Keresés

Részletes keresés

dzsípisz Creative Commons License 2003.11.06 0 0 381
Szia Robi111, nem tudom, hogy mindenkinek késik-e, gondolom igen. Azt mondát, hogy most kezdték el kötni a másik beruházásuk szerződéseit, ezért.
Igaz-e vagy sem nem tudom, de tény, hogy kb. 1 hónapja nem tudom elérni, hogy megnézhessem a kiviteli terveket és az építési engedélyt, annak ellenére, hogy az első részletet már rég befejeztem.
Melyik lakás lesz a tiéd?
Robi111 Creative Commons License 2003.11.06 0 0 380
Sziasztok!
Most írok itt először.Én is a 3. ütemben épülő háztömbben kötöttem le egy lakást. Esetleg tud valaki valami info-t miért késik a végleges szerződések megkötése?
Előzmény: dzsípisz (378)
dzsípisz Creative Commons License 2003.11.06 0 0 379
Minden kedves most, vagy a közeljövőben költözőnek gratulálunk. Egy kicsit azért irígyek vagyunk rátok :)
dzsípisz Creative Commons License 2003.11.06 0 0 378
kanCa, rossz hírem van. Tegnap hívtam a Lakásépítőt, mert az előszerződés alapján nekünk is aktuális (nov.15.) lenne a véleges szerződés megkötése. Kapaszkodj meg! Egy kedves női hang azt mondta, hogy az aláírás kb. 1 hónapot fog csúszni.
Kitartás.
t.olga Creative Commons License 2003.11.05 0 0 377
Sziasztok!

Bocs a hosszú hallgatásért, de eléggé el voltam havazva mostanában. Hogy mi a helyzet? Hát nem túl rózsás, ahhoz képest, hogy nov. első hétvégéjére terveztük mi is a költözést. Eléggé elhúzódott a hitelfolyósításhoz szükséges iratok benyújtása (nem rajtunk múlott) és most a bank vacakol. Pénteken volt hajlandó utalni a pénzt (így legalább már fizethetjük a törlesztőrészletet - mily nagy megtiszteltetés!), de csak 74%-os készültségi foknak megfelelően. Ha hétfőn nem kezdem ismét zaklatni a Lakásépítőt és a bankot, akkor ez ki sem derült volna - némi kívánnivalót hagy maga után az egymás közötti kommunikációjuk. Most a bank ismét megrendelt egy műszaki szemlét, aminek az átfutási ideje kb. 2 hét. No comment.
Az egészben az a szomorú, hogy a lakással az okt. 20-ai műszaki bejáráson alig volt gond, simán tudták volna hozni a 8 napos javítási időt. Most ismét csak várakozhatunk...
A terasz probléma kicsit felkavart,mivel egyenlőre nem akarunk úszómedencét - majd utánanézünk, hogy mit lehet tenni.
Viktornak gratulálok, szivesen lennénk már az ő helyébe!

Vendor Creative Commons License 2003.11.04 0 0 376
Viktorek (es enis) kerdeznek Olgat hogy miahelyzet az atvetellel, lakassal ilyesmik?

Voltak ma itt nalam rovidke lakasnezobe es meseltek hogy az osszes viz odafolyik az Olgaek teraszara mert az erkelyek alatt nincs a viz elvezetve rendesen, es bizony a teraszon meg szepen osszegyulik josok viz mint azt megfigyeltek most az esos idoszakok alatt :(

Vendor Creative Commons License 2003.11.04 0 0 375
en aszittem hogy minden butort pirosra meg zooodre festettek :)))))) tehat akkor nyulakat meg tojasokat ne keressek benne... :DDD
Előzmény: kanCa (374)
kanCa Creative Commons License 2003.11.04 0 0 374
A karácsonyi katalógusban - meglepő módon - karácsonyi dekor-cuccok és kiegészítők találhatók. Nem húsvétiak, nehogy arra gondolj!!!!!! :))
Előzmény: Vendor (373)
Vendor Creative Commons License 2003.11.04 0 0 373
a rendes. karacsonyit enmeg nemis lattam. :)
milyen az a karacsonyi katalogus?

namost ketsegbeesni meg szerintem nemkell mert biztosan valami trivialis ok miatt all az epitkezes. (penzhianyt en szemely szerint kizarnam. az epitesi engedely meg mar lehet a t5 t6-ra is megvan nekik csakugye kisajatitas meg egyebek.)

kivancsi lennek a masik beruhazas hogyhalad vagy elkezdtek-e mar

Előzmény: kanCa (372)
kanCa Creative Commons License 2003.11.04 0 0 372
Nagyon feldob, mikor ilyeneket írsz... nem is gondoltam, hogy minden simán fog menni a lakásunkkal, de azért reméltem, hogy ha már 3 házat felépítettek, akkor a miénkkel sem lesz gond.. ezek szerint tévedtem. Vajon nincs építési engedély? Vagy egyszerűen pénz nincs??? Kicsit kétségbe estem most...

A szellemet este megnézem! Ez a "rendes" Ikeás katalógus, vagy a karácsonyi?

Előzmény: Vendor (371)
Vendor Creative Commons License 2003.11.04 0 0 371
jol megnezted a kepet? nezd meg a nagy tukrot! :)

azmeg hogy mar november van igazandibol manapsag mar nemjelent semmit. t2-t is csinaltak telen is, szakado esoben is meg 30 centis hoban is. mar regen megvannak a megfelelo cuccok amiket a betonhoz habarcshoz hozzaadva nem fagy szet az egesz -20 fokban sem.
szoval velemenyem szerint mas miatt all az epitkezes mar 1 honapja.

Előzmény: kanCa (370)
kanCa Creative Commons License 2003.11.04 0 0 370
Miért, mi van a szellemmel??

Egyébként nem csodálkozom az építkezés leállásán, elvégre november van, ilyenkor már nem nagyon szoktak házakat építgetni... Az mondjuk már más kérdés, hogy a Mogyoródi úton (arra járok haza) két hete az egyik telken még semmi nem volt, most meg ott áll egy három szintes társasház, már csak a tető, meg a nyílászárók hiányoznak...

Talán az lehet a végkövetkeztetés, hogy ahol akarják, hogy elkészüljön valami, ott dolgoznak...

Előzmény: Vendor (369)
Vendor Creative Commons License 2003.11.03 0 0 369
OFF: akinek van otthon legujabb ikea katalogusa keresse benne a szellemet a 232. oldalon :)))))))
Vendor Creative Commons License 2003.11.03 0 0 368
hat ize :( voltam ma arra de a multkor (1 honapja!) belinkelt epitkezes kepekhoz kepest (127-es msg) nemsok valtozas van :(

mais semmi mozgas arrafele all a daru is es egy lelek sem maszkal ott :(

Vendor Creative Commons License 2003.11.03 0 0 367
no majd ha megyek a boltba dleutan madj jarok 1-et a kornyeken megnezem hogyhalad az epitkezes es csinalok kepeket yool :)
Előzmény: kanCa (366)
kanCa Creative Commons License 2003.11.03 0 0 366
Férjem volt kint szerdán, de semmi változást nem látott! De szétnézett a piacon, s örömmel nyugtázta, hogy nagy az árukínálat, frissek a húsok és a zöldségek, vagyis élvezni fogom a vásárolgatást..

Idegesített picit, hogy nem halad az építkezés, de mondtam neki, hogy ne legyen önző, elvégre most a Viktorék háza a soros, azt kell csinosítgatni.. még ha nem is így van, olyan jól hangzott!

Ha minden igaz, akkor jövő héten írjuk alá az adás-vételit, és kezdődik a hitelezési hercehurca...

Előzmény: Vendor (365)
Vendor Creative Commons License 2003.11.03 0 0 365
purpur kanCa :)
tenyleg mikor voltatok itt kint legutoljara hogy halad az epitkezes?
Előzmény: kanCa (363)
Vendor Creative Commons License 2003.11.03 0 0 364
hat mult het pentek ota van itt akkora koltozkodes meg mozgolodas.

en ugytudom hogy a 2/1-nek ma lesz az alakuloja ezekszerint kulon lesznek, en ezt csak hallottam nembiztos. :)

Előzmény: sasmadár73 (362)
kanCa Creative Commons License 2003.11.03 0 0 363
De jó nekik!!

Én meg egyedül maradtam, a férjem elutazott egy hétre.. most szomorú vagyok, mert amióta együtt vagyunk, nem voltunk külön 1 napnál tovább.. nagyon messze van még vasárnap!!!! :((((

Előzmény: Vendor (361)
sasmadár73 Creative Commons License 2003.11.03 0 0 362
Láttam némi mozgolódást vasárnap reggel, mikor anyukámat szállítottam konditerembe, a villamosmegállóval szemközti sárga házba. Egy piros autó megdöbbentő méretű bútorlapokat cipelt a feje búbján és balra kanyarodott... Költöznek már a lakók szorgalmasan?

10-én délután t2/2-nek alakuló közgyűlése lesz. A t2/1-nek megvolt már, vagy a kettő egy közösséget alkot?

Előzmény: Vendor (361)
Vendor Creative Commons License 2003.10.31 0 0 361
no Viktorek megkaptak a kulcsot itt lobalta az ablak alatt nagy lelkesen :))))))
eviktor Creative Commons License 2003.10.31 0 0 360
Köszönünk minden támogatást, felajánlott segítséget, és gratulációt. Nemsokára indulunk a kulcsért, és mivel a költözködés miatt szerdáig szabadságon vagyok, a gépünk pediglen dobozban, matáv vonal pedig csak nagysokára lesz, így most egy időre elköszönök. Kedves SZOMSZÉDOM, Vendor tudósít majd a történésekről. Legyetek jók, kitartást mindenkinek!

Kanca, a mi szerződésünkben az utolsó időpont okt 31. Ha nektek nov 15, akkor biztosan nem kell az utcán karácsonyoznotok. Sőt, a Télapónak már szent lőrinc sétány-i címet kell továbbítanotok!!!

No, szasz mindenkinek, gyertek majd!

sasmadár73 Creative Commons License 2003.10.31 0 0 359
Mi is gratulálunk!
Előzmény: eviktor (355)
Vendor Creative Commons License 2003.10.31 0 0 358
hu de hoszu lesz ez a nap 4 oraig valakiknek :)))
Vendor Creative Commons License 2003.10.30 0 0 357
Huuudejoo :)))))))

szombat vasarnapra az ajanlatom meg fennall ha kell segitseg4 :o)

kanCa Creative Commons License 2003.10.30 0 0 356
Viktor, ez nagyon kriály!!! Gratulálok!!!! Úúúúgy örülök, mintha mi költöznénk! Fantasztikus érzés lehet!!!

Nekem nem jó az a mailcím, inkább a wildstone@freemail.hu-ra küld!!

eviktor Creative Commons License 2003.10.30 0 0 355
Hoppá, kulcsátadási ceremónia holnap délután! Odavagyok teljesen a lelkesedéstől. Péntek este már viszünk át egy két holmit, szeretnénk vasárnapig berendezkedni.

Vendor: tárhely intézése folyamatban, kapunk majd azonosítót, jelszó, adatbázist, meg ami kell. Türelem!

Kéretik nekem jelezni, h. mindenkinek jó e az indexen regisztrált emilcíme, mert oda küldöm majd a meghívót a lakásmutogatóra!

kanCa Creative Commons License 2003.10.30 0 0 354
Haligali los banditos-ok!

Mi a helyzet veletek? örömmel vettem, hogy hiányoztam!! :)) De most itt vagyok, újra itt vagyok..

Viktor, remélem, már a héten a saját otthonotokban alhattok!!!! Nekünk az opciós szerződésben nov. 15-öt jelölték meg a végleges határidőnek, s így elnézve a ti eseteteket, örülhetünk, ha szilveszterkor már beköltözünk...

Ja, képzeljétek, anyós hív, hogy érkezett levél a T3-tól. (anyósék címe a férjem lakcíme, s ezt adtuk meg levelezési címnek is). Izgatottan nyitottuk fel a borítékot, már azt hittük, elengedik a lakás árának 88 százalékát.. :)) De nem! Csak közölték, hogy megkapták a 12 százalékot... Jó három hete utaltunk, asszem...

Vendor, királyságos a honlap!!!!!

eviktor Creative Commons License 2003.10.30 0 0 353
Alberletben lakunk, szerencsére rugalmas a tulaj, mert hát két hónapja lebegtetjük a költözést őnála. Szóval ez a rész nem gond, csak éppen pénzbe kerül osztán tőlünk már vonják a részleteket! nem eccerű.
Előzmény: Vendor (352)
Vendor Creative Commons License 2003.10.30 0 0 352
o me'nem szoltal nekem van :)))

tenyleg Ti most hol laktok alberletben? mikor kell onnan kikoltoznotok?

Előzmény: eviktor (351)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!