Keresés

Részletes keresés

axe-hatas Creative Commons License 2003.07.10 0 0 58
most készülök ilyen telefont venni, felhozom kicsit a topicot.
malenykij polgar Creative Commons License 2003.06.30 0 0 57
Nekem van hozzá egy noname bluetooth fejhallgatóm, hívást fogadtam már vele, indítani egyszer sikerült, de ne kérdezd hogy, mert nem volt id?m vacakolni vele. Az aksi 4-5 napot bír ha benn vagyok, és kb. kett?t, ha úton. A billenty?k szerintem kicsik, és akármikor kézbe veszem, valamelyik oldalsó gombot mindig sikerül megnyomni és közli velem, hogy nincsen bejegyzés a diktafonban. Egy picit mintha halk lenne a beszédhang, pedig maxon van a hanger?. De nem panaszkodom, mert az eddigi telefonjaimnál (különböz? nokiák, ericsson t28, t39i, stb.) sokkal barátságosabb. A szoftver (még) nem szaraxik, viszont ha a vekkerre nem kelek fel, nem hajlandó újraébreszteni, csak vigyorog rajta a bazi nagy vekker szimbólum.
A mailek laptop + bluetooth ill. palm + infra kapcsolaton jönnek hibátlanul. Wágner úr iszoldájának köszöhnet?en pedig klassz cseng?hangokat hegesztettem a készülékbe. És ami a legjobb: még telefonálni is lehet vele!
Előzmény: mAlter (49)
gedo Creative Commons License 2003.06.30 0 0 56
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a T9-et lehet-e frissiteni, hogy tudja az ékezeteket?

elöre is köszi

Harder Creative Commons License 2003.06.28 0 0 55
Lemezről a számokat "grabbeléssel" lehet leszedni, ehhez célszerű célprogramot használni -> grabbelő progit :)
Elég sokféle van, freeware és shareware egyaránt, az én kedvencem (freeware) -> CDex 1.50

Az audio-CD-k MP3-állománnyá alakításaAz Audio-CD-k MP3-állománnyá alakítása két fontos részből áll. Először le kell szedni a kompaktlemezről az adatokat, majd MP3-as fájlokká kell alakítani ezeket. Az első műveletet grabbelésnek hívják, a második a kódolás. A grabbelés során az audio-CD formátumból WAV-formátum keletkezik. Ennek a két formátumnak a mérete nagyjából megegyezik, így ha egyszerre egy teljes CD-t szeretnénk átalakítani, ahhoz kb. 650 Mbyte szabad merevlemezhely, illetve az MP3-as fájloknak még 65-70 Mbyte hely kell.

----------------------------------------
Harder | www.gyik.com

Előzmény: Törölt nick (53)
cHe2 Creative Commons License 2003.06.27 0 0 54
A terminál forumon olvastam. A *.cda fileok másokása azért nem olyan egyszerű, XP-vel *.wma formátumba lehet másolni. *.wav-ba is lehet, de most én sem tudom, hogy hogyan kellene.
Előzmény: Törölt nick (52)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.27 0 0 53
Hadd kérdezzek valamit, ami biztos kőcikinek hangzik :)

Eddig abban a naív hitben éltem, hogy ha az ember fog egy audio CD-t, beteszi a gépbe és felmásol egy trackot, akkor kap egy WAV filet. És én meg egy Winamp valami szart kaptam :) Any idea?

Törölt nick Creative Commons License 2003.06.27 0 0 52
Nagyon köszi, ez nagyon jó! Honnan tudsz ilyeneket?
Előzmény: cHe2 (51)
cHe2 Creative Commons License 2003.06.26 0 0 51
Ki lehet kapcsolni.

1.Menü
2.Beállítások
3.hálózat
4.Pref.hálózat
5.üres
6.választott hálózat(vagy valami ilyesmi, de az biztos, hogy a legutolsó lehetőség)
7. Country ID: 216
8. Netowrk ID: pannon: 01; Westel 30; Voda: 70
9. Name: space

remélem menni fog

Előzmény: Törölt nick (50)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.26 0 0 50
Sziasztok,

én tegnap vettem egy ilyen telcsit, nagyon tetszik, hogy számítógépszerű filerendszere van, és egy csomóféle file-t rá lehet tenni, persze azért az látszik, hogy mobil, és nem számítógép, most tettem át a barátnőm fényképét háttérképnek (ezt úgy lehet, hogy 101 széles és 80 magas jpg-t kell csinálni) valamint Harder remek gyűjteményéből a 2000 csengőhangos gyűjtőfileból a Metallica - No Remorse -t csengőhangnak, hát egyik sem olyan, mint élőben, de felismerhető, és már az sem kis dolog :)

Kérdés: ki lehet valahogy kapcsolni az oplogót? Hogy ne legyen ott semmi (hanem a háttérkép látsszon teljesen)?

mAlter Creative Commons License 2003.06.23 0 0 49
Meg tudnátok mondani, hogy a BlueTooth csak adatátvitelre használható, vagy a fülhallgatóhoz is?
Harder Creative Commons License 2003.06.21 0 0 48
Én elsőre úgy emlékszem 3x12 órát töltöttem, utána már csak a szokásos módon. Viszont öcsémnél ez nem segített :/
Amúgy jó nagy kavarodás van ezzel az "első töltéssel", mert mást olvastam a füzetében, mást mondtak a westel-nél, más mondott a haverom, és mást olvastam a web-en :)

Harder | www.gyik.com

Előzmény: eSeSz (47)
eSeSz Creative Commons License 2003.06.21 0 0 47
Nekem azt mondták, hogy az első alkalom legyen 16 óra, utána elég a szokásos 2 óra. Igaz a füzetben utána olvastam, hogy először is 2 órát javasolnak. Te hogy csináltad?
Előzmény: Harder (46)
Harder Creative Commons License 2003.06.21 0 0 46
Hogy töltötted fel az első alkalmakkor, mennyi ideig hagytad rajta?

Nálam átlagban bírja az 5-7 napot, de öcsém is vett nemrég és neki hasonló gondja volt mint neked. Igaz neki azért bírta a 2-3 napot, de hát az még mindig kevés volt az enyémhez képest, így visszavitte. Kicserélték, most nála kb 5 napot bír.

Harder | www.gyik.com

Előzmény: eSeSz (45)
eSeSz Creative Commons License 2003.06.21 0 0 45
Sziasztok!

A héten vettem én is egy telefont. Még tanuljuk egymást. Az aksi viszont kicsit aggaszt, naponta lemerül. Igaz nyomkodtam rendesen, de tegnap talán csak 4 képet csináltam, és mégis lemerült. Nektek meddig birja?

umbestuhlung Creative Commons License 2003.06.20 0 0 44
Nekem elvileg angol menürendszer kell és magyar T9. Gondolom ez az orosz cucc másról szól :) Egyelőre várok. Várakozó álláspontra helyezkedem.

Addig is azt találtam ki - nálam egy rövid, visító mmf hang a csörgés - hogy úgy veszem föl a telcsit, hogy épp a hang végét elkapjam: akkor nem ugrik be a bug. A gyakorlat jó reflexeket kíván, fejleszti a júzer képességeit, nem úgy mint egy átlagos szürke vacak telcsi, amelyik akárhogy veszed föl, nem folyatja ki a dobhártyádat full hangerejű utócsörgedezéssel... ;))

Előzmény: Harder (43)
Harder Creative Commons License 2003.06.20 0 0 43
a magyar verzió ez lesz: 160303, de ha nem tudod kivárni ;), akkor itt egy másik (forrás lentebbi link):
http://download.siemens-club.ru/files/flash/s55/S55_169111_update.rar

Harder | www.gyik.com

Harder Creative Commons License 2003.06.20 0 0 42
Sajnos én is csak max a 12-est tudom, itt lehet leszedni:
http://www.my-siemens.com/com.aperto/MySiemens/Files/Specials/hq/s55_s57_upgrade/download_s55.html

Ha mégis belefutok valahol, egyből szólok Nektek. :)

Közben én is kérdezek egyet :)
Vissie 2.0-t tud valaki (nem a shareware verzióra gondoltam.. ;) ) Ez már rendesen támogatja az S55-t.

Harder | www.gyik.com

Előzmény: umbestuhlung (41)
umbestuhlung Creative Commons License 2003.06.20 0 0 41
Megnéztem a linkedet, tényleg a 12-es verzióval lehet a baj. Vhol olvastam viszont, hogy nem lehet korábbi verzióra vissza-upgrade-elni, tehát marad az, hogy keresek egy 15-ös vagy 16-ost. Előbbi állítólag a Vodásoknak alapban jár, utóbbira viszont alaposan megköszönnék egy URL-t!

üdv

umbe

Előzmény: Harder (40)
Harder Creative Commons License 2003.06.20 0 0 40
A szoftverrel van gond, tegnap éjjel keresgéltem kicsit és úgy néz ki nem vagytok egyedül ezzel a problémával (idézet innen: A továbbcsörgés, tovább ébresztés, és más egyébb .. / továbbnemhagyjaabbazenélésnél .. / Frissítés megtörtént, valóban cirka negyed óráig tartott. A gyári adatkábellel megcsinálta rendben. Nem villog SMS-írás közben, remélem, a csörgés-bug sem jelentkezik majd

Megnéztem nálam milyen verzióval fut: 09.
Eddig semmilyen bug-t nem sikerült benne találnom, a fent jelzett problémák sem jelentkeztek.
Harder | www.gyik.com

umbestuhlung Creative Commons License 2003.06.20 0 0 39
Nekem is ez a bajom, de nem mindig fordul elő! Eddig egy hét alatt kb. 2-3x. Ma viszont majdnem megsüketültem tőle és amellett le is fagyott utána a telcsi teljesen. Reboot után rendben.

Nálam a szoftver verziószáma 12, így vettem. Ezt egyébként a Beállítások/Tel. beállítások/Tel. azonosító/Info alatt lehet a telcsiben megnézni.

mindigmorc: nézd már meg lécci, hogy mennyi a szoftvered verziószáma! Rá kéne jönni, hogy van-e olyan verzió, ami ezt nem csinálja.

Előzmény: mindigmorc (38)
mindigmorc Creative Commons License 2003.06.19 0 0 38
Az is lett. Információs pultnál mondtam, hogy gond van, nem hagyja abba a csörgést, belecsörög aza agyamba, ha beszélni akarok. Egyből kérdezték, hogy nem s55-ről beszélek-e. De.

Aztán a szerviz részlegnél nagy homlok ráncolás, értetlenkedés. De bemutattam a hibajelenséget, amire vad telefonálás volt a válasz a siemens szervizbe.

A siemensesek azt állították, hogy ilyenről még nem hallottak(?!?), kérik bevizsgálásra a készüléket addig kapok vmi szarabb cserekészüléket. Hát, akkor inkább adjanak egy újat, aztán azt vizsgálnak a régin, amit akarnak.

Az új gép már nem csinálja a túlcsörgést, viszont nem tudták megmondani hányas szoftver fut azon.

Előzmény: Harder (37)
Harder Creative Commons License 2003.06.19 0 0 37
Szerintem gyorsan vidd vissza még 3 napon belül vagy, mert ez nem az előírásszerű működése. :)

Harder | www.gyik.com

Előzmény: mindigmorc (36)
mindigmorc Creative Commons License 2003.06.19 0 0 36
vazze, tegnap vettem egy s55-öst, s nem hagyja abba a csöngést, ha felveszem a telefont, vagy elutasítom a hívást. Egészen addig folytatja, míg ki nem kapcsolom. Ébresztés detto. Grrrr.... Pannosok, ugye jár adatkábel a telóhoz? Mert a dobozban nem volt, s így nehéz sw-t frissíteni.
jukilo83 Creative Commons License 2003.06.17 0 0 35
Tudtok olyan progit,ami mp3-ból konvertál olyan formátumba,amilyenbe az S55-ös diktafonja felvesz? Nem lenne rossz
Ernesto Che Tamás Creative Commons License 2003.06.13 0 0 34
Westel SMTP esetleg?
Előzmény: PeTyUs (33)
PeTyUs Creative Commons License 2003.06.12 0 0 33
Persze, lehet BT-tal netezni szerintem biztos jobb mint az infra (bár nem értek hozzá mert nem GPRS netezek).

Azt meg tudná nekem mondani valaki hogy mi kell ahhoz, hogy e-mail-ezni tudjak a beépített e-mail klienssel? Elég a sima WAP-os GPRS előfizetés vagy netes kell? (Westelről van szó). Illetve ha használjátok milyen SMTP kiszolgálót ajánlotok? Ugyanis az Axelero nem engedi az SMTP-t csak saját kapcsolattal. Freemail az jó pl.?

Előzmény: jukilo83 (32)
jukilo83 Creative Commons License 2003.06.06 0 0 32
Hi én még nem vettem meg,de így ár teljesítményben ez a siemens teccik a legjobban.
Most egy kérdésem van, bluetooth-szal lehet netezni? Még nem aktuális, de ha lesz egy ilyen notebookom, akkor lehet? Notebookba mennyi egy ilyen?
Tamás Creative Commons License 2003.06.01 0 0 31
Na, csatlakozom a klubhoz. :-)

Sokáig vacilláltam, aztán csak lecseréltem az SL45-ömet...

Egyelőre tecc. Aztán majd meglátjuk.

Tamás Creative Commons License 2003.06.01 0 0 30
Csókolom. :-)
Előzmény: haneee (3)
Harder Creative Commons License 2003.05.31 0 0 29
Szia, köszi :))

Frissítettem az oldalt, új cuccok is kerültek fel

Mobiltelefonhoz csengőhangok, programok, játékok, háttérképek - ingyen

Mindenkinek jó töltögetést! :)

Harder
http://www.gyik.com

Előzmény: KeVlar (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!