NA HI! HA VALAKINEK VAN FNM RITKASÁGA PL:KONCERT VIDEÓK 92 UTÁN VAGY HASONLÓK AKKOR AZ NE LEGYEN REST,OSSZA MEG VELEM!E-MAIL CÍMEM:GALINHA12@FREEMAIL.HU!
Áprilisban Ausztriában lesz Fantomas/Melvins Big Band koncert, a Donaufesten. Tudja valaki mennyi a jegy?Mert én semmi infót nem találtam róla, megazt se tudom, h hol van a hely, nemtok semmit. Gondolom egy magyar konci húzós lenne, úgyh ide ki kéne menni vazzeg.
Néhány Faith No More video dupla dvd-n kerül kiadásra májusban. A következők: Live At The Brixton Academy, London You Fat Bastard, Who Cares A Lot? The Greatest Video.
Én már láttam 3szor, és iszonyat jó. Zorn egy Mr. Bungle - California pólóban feszít, Marc Ribot végig átéli teljesen a zenét, a dobos egy őrült (neki most nem ugrik be a neve) és hát trevor dunn is ott feszít a háttérben, szóval nagyon ajánlatos figyelemmel követni az egészet.
Érettségi előtt annó bevittem sulirádióba a Disco Volante-ot, ahol benyomták az After School Specialt meg egyik reggel az EIWTHSWID-del kezdtek első nagyszünetben sokak örömére...de szép idők is voltak! Mivel a sztorinak nincs csattanója, lefekszem aludni.
anno volt mono meg explosions in the sky, és azóta egyikre sincs sok esély mivel annyira befutottak azóta hogy egy hazai koncert teljes bevételének a duplájáért játszanának.
a merzbow sajnos betegség miatt elmarad, de lesz ha minden igaz end ( ipecac ) áprilisban, meg valamikor drumcorps ( www.myspace.com/drumc0rps )
hamarosan készül az új fttm oldal, meg lesznek kibökve hírek is.
Fttm: Nem tervezel Post-Rock bandákat szervezni Mo-ra?Sztem igény lenne rá és a több 10 kíváló post-rock zenekarból biztos jönne vmelyik. Csak egy ötlet.
BUDAPESTROCKNROLL SZILVESZTER 2005.12.31. 20.00 budapest - tanyahajó (www.tanyahajo.click.hu)
LUCA BRASI - superbutt, hollywoodoo, idoru, bones, insane tagok projectje, többek közt sick of it all, biohazard, pantera, misfits, metallica, body count stb cuccokkal
FAITH NO MORE tribute - fish!, hollywoodoo, hs7 tagok feldolgozó brigádja
BRIDGE TO SOLACE
a koncertek után tánc, hőbörgés, kulturálatlan szórakozás