Ok, ezzel nincs gond. A hajó bemutatására gondoltam makett segítségével. persze a csatát nem feltétlenül kellene modellekkel lejátszani, az a rész egyértelműen anim.
Fordítással jól "állok", azaz sehogy tegnap nulla időm volt rá és csak 10re estem haza is.... talán ma már van időm, azaz szakítok rá.
Anim, hétvégén dumálok az emberrel. Jó pár hónap míg elkészül egy ilyen. szvsz Vmennyit gyorsít a dolgon ha nem az egészet kell animálni, hanem pl van egy makettünk és az effekteket az erről készített vidóera nyomja rá az ember, de ennek azért 7végén utána járok.
Látod összevissza beszélek:
Szó nem modellre csak makettre gondoltam, az nem hiszem, hogy bonyolult, az animációval csak az a gondom, ha jót akarsz az nem kis meló imho.
Szitipi: A modellre én is Rád gondoltam, sztem mind a kettő lenne az igazi. A modell mint mondtad sztem se nagy kiadás+fáradtság, viszont animáció már inkább, és közel sem biztos, hogy lesz annyi infó, hogy "élethűre" meg tudjuk csinálni. Ettől függetlenül...
Tuci búvár- és mindenki, nagyon köszönöm a segítséget a fordításban. Mivel ugy látom iszonyú nagy mennyiségü adat áll a S57-es hajóról és hajókról a neten rendelkezésre igy a narrátor szöveg teljes anyagát össze lehet szedni. Javaslom, hogy induljunk el ebben az irányba. A hajós dolgokra van hozzá értö ember aki segíthetne értelmezni stb. A modellek megoldhatóak, részint, hogy a másik cégem modellezéssel foglakozik, részint, hogy én is modellezek és elég sok ismerösöm van aki modellezéssel foglakozi.
Az animáció viszont szerintem sokkal olcsóbb és talán látványosabb is lehet.