é nem minősitelek "hangosan", csak magamban.
egy hibát elkövettem az irásomban, de azt egy kicsit feljebb javitottam.
szerintem Neked fogalmad sincs, hogy mit irtam, ezért aztán vagdalkozol.
igenis, ugy gondolom, hogy az államhatalmiszervenek joga van bellelátni annak a munkájába akit felügyel. Vagy Te szerinted az Országgyűlés ben felügyeli a kormányt?
és miután joga van erre kellenne egy olyan fdelegátus (minden pártból 1-1 ember), aki megismerné az érintett anyagot és eltudná dönteni, hogy az titkositandó-e vagy sem, ha igen, akkor nyilván rájuk is vonatkozik a titoktartási kötelezettség. Ez a négy ember persze mindig változhatna, attól függően, hogy mi a téma.
egyébként egy olyan anyag, ami az elmondás szerint arra hivatott, hogy több kormányzati ciklust jobb munkjára késztessen mitől is olyan hatalmas nagy titok. VAgy talán mégsem az van mögötte hanem egészen más?
Nem, az alapállapot valóban nem azonos!
Az közesemény -elvileg közbeszerzés!-, emez kormánymegbízás!
Az Fmpp-nek még a WC-papír számlái is titkosak.
Orbánbányászok!
A kormányzási módszerről megismerve azt az ellenzék fölhasználva kiütheti a kormány kezéből az "okosságokat".
LSD: Píjár! Azóta sem találják a balfékek!
Ellenérdekelti szemponttal tök 1et értek!
'90 óta mutass 1-et, mikor fordult elő, hogy az ország érdekét elébb tette az Fmpp?
Mert a balfékek előre föladták a hatalmukat, mikor "megbolrosították" az országot, oszt még mondták is, sőt voltak annyira balfékek, hogy '98 tavaszán "~Inkább veszítsünk, de nem teszünk kárt a köznek kedveskedő pazarlással...". Veszítettek is!
Nemúgy 2002 a tavaszán bukottak!
Nékem már igen elegem van ebből a simlis magatartásból, ez a szocikra és természetesen a fideszre is vonatkozik. A Fidesz eljátszotta a becsületét ,közben a zsebeit jól megtömte .A szocik sem korrektek ,ez a tanulmány vagy van van nincs kintről ez nem megállapítható , de gyanus ha nem akarják megmutatni.Nagyon utálom az egész bagázst,mert hülyére veszik az embereket mind a két oldalról.
Azért az a pontonhíd is már majdnem ér annyit, mint a koronatutajtatás, ugye?
schgy
PS.: Mondjuk várható volt, hogy az új kormányoldal is eltanulja az ellene alkalmazott genyó-technikákat, mint pl. ez a pikk-pakk titkosítás, aminek kedvencem, a megfigyelési műbalhé óta hagyományai vannak. A különbség csak annyi, hogy most nem azután akart Répa elvtárs betekinteni a (szerintem egyébként szintén nem igazán létező iratokba), hogy a szocik az iratcsomót lengették a FIDESZ tisztességtelen praktikáinak bizonyítéka gyanánt. Itt és most a szocik simán tisztességtelenek voltak. Megy ez nekik anélkül is, hogy előtte a FIDESZ valami disznóságukra hívja fel a figyelmet (mint anno "nememlékszem" Csaba cégeladásai).
Jó a hasonlat, csak semmi köze a dologhó... A képviselőnek joga volt odamenni, elkérni és a jelen jogszabályok között meg kellett volna kapnia a dolgokat. Elméletileg az átadást megtagadó alkalmazottat elméletileg fegyelmivel ki is lehetne ugye rúgni, ha tegnap nem volt hatályban a titkosítás. Szóval semmiféle jogtalan behatolás nem forgott fenn...
Ami meg a tüzijátékot illeti, teljesen analóg. Nekem az sem tetszett, ez sem. És mint korábban leírtam, egy eltérés van - a sajtóvisszhang. Mostmár a balos reakció is, akkor ugye mindenki jött az adófizetők jogaival, mostmár ez annyira nem fontos. A jobb meg akkor mondta hogy nemérdekes, a józanabbak csak szemlesütve nézdegéltek.
A közpénzből készült nem titkos tanulmányokhoz pedig nyugodtan hozzáférhet az ellenzék, akármikor bekérheti egy képviselő. Ugye az a dolguk, hogy ellenőrizzék a végrehajtó hatalmat - lehet hogy meglepő dolgot mondok, de a kormánypártiaknak is...
Ellenérdekelt fél pediglen itten nem lehet, azt tessék a saját kasszából csinálni. Itt csak közérdekű dolgokra költsünk, az meg legyen nyílvános...
Probalj kicsit figyelmesebben olvasni.
1. mas europai orszagokra utaltam, tehat a magyar rendorseg ebbol a szempontbol irrelevans
2. a rendorseg 'sima' atvilagitasa, es a kormanyzati csucsszervek strategiai szintu, hosszutavu donteseket megalapozo atvilagitasa meg akkor is kulonbozo dolog.
Szerintem két eset lehetséges:vagy azért titkosították, mert olyan súlyos dolgok vannak benne, amik jobb ha nem kerülnek napfényre, vagy tényleg nincs semmilyen iromány, viszont a dolog alkalmas az ellenzék hergelésére, ezáltal lejáratva őket.
fáj, hogy még mindíg illúziókat kergettek a politikai közélettel kapcsolatban... a szocik nyilvánvalóan lenyúlták ezt a 10000 dollárt a werbernek. de hadd hívjam fel a figyelmeteket arra az apró, de igencsak érdekes véletlenre, hogy wermer neve csak egy betűvel tér el a titkosított iratok szerzőjétől... hálistennek egyelőre nem csak ennyi a különbség a két kormány között.
mert ha mondjuk megyóék csak egyszer is elkezdik hurcibálni a koronát felalá a dunán vagy valami ehhez hasonló hülyeséggel jönnek, én biza felszedem az utcaköveket és olyan engedetlen leszek, hogy csak na
Anno távollétemben akart a redőnyös ablakot fölmérni, csak 13 éves lányunk volt otthon. A kíváncsiskodó még a lábát is becsúsztatta az ajtónyílásba. Kicsink közölte vele, hívjon telefonon föl, beszélje meg velem az időt, mad miután benn volt a pata, jól sípcsonton rúgta, így becsukhatta az ajtót.
Most LexRobi orrára csapták rá, mint ők egykoron az országra aug. 20-i csillagszórózás ügyben!
Eltérés az országos ügy soxáz MHuf - nekünk szórták a pénzt, itt ormány ügy 2,5 MHuF értünk batták el.
= mérce arány 100:1 a la Fmpp!
Azt vizsgáltathatják mi került annyiba, de tartalma "Hogyan kormányozzunk?" a +rendelőre tartozik, nem az ellenérdekelt félre!
Bisztos létezik van a tanúlmány:
ád egy cionista Lftárs nem kapot volna pénztet ha nem csinál semit.
ád ketö ha nem csinált semit ésfelvete a pénztet akor az apek megbüntete volna. De nem büntete meg és ez is bizonyittya hogy van tanúlmány.
ád három ha nem lene tanulmány akor az Lftársak mit tikositotak vóna? Kérdem én, akkó let vóna mit tikositani? Ugye hogy nem! Mer a semit nem lehet titoksitani! Tehát akkó van tanúlmány!
Csak az irigyei mongyák, hogy nincsen, mert van! Tesék csak mekkérdezni, hogy mijen refenenciáji vanak! Mer a Kovács Lftárs is mekmonta, hogy azér választoták, mert lyók a refeneciáji a kormány müködésinek vezérlisihez. Hogy már sokk kormánynak csinát ijet. Tesék megkérdezni! Elfognak ámullani hogy mijenek a refenenciáji!
Adig tesék kérdezni, amig nem lesz titkos a refenencija iss!
Szerintünk Jugoszlávia bombázása és Irak megtámadása a mi szempontunkból ugyanaz a kaliber? Azért ne őrüljünk meg teljesen, ha lehet. 99'-ben a repülők átengedése saját jól felfogott érdekünk volt. Kicsit homályos előttem viszont, hogy az Egyesült Államok mostani katonai erőfeszítéseinek az aktív támogatása miben különbözik a talpnyalástól.
Tudod kedves Zsigeri az úgy van, hogy néhány hülye barom szeretné tudni, hogy az ország mostan hadiállapotba kerül vegyifegyverekkel felszerelt pár millió fanatikussal, vagy nem, sőt, néhány egészen pofátlan még azt is, hogy mitől marad a 170 ezres fizetéséből 98, mire a kezéhez elér.
Ennek a Fidesznek újabban "betekintési mániája" van ! Hol a NATO szállitmányokba akar betekinteni, hol a stratégiákba......, a szállitmányokból is kihajigálta volna a szerinte nem odavalókat, meg talán a stratégiákba is bele akarna szólni mi legyen benne, mi ne.........
ilyen csodabogarak nincsenek is a füldön , mint ez a Répa.......
Máshova nem akarnak véletlenűl "betekinteni".......????
/A kis kiváncsiak ! / :DDD
Kérem, hogy azok jobboldaliak dobálják itten csak a köveiket ,akiket zavart Dietmar Clodó mint belügyminiszter :-)))
( Mert milyen érdekes is , hogy csak jobboldaliak ajtaját meg ablakát robbantgatták 98-ban :-)))))
Akiknek ez akkor nem tünt fel, most inkább nézegessék a saját köldöküket.Akinek ez akkor nem volt nemzetbiztonsági kockázat , aki szerint egy maffiás üzletember lehet belügyvezér...
Ehhez képest miről beszélünk , 2 milla ? Egy havi kereset.
Nézzétek meg a jobbosaitok végkielégítéseit...
A nickedel minősítetteed most magad.
Ki van a végrehajtó hatalomban.???
Amire titkosítanák már mindenki tudna róla.
Nem ilyen titoktartó a FIÉP.
Egy startégiai anyag nem nyilvános, mert a külföld sem szerezhet róla tudomást.
Sehol nincs ekkora demokrácia.
:DD
Ismered te egyáltalán, az állig. működését vagy magad elé kapod klaviautúrát és uccu neki:))(
Az, hogy egy kormány felkér egy külföldi állampolgárt (akinek ráadásul részben választási győzelmüket köszönhetik) egy igen homályosan körvonalazott tanulmány elkészítésére, amit aztán sebtiben harminc évre titkosítanak, amikor valaki érdeklődik utána, nos ez szerintem így önmagában is igen-igen cinkes. Függetlenül attól, hogy MSzP, vagy FIDESZ, sőt bizonyos keretek közt az összegtől is. És az is motoszkál bennem, hogy a sztori alapelemei kísérteties hasonlóságot mutatnak a Kiss Elemér-féle bulival.
1.nem tudom, de a dolog gyanus
2.Amennyiben ért hozzá akkornincs vele problémám. (kérdés ért-e hozzá?)MOndjuk szerencsésebb lenne egy hozzáértő temat megbizni vele, ha már szükséges.
3. amennyiben nem készül ilyen munka vagy csak fals és nem értékelhető és használható tanulmányról van szó: akkor igen
amennyiben használható tanulmány, akkor nem
ergo, a jelenlegi információk meglehetősen kevesek ahhoz, hogy tényeket szürjünk le belőle. De gyanus, nagyon gyanus...