Mint láthattátok(egyáltalán, van még aki látogatja az oldalt? remélem igen) most takarékon vannak a képek, és hetente tervezem a frissítést. Nos, be kell vallanom, alig volt rá id?m :-((( de egy talált freeware programocska segítségével megcsináltam a galériákat, így a vasárnapi frissítés útjában nem áll semilyen akadály. Az egyezéseket kisz?rtem, az egy-képen-több-király-repül?-de-most-hova-tegyem-?ket szindróma elkerülése végett külön könyvtárat kaptak a 'korcs' képek(a könyvtár eddig is megvolt, de csak 1 kép volt benne(mostmár 3)).
Remnélhet?leg 1-2 héten belül tudok mást is felrakni az oldlara, nemcsak képeket, és talán végre el bírom majd mondani, hogy a sok 0.000... verzió után megérkezhet az 1.0 version :-) de ezt most lekopogom.
És gondolom észrevettétewk, hogy bár a f?oldlaon kinn van hogy "570 kép található", de az al-fájlokban nincs ennyi :-) nos hát a képek most is ott vannak, csak nem lehet elérni hozzájuk. de ezen változtatunk... mostantól szigoró rend szerint mindig vasárnap(vagy hétf?n) lesz frissítés, amikoris majd mindent szépen megcsinálok, és no dead link, no error 404, meg ilyesmik.
Ezeket hogy vonjam össze? egy-kettő magától értetődő(an-2es minden típus egy könyvtárba + y-5) de a 70/72/74/74-300ból mit hova? vagy minden típusnak külön helyet és oké?
Kísérleti jelleggel működik ez is: Antonov.fw.hu ha beválik, akkor marad ez egész addig, amíg el nem érem az 500 megás korlátot(tyű, de optimista vagyok... :)
3 csomag megérkezve, de a 3. nem fért el. itt a gond. de most nem tudom letölteni... a webes felület csiga. mindjárt csinálok egy fiókot az outlookban.