolócsoport...
A fegyelmezett játék meghozta gyümölcsét, grat a csapatnak! Ezek után nem illik fanyalogni, de hát a rossz májam... Maróti talán rokna Nyilasinak? Nem akarom bántani Bélát, az nem állítható, hogy ne próbált volna meg küzdeni, de hát alig volt egy-két jó labdája. Vaszke, Pintér, de még Szakály is szembeszökően jobb volt nála. Azt hiszem, Nyilasi szakértelme végleg megkérdőjeleződött nálam. Persze ez legyen a legnagyobb baj!
Láttam a mai meccs másdik félidejét. Hát amit nyújtott a csapat azelőtt le a kalappal. Komolyan mondom néha a 4 támadó úgy cicázott a lilákkal ahogy kedve tartotta. A gólok szépek voltak. Csak így tovább. Ilyen játékkal folyamatosan előre kell majd néznünk és nem hátra!
Sőt, ha nem is azonnal, de gól is lett belőle. Én nem értem, miért kell ilyenkor visszaállni, a gól megzavarta a Paksot, simán megszórhattuk volna őket.
A középpálya nem segítette a csatárokat. Lóri és Alves sokszor álltak szemben a 4 védővel, tehetetlenül. Nekem az nem tetszett, hogy a gól után megint kezdődött a szarakodás hátul, és ebből majdnem gól lett.