A belső világítást ha még nem szedted szét, az lehet korrodált, ha a felette lévő antenna alatt beszivárog a víz. Ha ott rendben van és biztosíték is jó akkor passz.
A sebességváltó vezérlőkar holtjátékán hogyan lehet állítani? Pontosabban : oldalirányban túl nagy a lötyögés. Mintha nem húzná középre semmi.
Más. A belső világítás nem műkszik. Természetesen biztosíték ellenőrizve, ajtó kapcsolók rendben. Külön érdekesség, hogy a csomagtartó világítás (sedan) jó. (Igaz, direkt kapcsolással.) Van tippetek? Köszi előre is.
Sziasztok segítséget kérek Daewoo Kalos folyamatosan ég egy sárga lámpa (Check) az autómnak nem volt baja!
80000 km van benne. El vittem szervizben Vezérműszíj csere,Olaj, olajszűrő,és gyertya cserére és azóta ég a sárga lámpa 2x vissza vittem de még mindig ég.
Én gyárit vettem bele. Bár eddig kb 20k km-t mentem vele, azóta még tökéletesen működik. ( kopp-kopp ) Próbálkoztam én is utángyártott verziókkal, többfélével, de 1-2k km után kidobta a hibát az összes. FB csoportban javasolták, hogy vez.tengely jeladót, főtengely jeladót csak gyárit, a többi nem sokat ér. Megfogadtam. Igaz ez drágább sajnos, de nincs mit tenni.
Szerintem egy csavar lehúzási nyomatékát a csavar mérete és anyaga határozza meg, ehhez pedig vannak táblázatok. Pl. a kerékcsavarok meghúzási nyomatéka is típusonként változó, de a 12x1,25-ös csavarok esetében az 90-120 Nm közé esik a legtöbb típusnál és a belinkelt táblázatban is hasonló értékek vannak.Így pl ha az ülések M10-es csavarral vannak rögzítve amelyek 10.9-es osztályúak akkor a 80Nm-rel nem nagyon lehet mellényúlni, stb...
Igazság szerint inkább itt helyben keresnék, az biztosabb. Van pár Daewoo-Chevrolet itt a bontóban .Egész jó állapotban vannak, többségük motorhibás, avagy elöl törött, a belső pedig hibátlan. Épp ma szerváltam egy "második" kesztyűtartót, ami az utas oldali légzsák helyére megy, amit sokan keresnek, szinte fillérekért. ülések is vannak, viszont gondoltam előbb rákérdezek, hogy melyik passzol bele faragás nélkül, ne vegyem meg feleslegesen, ha mégsem jó.
A meghúzási nyomatékról sajnos nem találtam infót. Ha lehet, akkor szeretném a gyári értékekre húzni, az a biztos. Van nyomatékkulcsom. Ezt tudja esetleg valaki? 2003 hatchback Kalos
Cserélt már valaki ülést a Kalosban? Van, ami faragás nélkül 1:1 belemegy? Ha a hátsók nem is, de a 2 elsőt cserélném. Ki van már ülve eléggé + a magasság sem állítható, így eléggé a "béka feneke alatt" ülök.:D Láttam, hogy létezik magasságállítású ülés is, gondolom anno ez extra volt, az valszeg passzol bele. Évjáratban van valami tól-ig esetleg? Avagy más modellből? Lacetti pl?
következő kérdésem lenne:adott Kalos 1.2 könnyen indul ,alapjárat nagyon dadog ,nem pörög fel gázadásra hogyan tovább? Aztán van hogy az alapjárat 3000????
A gyári antenna nekem is nehezen adta meg magát, utána meg kifogtam két olyan gagyi szart, amit nem tudtam kívül letekerni egy év után már. Aztán gondoltam ilyen cápa antennára, talán ezzel nem lesz gond, nincs mit rajta mozgatni.
Pedig csak egy csavar tartja. Lehet jól rá van rohadva. Én speciel meguntam ezeket a botantennákat, egy-két év után úgy beálltak, hogy letekerni sem lehetett őket, így vettem egy cápa antennát és azt raktam fel. Az nincs útban semminek sem. 12V-ot meg az alatta lévő utastérvilágításról vettem le hozzá.
Cserélt már valaki Kaloson antennát? Más típusoknál kézzel simán lecsavarható a tetőről, de ennek meg sem mozdul az antennája 8-as kulcs vagy laposfogó segítségével sem.
Nincs baja a rádiónak vele, csak szeretném ebben a téli időben autós ponyvával letakargatni hó vagy jegesedés ellen, de az antenna miatt nem lehet felhúzni rá. A ponyván lyukat vágni az antenna miatt nagyon amatőr megoldásnak tartanám...