Első blikkre a verbéna ugrott be nekem is, de aztán elvetettem. Eggyel valószínűbb tippnek gondolom a korallvirágot, annak lehet valami nemesített változata.
Véletlenül ráhibáztam a jelszavamra, sikerült belépnem!
Máshol jártam sokáig, legutóbb a FarmVille tette próbára a neméppenvégtelen türelmemet. Fel is függesztettem a belépőmet. Sajnos, végleg nem lehet törölni. A jelszót nem írtam fel. Havanistena zégben, elfelejtem!
Ez vagyok én. Megszeretek valamit/valakit, és addig képtelen vagyok lemondani róla, amíg a józan eszem a dili határán meg nem torpan...
Szóval - most itt toporgok. A szó szoros értelmében a dili határán. Néha már azt veszem észre, hogy ez nem is olyan éles határ. Sehol egy útjelzés, figyelmeztető tábla. Csak a dobhártyaszaggató csend. Na mindegy. Majcsak lesz valahogy.
Mutatok egy képet. Nem éppen kerti kép, csak teccett, ahogy a nap bukdácsolt lefelé a híd mögött.
"Legfeljebb rohammal elfoglalom a szomszédok kertjeit is, oda se neki! ;)" Érdekes...Ez valami fertőző kór lehet itt a fórumon, mert nem Te vagy az első, aki fejében megfogant e gondolat :)))
Csak az a fehérrel cirmozott, aminek láttad a fotóját. Lehetőséget egy újabb szép növényre elvből nem utasíthatok vissza! Hogy helye hol lesz neki, azt még nem tudom, de fogok találni neki. Legfeljebb rohammal elfoglalom a szomszédok kertjeit is, oda se neki! ;)