Keresés

Részletes keresés

zombie2x Creative Commons License 2003.05.04 0 0 100
"épp itt tartok"

furcsa hogy ezt mondod, amiket a levélben írtál nekem, ahogy gondolkozol (már amennyire meg tudtam állapítani) nem értem hogy miért van így, nem kéne hogy így legyen....:(((

Előzmény: lilah2 (98)
zombie2x Creative Commons License 2003.05.04 0 0 99
gyűlöletbe semmiképp sztem, depresszióba lehet (1-2 hónapja volt is, de azt is jól el tudtam titkolni - érdekes mostanában sokat alszom direkt, mert addig is öntudatlan vagyok)
Előzmény: lilah2 (98)
lilah2 Creative Commons License 2003.05.04 0 0 98
azzal, hogy nem érzed jól magad a bőrődben. lassan gyűlik a keserűség, és egyszer csak gyűlöletbe csap át vagy depresszióba vagy valami másba. és akkornem fogják tudni, hogy mi van, csak azt, hogy megzakkantál, egyre kiállhatatlanabb vagy. menekülni kezdenek, rajtad meg már semmi sem segít. épp itt tartok.
írj mailt.
Előzmény: zombie2x (97)
zombie2x Creative Commons License 2003.05.04 0 0 97
várjunk csak... ezt hogy érted? mivel teszem őket tönkre?
Előzmény: lilah2 (95)
zombie2x Creative Commons License 2003.05.04 0 0 96
igen .. ez az ami engem is elszomorít
(ráadásul bmit teszek az mindenképp fáj)

+ mondani akarok valamit, de ezt nem ide akarnám írni...

Előzmény: lilah2 (95)
lilah2 Creative Commons License 2003.05.04 0 0 95
úgy értem, hogy hosszú távon nem élhető stratégia. nagy valószínűséggel kikészít. vagyis marad a második.
Előzmény: zombie2x (94)
zombie2x Creative Commons License 2003.05.04 0 0 94
mért tenném?

amit nem tudnak az nem fáj nekik

Előzmény: lilah2 (93)
lilah2 Creative Commons License 2003.05.04 0 0 93
nem lehet tapintatból csendben maradni. vagy találsz magadnak egy élhető életet vagy előbb-utóbb pokollá teszed mindenkiét.
zombie2x Creative Commons License 2003.05.04 0 0 92
innen nem lehet felállni SZVSZ
(ha maradok ha nem, nyerni semmiképp nem tudok, az a kérdés h el tudom-e viselni ezt csak azért hogy másoknak ne okozzak vele faájdalmat, vagy a saját érdekeimet előtérbe helyezve véget vetek a gondjaimnak ezzel másoknak rengeteg fájdalmat okozva

(pedig a lelkemben szeretet van, azt már nem mondom hogy csak tisztaság lenne, sőt - de ezek után kinek lenne? és rengeteg DÜH)

Előzmény: Nagynulla (91)
Nagynulla Creative Commons License 2003.05.04 0 0 91
Talán, hogy megmutathasd, te elég erős vagy, még innen is föl tudsz állni.
S ha a szívedben szeretet, a lelkedben tisztaság van, hiszem, hogy sikerül.
Előzmény: zombie2x (90)
zombie2x Creative Commons License 2003.05.04 0 0 90
én tudom de nekik áll a világ

lehet én is csak azért vagyok ilyen mert "nincs rendben" az a bizonyos dolog amiről én beszélek, ha "normális" lennék lehet én is olyan "tróger" lennék... (amúgy meg nem lennék olyan tuti - bár ezzel most hirtelen ellent is mondok magamnak - egyszerűen mert nem olyan nevelést kaptam, mert anyám rendesen nevelt, foglalkozott velem... végül is mondhatom: rendes ember lett belőlem - ilyen szempontból, amúgy meg selejt lettem:((((

csak azt nem tudom miért én nekem kellett ilyenné lennem???

Előzmény: Nagynulla (89)
Nagynulla Creative Commons License 2003.05.03 0 0 89
Hidd el, hogy azok a férfiak vannak kevesebben, akik így gondolkodnak, mint te.
Vagy én mindig rosszakkal akadok össze?
Pedig én úgy érzem, hogy bennem megvannak ezek a tulajdonságok.
Mondjuk, ha megbántanak, kieresztem a tüskéimet.
Meg annyiszor átvertek már, hogy az első jelre gyanút fogok, és kétségbeesek, pedig lehet, hogy nem volt igazam.
Előzmény: zombie2x (88)
zombie2x Creative Commons License 2003.05.03 0 0 88
erre nem tudok mit mondani (illetve tudné mit, csak per pillanat nem most, majd lehet máskor igen)

... p.s.: pl. van egy lány akit ismerek; helyes, szép, okos(jó tanuló...stb), tökéletes alakja van, de ennyi...de amennyire ismerem; (nem nagyon) de ahhoz épp eléggé hogy mégis aztmondjam: nem valami nagy szám, egyszerűen a gondolkodásmódja, "belsője" nem igazán tetszik; ahogy észrevettem eléggé idealista felfogású, sokkal "vonzóbb" számomra ha vki a földön jár, és ha nem is néz ki úgy mint Pamela Anderson - akitől mongyuk kiráz(na) a hideg - de kedves, őszinte, figyelmes, jószívű stb.

Előzmény: Nagynulla (87)
Nagynulla Creative Commons License 2003.05.03 0 0 87
Ezekszerint a legrosszabb férfi megtalálta a legrosszabb nőt. :-((( Mert én is úgy érzem, nálam mindenki jobb.

Én is találtam vkit, aki iránt így éreztem és egész életemben képes lettem volna erre, de kevés voltam neki és elérhetetlen marad örökre; tudom hogy kedvel, meg jóban vagyunk, de semmi több nem lehet ebből; hisz van szeme és vannak elvárásai, és ha vkinek van választási lehetősége akkor nyilván a neki legmegfelelőbbet, legjobbat választja és nem engem.

Biztos észreveszed, hogy alig kellett változtatnom a szövegen.

DE becsületből (gyerek) tudom engem választana, és mellettem marad, de akkor is bűntudatom lenne hogy NÁLAm 1000x jobbat érdemelne - őszintén szólva nálam mindenki jobbat érdemel.

Hogy lehet problémám? Tulzottak az elvárásaim. Mert egy kapcsolatban akkor érzem jól magam, ha mindazt megkapom, amit leírtam. Igaz, hogy én is igyekszem ugyanezt nyújtani.

A férfiak többségének nagyon számít a külalak, és egy formás popsiért gondolkodás nélkül odadobnak mindent, mi szerintem érték lehet.

Előzmény: zombie2x (84)
zombie2x Creative Commons License 2003.05.03 0 0 86
válasz ment...
Előzmény: lilah2 (85)
lilah2 Creative Commons License 2003.05.03 0 0 85
úgy látszik, ma elhalmozunk levelekkel, én is írtam egyet.
már megérte, nem? :-) (nem miattam, a levélzápor miatt!)
Előzmény: zombie2x (84)
zombie2x Creative Commons License 2003.05.03 0 0 84

"Sokkal fontosabb a testiségnél, hogy mellette állj, hogy számithasson rád, hogy figyelj arra, ha valami bántja, ha nem érzi jól magát. Becsüld, és tiszteld! Soha ne érezze, hogy elhanyagolod, hogy nem fontos neked. Sose bántsd meg saját örömödért! Tudjál megtenni olyasmit érte, amit magadért nem biztos, hogy megtennél. (persze nem mindig, de legalább néha)
Törődj vele! Okozz neki örömet. Szeress vele lenni. Ne érezze azt, hogy nyűg a nyakadon. "

én találtam vkit aki iránt így érzek és egész életemben képes is lennék erre (ebben 100%-ig biztos vagyok - életemben ebben az egy dologban tisztán látok) de az általam említett okok miatt ez elérhetetlen marad örökre; tudom hogy kedvel, meg nagyon jóban vagyunk, de semmi több nem lehet ebből; hisz van szeme és vannak elvárásai, és ha vkinek van választási lehetősége akkor nyilván a neki legmegfelelőbbet, legjobbat választja; nálam mindenki jobb - mint mindenkinek - magyarán semmi esélyem sincs;
DE mégha vmilyen csoda folytán engem választana, akkor is bűntudatom lenne hogy NÁLAm 1000x jobbat érdemelne - őszintén szólva nálam mindenki jobbat érdemel

de amit írtál az jól esett!!! :) - ezek után azt nem értem neked hogy lehet problémád, ha ilyeneket tudsz és érzel!?

Előzmény: Nagynulla (82)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.03 0 0 83
Ha gondolod, beszéljük meg ezt mélben... (lehet, hogy kicsit lassan reagálok, esetleg csak holnap, mert épp most installálom újra a gépemre az összes szoftvert)
Annyira reménytelen helyzet szvsz nincs. Ha én nem vagyok egyedül... Persze vannak dolgok, amiket én sem szeretek nyilvánosan reklámozni.
Előzmény: zombie2x (79)
Nagynulla Creative Commons License 2003.05.03 0 0 82
Kedves Ismeretlen2x
Olvastad az 59-es hozzászólásomat?
Ott egy férfitől idézek, hogy mikor jó társ, egy társ. És magam is így gondolom.
Mi van ebben, amit te nem tudsz megvalósítani?

Elárulok neked egy titkot. A nők egy része (nem tudom mennyien, de vannak) nem is élvezi a szexet. Már konkrétan azt, amit annak hívunk.
Hanem azért szeret szeretkezni, mert érzi a szeretett férj ölelését, közelségét, mert beszívhatja az illatát, mert átjárja a melegség, az összetartozás érzése, plusz érzi azt, hogy kell a szeretett férfinek, szükség van rá, valaki nőnek nézi, és kívánja őt, csak őt, és ez nagyon fontos. Az, hogy az ölelés beteljesedik-e, majdnem mindegy, hisz annyi más úton lehet örömöt okozni.

Sokkal fontosabb a testiségnél, hogy mellette állj, hogy számithasson rád, hogy figyelj arra, ha valami bántja, ha nem érzi jól magát. Becsüld, és tiszteld! Soha ne érezze, hogy elhanyagolod, hogy nem fontos neked. Sose bántsd meg saját örömödért! Tudjál megtenni olyasmit érte, amit magadért nem biztos, hogy megtennél. (persze nem mindig, de legalább néha)
Törődj vele! Okozz neki örömet. Szeress vele lenni. Ne érezze azt, hogy nyűg a nyakadon.

Soknak tűnik, és van még több is, de ha szeretsz valakit ez magától jön. És ami a legfontosabb, viszonozni fogják!
Minden ember "meghálálja", ha törödnek vele.
Tudom, hogy a nők közt van ilyen. Férfit eddig azt az egyet találtam, akitől idéztem, de ő foglalt. :-(((
Úgyhogy fel a fejjel.
Lehet nem hiszed, de azt sokkal könnyebb nélkülözni, mint a lélek tisztaságát.

zombie2x Creative Commons License 2003.05.03 0 0 81
bár igazad lenne....

nekem megcáfolhatatlan indokom van

igen, rengeteg szarházi alak van aki veri az asszonyt és még sorolhatnám h milyen dolgokat csinálnak egyesek - persze ezeket sokan ismerik - és addig én meg.....csak sóvároghatok hogy ez csak egy rossz álom és majd 1x felébredek végre, és kiderül h minden máshogy alakult, de ez nem történhet meg, mert ami 1x megtörtént az már nem fordítható vissza

"azt, hogy miben lenne részed, soha nem fogod megtudni, amíg ki nem próbálod"

pont a "megcáfolhatatlan indokok" miatt kipróbálni se tudom

Előzmény: lilah2 (80)
lilah2 Creative Commons License 2003.05.03 0 0 80
azt, hogy miben lenne részed, soha nem fogod megtudni, amíg ki nem próbálod. egyre több olyan pasit látok a neten, aki meg van győződve a saját retteneteségéről, anélkül, hogy erre megcáfolhatatlan indoka lenne. perszte lehet, hogy pont te vagy az, akinek tényleg van. de attól, hogy nem vagy személyesen knight rider, még nem biztos, hogy az árokparton fogod végezni egyetlen gyengéd érintés után sóvárogva. néha az az érzésem, hogy teljesen hazavágják a ffiak (meg a nők) önbizalmát a baywatch jellegű sorozatokkal. ha nagyon el vagy keseredve, menj be egy kocsmába és nézd meg, milyen pasik tántorognak haza hajnali kettőkor, hogy megverjék az asszonyt elalvás előtt. amit eddig leírtál, az engem nem győz meg arról, hogy reménytelen eset lennél, inkább az az érzésem, hogy valamiért nagyon görcsölsz. ez persze ugyan olyan rossz érzés, ugyanúgy átéled, mintha bizonyított dolgok lennének, csak én nem vagok biztos benne, hogy nem szellemekkel harcolsz magadban.
zombie2x Creative Commons License 2003.05.03 0 0 79
nincs rejtély, ezen segíteni nem lehet, nem is kérem/kértem ezért

nézd annyira ciki kimondani is: ezért még1x
szted mi baja lehet annak aki se nem ferdehajlamú, se nem impotens és mégse mer közeledni a lányokhoz... (és a külső most felejtsük el, tfh. normális külsőm lenne - mint ahogy nincs - akkor se mernék, mert akkor is csak elutasításban, megvetésben, szánalomban, ja és kiröhögésben lenne részem)

Előzmény: Törölt nick (76)
Nagynulla Creative Commons License 2003.05.03 0 0 78
Teljesen mindegy, hogy szeretném-e visszakapni.
Mindegy, mert nem fogom. Sose volt az enyém, ugyanis.
Már ha emberről lehet ilyet mondani. Mert hogy az ember nem tulajdon, szerintem.
De minek a múltról beszélni, ha változtatni úgysem tudunk rajta?
Előzmény: jegcsillag (77)
jegcsillag Creative Commons License 2003.05.03 0 0 77
Csak Nagy0-nak!

Benned él párod sajgó negatívja.
Várod,hogy a varázsszót kimondja:
"Én vagyok Te",amely örök sebedet begyógyítja.

Szepes Mária

Majd ha nem Ő,akkor mondja más!
"Van másik!"--emlékszel a cirkuszban?

Szeretnéd Őt visszakapni?

jég*

Előzmény: Nagynulla (72)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.03 0 0 76
Egyre rejtélyesebb... én feladom.
Ha nem mondod meg mi bajod, akkor hogyan tudna bárki segíteni?
Előzmény: zombie2x (75)
zombie2x Creative Commons License 2003.05.03 0 0 75
pszichiáter nem old meg semmit

urológus pláne nem

viszont van egy orvosi kifejezés (nem biztos de lehet) rá: egy görög betűvel kezdődik

Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.03 0 0 74
Urológián jártál már?
Pszichiáternél?
Elég rejtélyes amit írsz.
Potencia problémát elég sokféle dolog okozhat, akár lelki eredetű is, azért emlegettem az átert.
Ha meg egyéb - "csak" gyereked nem lehet...
Akkor meg végképp nem értelek.
Ettől még nyugodtan lehet párosan élni.
Előzmény: zombie2x (71)
zombie2x Creative Commons License 2003.05.02 0 0 73
ööö,....

konzisztenciával nincs bajom!

(amúgy meg miért többes szám)

Előzmény: Nagynulla (72)
Nagynulla Creative Commons License 2003.05.02 0 0 72
Bocs, de ez akkor a betegség kategória.
Egyébként szex nélkül is nagyon jól meg lehet élni.
Pl. hiába van, ha nem kell senkinek. :-(((

Keress olyat, akinek már van gyereke, vagy fogadjatok örökbe.
Keresd meg a megfelelő társat, és a többit legyőzitek együtt.

Előzmény: zombie2x (71)
zombie2x Creative Commons License 2003.05.02 0 0 71
na ez az

van és mégsincs

Előzmény: Nagynulla (70)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!