Keresés

Részletes keresés

ZöPö Creative Commons License 2004.05.16 0 0 610
Mi is pontosan a probléma?
Előzmény: farkasanti (609)
farkasanti Creative Commons License 2004.05.16 0 0 609
Ezek olyan okosak vótak maguktú, hogy tutták 9 évre előre, hogy mi lesz 2004-ben!! Na ne röhögtessémán:)))??

"Kutyábú nem lesz szalonna"- Monggyák:)))

Előzmény: zvajda (608)
zvajda Creative Commons License 2004.05.16 0 0 608
Nemá Anti tán szerelemből kellene csinálni mert az apukák fejesek?1995 ben hol volt még az ország?Nem pártolom én azt aki szemét gazember bár hol is van ,de ez nem az a helyzet.
Előzmény: farkasanti (605)
ZöPö Creative Commons License 2004.05.16 0 0 607
1999 tavaszán az ÁPV Rt. értékesítette a magyar állam utolsó, 5,75%-os részvénycsomagját. 2000 júliusa óta a Deutsche Telekom tulajdona 59,53%, 40,47% van a tőzsdén.

(Zárójelben: magyar, melléknév, kis betű.)

Előzmény: farkasanti (605)
ZöPö Creative Commons License 2004.05.16 0 0 606
Tisztára mint a Jereváni Rádió! :-))
Előzmény: zvajda (604)
farkasanti Creative Commons License 2004.05.16 0 0 605
A MATÁV részben állami tulajdonú és a két gyermek EU-s támogatásokat intéznek Magyar állami cégeknek busás jutalékokért!!!
Előzmény: ZöPö (603)
zvajda Creative Commons License 2004.05.16 0 0 604
Igen a gyerekekről akik közül az egyik jónevű napilap azt derítette ki,hogy az szdsz képviselője volt a fővárosi önkormányzatban.Aztán kiderült,hogy igaz kis eltéréssel, mert fideszes volt a Gergő barátunk szülei meg mszp sek A Baráth családról van szó.Aztán meg nem visznek,hanem hoznak EU.-s pénzeketElőbb voltak Ők Brüsszelben mint a Répási képviselő gondolt volna rá,hogy esetleg oda tart az ország.1995 től a Medgyessy Gergővel együtt.:))Ennyit a hír szetségéről fidócás módra.
Ejnye ejnye fiúk!!
Előzmény: ZöPö (601)
ZöPö Creative Commons License 2004.05.16 0 0 603
Orbán papa cége állami megrendelésekre szállított. A MATÁV külföldi tulajdonú magáncég. Érted a különbséget?
Előzmény: farkasanti (602)
farkasanti Creative Commons License 2004.05.16 0 0 602
Úgy van a gyermekeiékről, de mintha egy kicsit etikátlan lenne, vagy nem!??? Pár évvel ezelőtt Orbán Viktort milyen hevesen támadták az édesapja cége miatt, gondolom akkor nem reklamáltál :))))!!!!!!
Előzmény: ZöPö (601)
ZöPö Creative Commons License 2004.05.16 0 0 601
Nem tudom, Répássy úrnak mi köze van magáncégek üzletmenetéhez. Noch dazu téved is a cikk, úgy tudom, nem az említett urak cégéről van szó, hanem a gyermekeikéről.
Előzmény: farkasanti (600)
farkasanti Creative Commons License 2004.05.16 0 0 600
"2004. máj. 16., 15:36

Az ország nem működhet úgy, mint egy Familia Kft. - jelentette ki Répássy Róbert a miniszterelnök és Baráth Etele közös cégére utalva.

Az elmúlt héten került nyilvánosságra, hogy a kis alaptőkével nemrég létrehozott, brüsszeli pénzek lehívása körül bábáskodó cég több hazai nagyvállalattól kapott megbízást. A Fidesz országgyűlési képviselője választ vár arra a kérdésre, hogy milyen szempontok alapján választották a nagyvállalatok -például a Matáv- a Medgyessy-Baráth Etele-féle céget."

Hír Tv.

Ez az igazi "Munka nélkül sok pénz" lehetőség!!!!!!!!

Előzmény: zvajda (599)
zvajda Creative Commons License 2004.05.16 0 0 599
Ezeknek barátom már megvan a kánaán.Nem várnak már a kis fidócások hatalmára megoldották régen:((

Hír TV Törzskönyv!

Elnök-vezérigazgató: Borókai Gábor (Kormányszóvivő)

HT Rt. 20 magánszemély, össz. 20m Ft tőkével, közös ismerős: Bálintfy Gábor Ügyvéd.

Legnagyobb részvényes Pocsay Alex Bálintfi veje

2003 február, 376,8m Ft-ra emelt tőke

Pocsay Alex 80m Ft

Pocsay Lajos 70m

Bálintfy Gábor 45m

2004 február, HT Rt eladás (vételárat nem hozzák nyílvánosságra), tőkeemeléssel.

A HT RT 3768 db 100000Ft névértékű részvényét:

Töröcskei István 1127 db (Elejétől kezdve elnökségi tag a HT Rt-ben, Bálintfy jóbarátja, Kultur-Bank, MHB, ehhez a baráti körhöz tartozik Boros Imre is. Töröcskei a Vegyépszer igazgatósági tagja, a Pro-Aurum Rt vezérigazgatója. 98-02 között a Magyar export-hitel-biztosító Rt. /Mehib/ elnöke. Az elhíresült 12 mg. konbinát "privatizálásakor" a Gödöllői Tangazdaságban szerzett üzletrészt, )

Inforg Rt 905 db (A Vegyépszer egyik részvényese. Vezérigazgatója Nánásy Csaba, aki a Vegyépszer másik részvényesénél, az Épszer-Unió Rt.-nél is felügyelő FB tag. A Vegyépszer alválalkozói cégei közül Nánásy igazgatósági tag a Via 21 Rt.-ben FB-tag a Maút Kft-ben.De a Virex Kft-nek, melyben 70%-ban tulaj a Vegyépszer, is igazgatósági tag Nánásy. A többi részen Épszer-Unió, Mahíd2000, Maút Kft osztozik. Az Inforg tulajdonú Pro-Chas Rt 48% tulajdonrészt szerez a 2002 áprilisban privatizált BÁV Rt-ben, a többit az OTP veszi meg, de 2003-ban eladja a SZK Kft-nek amelynek szintén az Inforg 94%-ban a tulajdonosa. A FŐTAXI-ban részvényes.)

Pro-Aurum Rt 1736 db (Ruff Zoltán a HT Rt. 2003 február, alakulása óta felügyelő bizottság tagja. 2003 júniusában vált ki az Inforg Rt-ből. Annak 5,5 milliárdos tőkéjéből 3,1 milliárdot vitt magával. Tulajdonosa Sárkány Nagy Erzsébet, a Vegyépszeres Nagy Elek testvére. Nagy Erzsébet tulajdonos még a Maút Kft-ben, felügyelő bizottsági tag a Via 21 Rt-ben /a FŐTAXI ingatlan vagyonát kapta/, V-Ber Kft-ben az Épszer -Unió Rt-nek résztulajdonosa a Vegyépszer Reorganizációs Rt ügyvezetője.)

A HT Rt. elnöke Borókai marad.

Vezérigazgatónak behozzák Simicska emberét a Mahír-csoport egyik cégétől a Hung-Ister Rt.-ből Fazekas Csabát.

Uffff.Mondta a dakota indián:((

Előzmény: farkasanti (598)
farkasanti Creative Commons License 2004.05.15 0 0 598
Igazat mondó,ha maradna a "madár kormány így vóna, de jön a "jótevő" nemsokára (legkésőbb 2006) és akkó megint itt lesz a KÁNAÁN:)))))))!!!!
Megint szótam:))!!!
Előzmény: zvajda (597)
zvajda Creative Commons License 2004.05.15 0 0 597
Igy igaz úgy ,hogy egyé komám soookat me koplalás lesz a vége (vagy étvágytalanság):)))
Előzmény: farkasanti (596)
farkasanti Creative Commons License 2004.05.15 0 0 596
Azé ne nagyon bízzá a "magasröptűekbe", mert a csalódás étvágytalanságot okoz.:))))!
Előzmény: zvajda (595)
zvajda Creative Commons License 2004.05.15 0 0 595
Na én meg majd akkó ha ríísz majd akkó szólok úgy fejmegsímogatóügyileg.:)))
Előzmény: farkasanti (594)
farkasanti Creative Commons License 2004.05.15 0 0 594
Én szótam időbe:))))!!!!!!!
Előzmény: zvajda (593)
zvajda Creative Commons License 2004.05.15 0 0 593
Maraggyámá ifjonc Zoli vagyok nem hülye:)))
Előzmény: farkasanti (592)
farkasanti Creative Commons License 2004.05.15 0 0 592
Jobb lesz, ha gondolkodsz a fidóciába, mert lassan egyedül maradsz a "régi elavult elveiddel":))))
Előzmény: zvajda (590)
Mijo Creative Commons License 2004.05.15 0 0 591

"Levelek Mizantrópiából"

Gyurkovics Tibor 2004. május 15. 00:00

Ez a föld Isten kalapja…sten kalapja

Julcsa ámuldozva és kíváncsian böngészte mindkét újságot, amelyik hozzájuk járt.
Ámulva, hogy milyen világban él. Katonák kínoznak sokszor ártatlan embereket, akiket csak azért bántalmaznak, mert más a vallásuk, és mások a hithez fűződő kapcsolataik, mint a bántalmazóknak, akik már elvesztették szüzességüket, és durvák kegyetlen, kérges szívűek lettek. Vagy voltak is?

Alig várta, hogy János hazajöjjön és beszámoljon neki arról, hogy mit olvasott. Mintha nem lenne más ezen a földön, mint egy bosszúálló Isten árnyéka, aki megfizet ember képében mindenért. Mert az ember megint úgy elaljasult, hogy önként kéjjel öl…

De mi lehet ez a tulajdonsága? Isten mintha valamit kifelejtett volna a Teremtésben, morfondírozott Julcsa tovább gondolva a kegyetlenséget, amit olvasott. – Milyen jó, hogy Jancsika meggondolta magát… Most már nagyon szeretne hazajönni. A pártok is folyton hangoztatják, hogy haza kellene hívni a katonákat, de Julcsa már egyiknek sem hisz. Hiszen olyan párt is van, amely annakidején megszavazta, hogy részt vegyenek ebben a gyilkos öldöklésben, most meg tiltakozik. János belépett az ajtón. Julcsa eléje rohant.

– Tudod, mit olvastam?

– Mit?

– Hogy megint kínozzák a foglyokat, sőt most már az egész világ bocsánatot kér, vagy éppen tiltakozik a bocsánatkérés ellen, hogy ő nem is kért bocsánatot, meg különben is hamis fotók ezek az embertelen fotók…

– Miről beszélsz?

– Hogy lefejeztek egy fiatal amerikai fiút, bosszúból.

– Miféle bosszúból?

– Hát, mert az arabokat is agyonkínozták a börtönökben. Ez a kínzás megaláztatások sorából állt. Az arabok még büszke, hívő, szabad emberek. Csak a saját hitük tartja őket fogságban. De ezt önként vállalják.

– Esik az eső. Megint. De sebaj, ez jót tesz a földnek, Dolgozni ugyan nem lehet, de évek óta hiányzik ez a csapadék.

– Esik… De Irakban árammal kínozzák a foglyokat.

– Valamelyik este hallottam én is a tévében…

– De tovább folytatódik. Mindenki bocsánatot kér a foglyoktól.

– Ki mindenki?

– Hát az a Neander szerű ősember, meg a Gigerli, aki a népeket ingerli…

– Az angol?

– Az, nem tudom sose a nevét.

– És mit szólnak a foglyok?

– Aki szóhoz jut, az azt mondja, inkább jobb lenne meghalni, mint ezeket a megaláztatásokat élve túlélni.

– Mért, mit csinálnak velük?

– Sok mindent írnak. Képet mindig csak négyet mutogatnak, hogy legyen unalmas. És az arabok bosszúból lefejeztek egy amerikait.

– Mért, te mit tennél?

– Nem tudom. De az biztos, ha a Jancsikával hasonlót művelnének, ha kiment volna, akkor elmennék a parlament elé és kikaparnám a két szemét annak, aki felelős a halálért.

– Akkor meg mit csodálkozol az arabokon?

– Én nem csodálkozom… De azért nyilvánosan kivégezni, aztán videón levetítetni az egész világnak…

– És mi mit csinálunk?

– Mármint mi magyarok?

– Igen. Hazajövünk? Vagy részt veszünk ebben az embertelen, egyenlőtlen küzdelemben?

– Vitatkozgatnak rajta, egyeztetgetnek…Tudod olyan ez mintha Isten cserbenhagyta volna az embert.

– Mióta lettél hívő?

– Mindig is az voltam. Hittem Istenben, hogy képes az embert emberré lenni. Ma már tudom, hogy valamit elrontottunk. Az isten pedig nézi, hogy miképpen hozzuk helyre. De lehet, hogy ő is videózik. Korszerű technikát használ. Egyik tévé csatornáról a másikra kapcsol. És vár.

– Mire vár?

– Hogy emberré válunk.

– Hát arra várhat. Amikor esik szerintem sír. És mostanában sokat sír.

– Szerinted hazajönnek a fiaink?

– Majd legutoljára, amikor már minden elveszett. És csak aki életben marad.

– Emlékszel a nótára? Ez a föld Isten kalapja…

– És hazánk bokréta rajta…kréta rajta."

zvajda Creative Commons License 2004.05.15 0 0 590
Jóvan na ha te ösmered akkó rendben.Most akartam kicsit kekeckedni de hát ha ösmered akkó coki.:))
Előzmény: Mijo (589)
Mijo Creative Commons License 2004.05.15 0 0 589

Vajda Zotyó, a Striegl Pistát ki nem ismeri Baján :(!?? Egyébként ITT is megtalálható! Ő is egyike azoknak, ki ritkán szól, de sűrűn olvas :))...

Előzmény: zvajda (588)
zvajda Creative Commons License 2004.05.15 0 0 588
Ja ,hogy te ismered?Az más!!
Akkor kérdezem csak csendben mi a baj a képpel?Az a mit ott látsz és olvashatsz mind dokumentált hír,A körítés meg találó mert u.azt csinálja mint a régi háttérelvtárs.Vagy esetleg nem értesz egyet ezzel a sommás megállapítással?Pedig ez igy egyértelmű és korrekt is.Kicsit ugyan erőltetett a kalap de más nem.
Előzmény: Mijo (587)
Mijo Creative Commons License 2004.05.15 0 0 587

Szevasz Pista, örülök neked ismét :)! Vigázz, mostanában 'síkos a jég' errefelé :((....

Előzmény: Törölt nick (585)
zvajda Creative Commons License 2004.05.15 0 0 586
Hát Te ki vagy ?Nemes vitéz ki az árkok betemetésére kész?
Előzmény: Törölt nick (585)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.15 0 0 585
Nyugi! Tudod ezek a képek is az árok-betemetést szolgálják...
Előzmény: Mijo (584)
Mijo Creative Commons License 2004.05.14 0 0 584

Szükségvan erre, ezekre, ilyesmire, ilyenekre, effélékre, erre a fajtára, ezek a tiéid :((!??? Mert, ha igen, akkor úgy vevődik tudomásul!

Előzmény: zvajda (582)
ZöPö Creative Commons License 2004.05.14 0 0 583
Ez.

"A parlament jól működik ellenzék nélkül is" - Orbán Viktor

Előzmény: zvajda (582)
zvajda Creative Commons License 2004.05.13 0 0 582

Ez az új világ??:)))

Mijo Creative Commons License 2004.05.13 0 0 581

Figyelj csak, édesapám, az én időmben 27 hónap volt a határőrségnél!!!
Néda, a kis titkos kiegparancsnok :((..., csak-csak illik rád az a bizonyos csizma :)!

Előzmény: Thernitibi (579)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!