Keresés

Részletes keresés

InteriorLulu Creative Commons License 2007.07.31 0 0 58

Hú, baromi jó volt az Asia! Az első nap, 21-én játszottak, 8-tól 10-ig.

A számok: Sole Survivor - Wildest Dreams - Roundabout és The Clap - Only Time Will Tell - Ride Easy - Cutting It Fine - Fanfare for the Common Man, ez volt szerintem a koncert és egyben a nap csúcspontja, zseniális volt! - The Smile has Left Your Eyes, akusztikusan, gyönyörű - The Court of the Crimson King - One Step Closer - Video Killed the Radio Star, itt Downes a jó öreg ezüstszínű plasztikkabátjában nyomul, a felvezető énektémát pedig Wetton hangszóróval, ahogy kell... - Here Comes the Feeling, Palmer óriási dobszólójával - Midnight Sun - Time Again - The Heat Goes On - ráadásként pedig Don't Cry, akusztikusan és Howe fantasztikus játékával, majd a fergeteges Heat of the Moment.
Vagyis a rájuk szabott két óra alatt úgy 3/4-ében leadták az Asia-t és az Alpha-t, plusz az alapzenekarok számai... Személy szerint hiányolom hogy semmit nem hallottam a Payne és Downes fémjelezte 14 év öt sorlemezéről (pl. Who Will Stop the Rain, Someday, Anytime, Summer, The Day before the War, Free...), egy dalt bizonyosan megérdemelt volna az éra, de értem én, ez az eredeti Asia...
Amúgy pedig ezek így négyen együtt tényleg óriásiak! A lelkesedésük, dinamizmusuk hihetetlen, ha még ők mondanák hogy nem élvezik a koncertezést, sem hinném el, de persze szó nincs erről, Steve is több mosolyra és mozgásra ragadtatja magát mint az általam eddig látott két Yes-koncerten... John éneke pedig egyszerűen brilliáns: ez már a Wetton-Downes albumokon is így van, ez talán a két lemez legnagyobb erőssége...

Ja, és lehet velem vitatkozni: a legjobb Asia szám a Free, az Aura-ról... (Howe is benne van...)

Előzmény: InteriorLulu (57)
InteriorLulu Creative Commons License 2007.07.19 0 0 57

www.wiventertainment.de/de.html

www.loreley-open-air.de

Most hétvégén. Progfest. Lesz még valaki innen rajtam kívül ott...?

Asia a legelső felállásban... kell ehhez valamit hozzáfűzni...?

:-)

sziti Creative Commons License 2007.05.03 0 0 56
"Fantasia - Live In Tokyo"  

DVD Release Date: September 2007.
CD Release Date: 25 June 2007. 

Eagle Rock Entertainment, the leading independent source for high quality music audio and audio/visual music programming, is proud to announce the release of the first ever live DVD via Eagle Vision and the first ever live CD via Eagle Records featuring the original ASIA line-up.

Shot in March of 2007, FANTASIA – LIVE IN TOKYO captures the band playing to a sold out crowd in Tokyo, Japan. Recorded in DTS and Dolby 5.1 Surround Sound, FANTASIA – LIVE IN TOKYO features a career spanning set list that included Heat Of The Moment, Only Time Will Tell, Don't Cry, Sole Survivor, The Smile Left Your Eyes as well as renditions of King Crimson's classic Court Of The Crimson King, Yes's Roundabout, ELP's version of Fanfare For The Common and The Buggles’ hit Video Killed The Radio Star. 

Bonus footage on the DVD includes exclusive interviews with John Wetton, Geoff Downes, Steve Howe and Carl Palmer, making this DVD as well as the CD must-have releases for both fans and music enthusiasts alike.   

Előzmény: sziti (54)
Luppapa Creative Commons License 2007.04.23 0 0 55

Hello,

Az Aqua és Aria könnyebben emészthető, az Arena és Aura progosabb (nekem pl. jobban bejön), ezek közül egyikkel sem jársz rosszul, mert szerintem mind jó.

Silent Nation szintén populárisabb, hagyományosabb értelemben vett pop-rock dalokat tartalmaz, kezdésnek talán ez sem rossz, bár nem ez a legjobb albumuk.

Ajájlom mindenkinek a GPS új albumát a Window To The Soul c. rettenetesen jó lemezt. Hibátlan elejétől a végéig, néhány "jó" és sok "kiváló" nótával. Keményebb kicsit mint az előző Asia albumok, a Silent Nation albumnál összességében jobb szerintem.

Az új DVD-re (original Asia line-up) én is kiváncsi vagyok, bár inkább élőben látnám őket szívesebben (akár régi Asia felállás, akár GPS).

Előzmény: Meszó (52)
sziti Creative Commons License 2007.02.08 0 0 54
Hot on the tail of their successful UK and American tours, Asia have announced plans to release their first ever DVD featuring the original line up of John Wetton, Steve Howe, Carl Palmer and Geoffrey Downes and filmed during their upcoming Japanese tour, through Eagle Rock Entertainment later in 2007. Keep checking the website for further details.
Mikey-Soft Creative Commons License 2006.12.26 0 0 53

SZVSZ az Asia-Alpha-Astra hármast tudom ajánlani (első 3 lemezük).

Meg az Asia Gold válogatást, erről a 3 albumról minden rajta van. :)))

Előzmény: Meszó (52)
Meszó Creative Commons License 2006.12.26 0 0 52
Sziasztok!Én is szeretem őket,de sajnos csak egy best of lemezem van tőlük,meg egy DVD ahol felváltva láthatunk koncertfelvételeket a Wetton és a Payne erából.Szeretnék tőlük egy stúdiólemezt,jelenleg az Aria és az Arena között variálok.Kettő közül melyik a jobb,és melyik lemezt tudnátok még ajánlani?

sziti Creative Commons License 2006.06.07 0 0 51
... the band name is no longer ONE. After announcing the name, they discovered another rock act with the same name. The band's name is now GPS and their new web site is close to completion. Their first album will be called "Window To The Soul" and it is scheduled for release near the end of August. A tour is also being assembled with an eye toward dates in September and/or October.
Előzmény: sziti (49)
sziti Creative Commons License 2006.05.22 0 0 50
... az USA-turné már létrejön...
Előzmény: sziti (47)
sziti Creative Commons License 2006.02.27 0 0 49

Geoffrey Downes and John Payne have dissolved their partnership. John and Geoff wish to make it clear that they disapprove of negativity in the public domain, and trust that they can both receive support in their future career choices.

John Payne, Guthrie Govan, and Jay Schellen of Asia have announced the formation of a new band called ONE. A deal has been signed with InsideOut Records and the band's self-titled debut album will be released on 23rd May in North America and 26th May in Europe. Keyboard duties on the album were handled by Ryo Okumoto from Spock's Beard.

(Erre használjuk azt a közhelyet, miszerint "zajlik az élet"...)

Előzmény: sziti (47)
sziti Creative Commons License 2006.02.20 0 0 48

icon

Following the successful reunion album entitled “ICON” that was successfully released on Frontiers Records in May 2005, John Wetton and Geoffrey Downes recorded - on October 27th 2005 - in a TV studio an acoustic set of ASIA and ICON songs, accompanied by ELO’s Hugh McDowell on cello.

The resulting performance has been recorded on a DVD and will be released on Frontiers Records with the title of “ICON Acoustic TV Broadcast” on a separate CD and DVD release on April the 21st 2006.

The tracklisting includes the following songs:
Heat Of The Moment
Voice Of America
Let Me Go
God Walks With Us
Sole Survivor
Meet Me At Midnight
The Smile Has Left your Eyes
I Lay Down
Open Your Eyes
Only Time Will Tell
Don’t Cry
In The End

The CD version shall also include the song “There In Your Bed”, while the DVD (which shall exclusively be released in the NTSC region 0 format) shall also include exclusive interviews with the pair and additional “behind the scenes” footage.

The DVD will also include an extensive interview by BBC presenter Big George, behind the scenes footage and photo gallery.

All songs have been performed in a very stripped down and intimate form with an instrumentation based only on grand piano, acoustic bass / acoustic guitar and cello. A new way to listen to old and new timeless classics, a present to all the fans !

sziti Creative Commons License 2006.02.06 0 0 47
In conjunction with Asia's 25th anniversary the four original members - Steve Howe, Geoff Downes, Carl Palmer, and John Wetton--plan on celebrating the 25th anniversary of the creation of Asia with a CD, DVD, and world tour.
Mikey-Soft Creative Commons License 2005.12.24 0 0 46

Sziasztok!

Most találtam rá a topicra, gondoltam, rákeresek, hátha van fórumja egyik kedvenc együttesemnek. :)))

Sajna én csak az első három lemezt ismerem (Asia, Alpha, Astra), de azok nagyon jók!

Meg beszereztem nemrég a Gold-ot, mindössze ennyit ismerek tőlük, rajta van az első 3 lemez teljes egészében, meg még pár szám, amik kislemezen jelentek meg.

Nekem az abszolút kedvenc a "Heat Of the Moment", a "Rock & Roll Dream", meg a "Love Now Till Eternity".

Mikey-Soft

kopiteki Creative Commons License 2005.07.16 0 0 45

Topicfrissítés! :o)

John Wetton: Battle Lines

Meglehetősen kellemes nótákat énekel, a címadó nóta elgondolkodtató. Wetton hozza a szokásos szinvonalt, játszik a hangjával. Nagyon szeretem.

kopiteki

altos Creative Commons License 2005.04.29 0 0 44
Most hallgatom az új Wetton-Downes albumot (Icon). Igen kellemes muzsika, ajánlom mindenkinek!
sziti Creative Commons License 2005.04.25 0 0 43
Elkészült a GTR 2 is anno, de a feloszlás miatt Steve Hackett csak 2000-ben adta ki Feedback '86 címen az anyagot. Nekem nem igazán jött be...
Előzmény: altos (42)
altos Creative Commons License 2005.04.25 0 0 42

A hétvégén láttam egy GTR bootleg dvd-t (egy 86-os 40 perces TV-s koncert volt digitalizálva, igy egész élvezhető volt a minősége) Én korábban nem ismertem a GTR egyetlen megjelent lemezét, csak azt tudtam hogy Steve Howe és Steve Hackett közös bandája. Igy meglepetésként ért hogy tiszta  Asia-t láthattam. Ami persze nem is volt véletlen mert mint utánanéztem Geoff Downes volt a producer, sőt az egyik számot (Hunter) ős is írta. (Amúgy ezt én mint Asia számot ismertem meg a Payne féle Anthology-ról, és csodálkoztam is hogy miért nem találom egyik Asia sorlemezen sem, most már legalább tudom.)

Konkluzióként: aki esetleg nem ismeri a GTR-t és szereti az ASIA zenéjét, annak egy próbát megér meghallgatni a lemezüket, szerintem nem fog csalódni.    

sziti Creative Commons License 2005.04.25 0 0 41
A deal has been reached that will see InsideOut Music re-release Aqua, Anthology, Aria, Arena and Archiva I and II later this year. Each Special Edition will include an enhanced booklet with bonus material!
Luppapa Creative Commons License 2005.03.04 0 0 40
Dedikált CD, Asia póló, fénykép a dedikálásról....megvan minden! :)
Luppapa Creative Commons License 2005.03.04 0 0 39

Nekem nagyon tetszett a koncert!

A Wildest Dreams szerintem kifejezetten jó volt. Wetton hangja sem volt rossz, de Payne hangját utol sem éri SZVSZ. Iszonyat jók voltak élőben, a legnagyobb meglepetés a Military Man volt aminek az album verzióját nem annyira szeretem, de itt koncerten remek volt a hangzás és az ütem!

Silent Nation c. szám előben verhetetlen volt azzal az akusztikus betéttel...

Csak így tovább fiúk! Aki ezek után is sír, és hiányolja Wettont, az inkább el se jöjjön a következő Asia koncertre! :) Nagyon jó ez a mostani felállás!

Cyka Creative Commons License 2005.03.03 0 0 38
:)))))))))))))))) igazad van
Előzmény: altos (37)
altos Creative Commons License 2005.03.03 0 0 37
Különben is a Böszmééknél vettem a jegyet a szintén általad szervezett Glenn Hughes koncertre, így neked csak optimista nyilatkozatokat szabad tenni a Periferic Records terveivel kapcsolatban!:)))))))
Előzmény: Cyka (35)
altos Creative Commons License 2005.03.03 0 0 36
Nagypénzel meg kéne játszani az esemény bekövetkezését valamelyik  angol fogadóirodánál 1:50-ben, és a nyereményből már ki lehetne fizetni a gázsit is a zenészeknek!:))))
Előzmény: Cyka (35)
Cyka Creative Commons License 2005.03.03 0 0 35
nem lesz ebbol majd semmi, meglatod. 98% :)
Előzmény: altos (34)
altos Creative Commons License 2005.03.03 0 0 34

Kibicként nekem semmi sem drága:))))))

Előzmény: Cyka (33)
Cyka Creative Commons License 2005.03.03 0 0 33
too fucking risky. de komolyan.
Előzmény: altos (32)
altos Creative Commons License 2005.03.03 0 0 32
Szálljál be te is a szervezésbe! Wetton már idehozta Böszme, neked sikerült az ASIA, a Uriah Heep meg mostanában már évente többször is jár felénk. A Budai Parkszínpadon meg legalább nem lehet külön VIP rendezvény csinálni (legalábbis remélem:))))
Előzmény: Cyka (31)
Cyka Creative Commons License 2005.03.03 0 0 31

mar sok sok eve beszel errol :)

Előzmény: sziti (30)
sziti Creative Commons License 2005.03.03 0 0 30
Ha ez a fesztivál így összejönne...!!!!!!!
Előzmény: altos (29)
altos Creative Commons License 2005.03.03 0 0 29

A koncert nekem is nagyon tetszett, most is bebizonyosodott hogy élőben mekkora élmény lehet, ha ilyen nagyszerű zenészeket láthatunk. Mindegyikük mestere a hangszerének és nagyszerű hangulatot varázsoltak a koncert alatt.

Az kicsit kár hogy a VIP bulival közösen tartották a koncertet, a szomszédból szinte alig jöttek át a koncertre, a mezei rajongóknak szánt büféről meg nem nagyon érdemes beszélni sem...

Mindenesetre jobb lett volna, ha csak egy önnáló ASIA koncert lett volna szervezre, akár még az eredeti A38 helyszínnel is. (A TRB mint előzenekar viszont nagyon jó volt). Így a teltház elmaradt, cserébe szurkolhattunk többet a belépőért...

Koncert után jó fejek voltak a srácok a dedikálásnál. Kellemes közvetlen emberek benyomását keltették. Szívesen pozoltak a rajongókkal közös fotokhoz is. (A guta ütött meg hogy nem volt nálunk rendes fényképezőgép, a mobil sajnos csak gyenge fotót csinált rólam Paynel...).

A koncert után beszélgettem Böszmével is, aki megemlítette hogy megpróbálja Őket elhozni a nyárra az általa rendezett fesztiválra John. Wetton és a Uriah Heep társaságában. Nagy szám lenne ha sikerülne és mondjuk Wetton fellépne a saját bandáján kívül a másik két volt csapatával legalább egy-egy szám erejéig.    

Előzmény: sziti (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!