Nos, hamarosan személyesen meggyőződöm a Zengő környéki zimankóról, csak elpepecselgetek még itt egy kicsit, hogy tudjatok jövőre jó kis söröcskét inni. Tudom, most inkább a forraltbor a sláger, de gondoltok majd rám szeretettel a nyári forróságban!!!:))
Egy droggyártásra specializálódott termelő és technologia-fejlesztő cég, ahol minőségbiztosítás van, mérőműszerek porciózzák az "adagot", röpcsivel szállítanak, radar és egyéb repülés-ügyi szakértőt alkamaznak, stb.
Szóval egy NATO-kompatibilis "LSD Franchisor Company" (LFC) munkatársához van szerencsénk.
Oh, my God! Ezeket "biztonsági" emberek szokták védeni!! Szóval:
Másodszor nem a fórumozás miatt űlök egész nap a számítógépnél, z csak a "cigarettaszünet". Viszont az összes munkaköröm (rendszergarázda, mérőműszerfelügyelő, minőségbiztosítási dokumentáció-szervező, felülvizsgáló) mind számítógépen van. A változatosság az, amikor nagyritkán van valami vegyészeti probléma.
Melyikre gondolsz? A villanyvasutat elajándékoztuk, a Primo már nem trendy, különben is én nem szoktam túl sokat számítógéppel játszani, aki egész nap hivatalból számítógépezik, annak ez nem pihenés. Néha repülőgépszimulátorozni szoktam, mert a fő hobbim a repülés.
Jó neki. Nekem senki nem vett villanyvasutat, pedig nagyon szerettem volna brühühü :-(
Azután az én fiamnak vettem, amikor elért abba korba. Kb 2x játszott vele, azután visszatért a Primo számítógéphez. (Az öregek még emlékezenek rá). Nem is lett beőle vasutas :-)