Egy újabb oldtimer most a szögesdrót másik feléről 1966-ból.
Mercedes Mercedes Mercedes A szépséget még néhány napig meg lehet vásárolni, utánfutóval együtt (vannak hülye emberek akik egy ilyet eladnak)!
A Wartburg-ra gondolsz?
Nekem is nagyon tetszik ez a fajta Wartburg. A kabrió és a kupé változatáért még a "kapitalista társadalomban" is sorba álltak a vevők. Tudták, hogy szépautót vesznek. Egyedül a motor nem volt szalonképes...
Igen, ez a mórahalmi autó, de találtam ilyet pl. Tázláron is.Ha igaz, nemsokára lesz egy Csepel 346-os tűo. képem is, ráadásul az autó állítólag szinte új......
Köszönhetően GaB topictársamnak sikerült rálelnem némi különlegességre.
csak azt nem tudom, hogy az orosz tűzoltóknak mihez kell egy páncélozott BRDM. Mert ugyan a magyaroknak is van páncélozott járművűk a Big Wind, de annak meg van a feladata is.
Még egy érdekesség, de ennek nem volt megadva a márkája, ez a ködös albionból való
Firekiller 1 Firekiller 2
Egyszer beszéltem egy fiatal tűzoltóval aki egy ilyen dupplahúzós Volvo-t vezetett. Azt mondta, hogy télen qrva jó mert kanyarban dobálja mindig a farát jobbra-balra (hóban). Ej azok a szép havas napok!
Azt sajnos nem tudok, annyit tudok csak, hogy a fickó fakivágást vállal szűk helyekről, ezért kellett neki az emelőkosár. Egyszer tavaly Csongrádon volt egy megbízásos munkánk egy bútorgyárban, oda kellett egy emelőkosár, amit a megrendelő biztosított, és ezt a Csepelt bérelte ki. Akkor csodáltam meg, meg beszéltem egy kicsit a gazdájával, ennyit tudok az egészről.
Most nem tudom, hogy időközben mi lett vele, mert a fickó akkor azon problémázott, hogy vajon kell-e majd bele tachográf.
Majd megnézem azért itt-ott, hátha hirdeti esetleg magát valahol (mármint a fakitermelést).
Azt,hogy mennyire felel meg a kor és a hazai Tűzoltó követelményeknek azt én nem szeretném megvitatni.De a,ha többet akarsz tudni ezt olvasdf el:http://www.langlovagok.hu/forum/viewtopic.php?t=138
Maximális munkaszint magasság: 22 m
Az emelőkosár gémjének max. magassága: 20 m
Maximális kinyúlás a használat módjától függően: 11 m
Maximális biztonságos terhelés: 270 kg
Az emelőkosár elforgathatósága: +/- 45 fokban
Hosszúság: 10 m
Magasság: 3,7 m