Tényleg azt hiszed,hogy az a céljuk? Megirták mennyi lóvét várnak ebből a hambiadóból.Egyébként meg annyi mindenről leszoktam már...aztán meg annyi mindenre szoktam már rá...
Pár év mulva,lehet hogy főzhetünk már otthon energiaitalt is:)))
Ilyenkor nem is azért nem,mert földhöz vág,hanem azért,hogy kapják be.Tőlem nem kapnak plusszpénzt a költségvetésbe,legalábbis nem annyit mint várnak /és nem az energiaitalból/. Max. a sörön át:)))
én is elgondolkodtam a spájzoláson, de aztán úgy döntöttem, ha egyszer úgyis le kell szokni, akkor inkább most, mint fél év múlva, ezzel meg is spórolván magamnak vagy 15k pénzt. és ez válasz cicónak is. 100 forintot ( de leginkább 70-80-at, én az akcióknál spájzoltam) még kiadtam érte, de 150 nekem már sok. évi 55 ezer forint.
ezt nem kellett volna. most jövök le róla, a szeptemberi 50%-os hamurgeradós áremelésnek köszönhetően. eddig minden nap, mikor hazaértem, megittam egyet. most meg csak nézegetem szomorúan a hűtőt.
egyébként ma lomtalanítás (malomtalanítás) volt minálunk, jött velem egy pár csempe haza. (többek közt pár fekete fényes). megy le a pincébe a tavaly guberált üvegtörmelék mellé. aztán egyszer csak megjönn az ihlet.
Remélem tényleg az lesz,jól elszuszogtam vele.Nagyon várom a fugázás utáni állapotot,de a betonyp lap,amire kerül majd,még nincs a helyén,és egyedül nem is birom felrakni.Pedig már próbáltam bűvészmozdulatokkal mondani neki hogy" múkodj!!!!"
Nyáron nincs. Gyerekeknek lesz napközis mozaik tábor két hét múlva.
Tavasszal és ősszel szokott lenni március és október környékén. Érdemes bejelentkezni, az nem kötelez semmire, de a pontos kezdés létszámtól függ. Ha meg van a minimális létszám akkor belecsapunk a lecsóba:)
Illetve tojásmozaikos lesz még ősszel, mert a tavaszin is túljelentkezés volt, sokan érdeklődtek.