>A nemzeti közép miniszterelnöke egyszerűen sunyi a nagy konszenzuskeresés álcája alatt? :]>>
Hát ezt mondom én; már mióta.
(ez a konszenzus csak duma)
Most mit kavar ezzel a tollal, szerinted?
(bele akar rugdosni Orbánba; & úgy hogy mindenki azt higgye mekkora gesztus + úriember)
Elhintik a pletykát hogy nem volt ott + minden, azt már hiába volt ott; még 3 év múlva is ezt fogjuk olvasni hogy nem ment el az aláirásra.
félre ne érts!, én élvezem ezt a toll-aláírás-fogadás hármast:-)
a magasztos EU-ceremónia így nekem emberközelibb, és jobban is érzem
váltig állítom, hogy ez a toll-Orbánnak, szóval ez MP fricskájja a sok Orbántól kapott fika miatt, OV pedig próbált kitérni ez elöl, erre utánaküldi..., annyira emberi:-)
na meg úgye ott vannak a dakoták is:-)
:O)
Nem, a probléma valahol ott kezdődik hogy legyártatták a tollat iparművésszel (mibe hogy nem egy-két forint volt) aztán mégsem azzal írtak alá mivel a görögök adták a tollat. Ráadásul minden médiában beígérik hogy ezt a bizonyos tollat aztán a cigányok kapják meg mert már csak az hiányzik a felemelkedésükhöz hogy rádiójuk is legyen. Csak aztán jött a blamázs hogy ez a toll nem az a toll. Innentől kezdve indult az itt a piros hol a piros játék a tollakkal és Orbánnal.
Amúgy ez a toll tényleg fontos dolog. Nem tudja valaki, az a toll amivel a KGST-be belépésünket anno aláírtuk megvan valahol ? Meg érdekelne a Varsói Szerdődés tolla is, a Trianoniról nem is szólva. Szvsz a Nemzeti Múzeumban be kellene rendezni egy toll gyüjteményt :-)
De a legjobb az lenne, "Hogyan b@sztatják egymást elvileg értelmes emberek órákig, néhány folyamatosan rajtuk röhögő, az ő adójukból a zsebüket degeszre tömő, romlott, törtető figura apropóján, miközben 0 információjuk van az egész dologról".
Orbán mérlegel egyáltalán? melyik fontosabb az EU csatlakozás aláirása vagy egy konferencia. Az EU csatlakozás aláirása egyszer adatik meg Hazánknak. Néppárt konferencia lesz még?
Na ez az, amit a Te konspiracios elmeletekre hajlamos kepzeloerod koltott hozza a tenyekhez. Honnan veszed, hogy Medgyessy tudta? Talan Orban szolt neki? Talan felteteleznie kellett volna, hogy Orban valoszinuleg nem lesz ott egy tortenelmi esemenyt lezaro unnepsegen?
figyelj, nem az aláírásról, hanem az azt követö fogadásról hiányzott, ahova pár percre beugorhatott volna, mint (pl Prodi), és átvehette volna a tollat:-)
:O)
Nem az aláírásról, hanem az azt követő fogadásról van szó.
Az viszont tényleg érdekes, hogy nagyobb EU-potentátok is időt tudtak rá szakítani, a JEL nem. Hiába no, fontos dolga volt, EPP, tényleg.
Tudod, valszeg nem sértődtek volna meg rá, ha egy órával később ér csak oda. De hát szegény már megint nem tudott elvonatkoztatni az egyéni ambícióitól. Az EPP-ben ő "valakinek" érezheti magát, a fogadáson meg csak "előző miniszterelnök" lett volna.
Az aláírás után volt egy fogadás a teljes magyar delegációnak + Prodi és Verheugen, amire mindenki elment, csak Orbán nem. Persze ez egyértelműen a sunyi Megyó álszentsége, igazad van. Mi itt azt hittük, hogy Orbán udvariatlansága, ezért külön köszönöm a felvilágosítást.
legnagyobb felháborodást azonban világszerte az keltette, hogy medgyesi nem az államfővel írta alá a belépési nyilatkozatot, hanem az EU-ellenes Kováccsal.
Hülye. Mutass nekem akár egy felháborodást is a világsajtóból.
Arról már nem is beszélek, hogy minden delegáció aláírója kormányfő + miniszterelnök párosból állt. (Vigyázz, van ahol az elnök a kormányfő is egyben, ott más a helyzet.)
Azonkívül Mádl is aláírta harmadikként, csak nem a ceremónián, hanem utána. (Az összes jelenlévő állam közül három akart hármas aláírást - mi, a lengyelek, meg még nem tudom ki - és a görög szervezők azt mondták, hogy nem fogják fejre állítani az egész processzust miattuk, a harmadik személyek a ceremónia után írhatnak alá.)
Csak annyi, hogy Orbán ott wolt az aláíráson, erre Medgyessy megtalálja az alkalmat az úgy-adtam-wolna-neki-walamit-de-nem-wolt-ott-jaj-de-szomorú játékra, amikor walószínűleg nagyon jól tzdta, hogy Orbánnak az EPP-rendezvényen wan elfoglaltsága, lévén a szervezet alelnöke. Az álszentségnek is wannak különösen gusztustalan mélységei & Medgyessy sorra weszi be őket. :]]]