Mehetünk egyet veled is ! Végre lehet sikerélémyem ! :-)))))
Viccet félretéve , 200 méteren nem igazán jó az autom , de mehetünk egyet max kikapok . Vertek már el nem is egyszer ! :-)))) Sőt 200 után sem jó az autóm ha a 400 lovas audikat nézem , de azért sokan nem okoznak meglepetést .
miva' zolika????:)
megfutamocc a 300 le-s? 300at menö.....0-200ra 19 masodperc alatt gyorsulos szekereddel?:)
heeeeeee?
találkozunk a ringen:)...........
idézek vmit:)
"fogsz te még siiiiirni ahol senki sem láááát:):)"
Megmondom gőzöm sincs , hogy mennyit lehet most az autó teljesítménye . Volt mérve 1 bár körül (lehet felette volt valamivel de ugye ezt egy gyenge ellenállásu dinon nem látom pontosan) 248-ra . Most tutira jobban megy . Igy még nem ment a vas ugyanis azóta kissé felbátorodtam amióta nem "papír" a hfej tömítésem . Azóta elengedtem rajta a turbót és annyit tölt ami jólesik neki . Felmegy 1,5-re is és ugy zuhangat vissza 4-esben 1,2 körül 6000 felett . Tehát elég síma lehet a teljesítmény görbém . Én mondanám 260-ra vagy amit tud a garett T3 . Idén ugy tervezem , hogy 6000 felett is meg legyen az 1,4-1,5 nyomás és akkor meg kell lennie a 300 lónak . Ugyan is nagyobb turbót és jobb tengelyeket kap aztán befejeztem vele . Most is szétszaggatta a futóművet . Ugy megy az úton, 3-asban nyomok egy telit , hogy egy tapasztalatlan garantáltan eldobná ....
Igazad van , csak azért mondtam mert sokaknak a 190 az én órám szerint még 180-se . Nem tudom a totoja mennyit csalt és hogy mérted , azért mondtam . Sőt ez is csak nekem egy limit amit szeretnék 10 mp re vinni tavasszal és akkor tudom , meg jobb az autóm .
Amugy mit gondolsz , honnan lenne lóvém tuningra ha nem a levegőztető dobozok eladásából ? :-))))))))))
Annyi azért hozzátartozik , hogy az án 190-em az 190 mert szinte tök pontos az órám mivel már méregettük gps-sel . Azért a legtöbb a masina itt már minima 10-et csal . Sőt a haverom lancsája is többet mér az enyéménél és meg nem mondom , hogy miért , pedig minden ugyan az .... Tehát mondhattam volna 200-at és akkor bizony 19 mp alatt meg van a 200 és böven számoltam . Nem nagy szám egy két dögöt nézve de azért nekem tetszik . Mellesleg tegnap este is megnéztem és nem tévedtem . 12 mp alatt 100-tól túlszaladtam a 190-en . 100-on meg ugye az elsőkerék miatt 6,6-alatt vagyok , de most tényleg jó a masina.
Hát tudod , gondom is van azt hittem leszalad egy pipa , de nem tényleg ilyen gyenge ! :-)))) De jön a tuning mostanság . Amugy csak nem jobb a Te vasad ? Ha igent mondasz akkor tegyet ha tuti , mert ki vagy hivva azonnal ma este ! :-)))