Ja, elfelejtettem mondani, hogy a többi szegény család, akik odagyűltek, nekik miért nincs ajándék - hát ők is kaptak.
Minden kisgyerek egy Torgyán autogrammos Torgyán képet.
Kíváncsi lennék, csak 250 000 igénnyel a nyakában (pedig ennél biztos több is lehetne) á. 30.000,- Ft/igény, az annyi mint összesen 7.500.000.000,- Ft., vajon mennyire is lenne úriember? :)))
D-008 mit igért? Azon majd bevasalom én, úgyis van némi személyes elszámolnivalónk.
Jogi precedens alapján az angolszász országok ítélkeznek, magyarországon minden ügy külön ügy...
(Hamár eccer...)
Egyébiránt olyan érdekes te pernahajder...
Egyszer Torgyán József egy családot megajándékozott karácsonykor, a gyereknek nemzetiszín szalaggal átkötött bicikli, csoki, stb...
Ő is balfasz volt, ugye?
Értem amiről beszélsz. Ha kivánod, válaszolhatok tárgyszerűen:
Az a ény, hogy valamit esetleg jó, hogy 4 éve nem hajtottak végre, nem jelenti azt, hogy az is jó, hogy a következő 4 évben sem tették meg. Ha abból indulunk ki ahogy mondod, akkor azt kellene feltételezni, hogy 1998-2002 között a gazdaság állapota konstans volt, és az, hogy 98-ban nem jó valami, jelenti egyben a "3 év múlva se kell"-t is. Én meg akármenyire is rühellém az előző rezsimet, nem gondolom azt, hogy ne javult volna a gazdasági helyzet alattuk...
vagy valósághűen:
Na az is bolond, aki a politikusok választási igéreteit nem nagy osztóval szemléli. Ujkeletü mondásom szerint a FIDESZ meg a Szoci poli között egyetlen különbség van: mindkettő alávág a titkárnőjének ha csak teheti, de a szoci legalább nem tart erkölcsi szónoklatot közben
Na ezért szeretem sokkal jobban őket. Tudod, ha valaki simán lop, az kevésbé vérlázító számomra, mintha a Bibliát lengetve lop ugyanannyit.
Már az egész országban azon röhög a sajtó, hogy Medgyessy milyen szerencsétlenül reagált. És ha van humorérzéke valakinek az ügyvédek közül, akkor elkezdi begyűjteni az igényeket.
Tudod (?), a frappáns válasz kb. ezt jelenti magyarul: hazudtam, de fizetek annak, aki a hazugságomat a fejemre olvasta, csak ne feszegessük már a dolgot.
Medgyessy nyilvánosan és egyoldalúan kötelezettséget vállalt. Bejelentette, hogy az ominózus levélben közölt személyes felelősségvállalását fenntartja, elismerte, hogy az terheli őt. Innentől kezdve ez egy jogilag hatályos egyoldalú kötelezettségvállalás. Bírói úton is kikényszeríthatő. Csak a levelet kell felmutatni hozzá.
Végül is egy Gresham ügyből 800 háromgyermekes családnak megvan a tankönyv.
Ha nem fizet, lehet perelni. Én bizisten megtenném, kíváncsi lennék a perben Bánáti érvelésére! :)))))
Polgárság meg egyház mindenhol létezik, csak valakik elhitették sokakkal, hogy ezen csoportokat kizárólag a Fidesz hívatott képviselni. Orbán országmegosztása, Kövér nyilatkozatterrorja, Bayer banditahadjárata nem igazán egyeztethető megítélésem szerint a polgári értékrenddel.
Egyébként jellemző sok magát polgárinak nevező emberre, hogy örömét leli abban, hogy Megyó "jól megszívta" -egyébként hogy ki mennyire szívta meg, arról azért sokakkal eltér a véleményünk- , és nem -teszem azt- a polgári Mo. építésén fáradozik. Az a gyanúm, hogy sokan annyira bevadultak, hogy kifejezett örömüket lelnék abban, ha az ország sorsa rosszabbra fordulna, csak hogy a baloldal leszerepeljen. Igazam van?
Arról, hogy egy frappáns válasz ÉGETI Hendét és 2*5 perc ingyen reklámot kapott Megyó. Még két ilyen kérdés és a népszerüségi lista élén lesz Megyo. Hajrá HENDE!
Ezt még leírhatod ötször, akkor is f@szság lesz.
Bár...biztos viccelsz. Azt még a legvakabb kommancstól sem hallottam, hogy a D-209 úriember. Dzsémszbond, az igen. De úriembert még nem.
Kedves Antisystem! Az igaz övön aluli gyomorforgató viselkedésre álljon itt egy példa.
A pédaesemény 1998-ban játszódott.Mint tudjuk, akkor is választási év volt. A min.elnököt Horn Gyulának, helyettesét Kuncze Gábornak,a pénzügymin.-t Medgyessy Petinek. A szavazás előtt kb.1 hónappal Horn és Megyó összehoztak sok más mellett egy nyugdíjtörvényt, ami a következő évre (ha jól emlékszem) 19-20%-os emelést írt elő.Hangsúlyozom a következő évre, tehát a következő kormányra és a '99-es büdzsé terhére. Jó választási fogás volt ez a 2-3millió nyugdíjas szavaztának megszerzésére.A választásokat a polgári oldal nyerte, mely ezt a '98-as törv.-t módosította úgy, hogy változtatás révén a kisnyugdíjasok a Hornék által beígértnél jóval többet, a 40ezer és e fölötti ellátásban részesülők kevesebbet kaptak.Az ok a gazdaság nem túl rózsás helyzete, plusz a nagy járulék különbdég volt.Akkor a Medgyessy a Magyar Nemzetnek adott '98-as interjújában helyeselte, sőt megdícsérte Orbánékat amiért ők ezt az ő meglátási szerint is elhamarkodott(!) és csak a választási kampánynak(!) szóló intézkedést nem hajtotta végre.Ugyanis szerinte sem volt olyan állapotban a gazdaság, hogy ekkora mérvű nyugdíjemelést finanszírozhasson. Téhát a lényeg, hogy a leköszönt pénzügymin.(Medgyessy)elismerte a törvény hibásságát és azt nyilatkozta az ominózus interjúban, hogy ő tulajdonképpen ezzel nem is értett egyet,s ellenezte azt.S lám eltelik 4 év, újra választások leszenek és ugyanez az ember azt kiabálja szerte az országban, hogy majd ők megadják a nyugdíjasoknak azt,amit a csúnya fidesz elvett tőlükű! Nos akkor ez most mi, ha nem hányingerkeltő, undoritó kis lúzung? Ami persze újabb bizonyíték Megyó következetlenségének, gátlástalanságának és hazugságainak.
A Veszprém Megyei közgyűlés elnöke nagyon jó fej. Gratulálok Neki. Nekem ide ne jöjjön egyetlen maszopos szadeszes politikus se. Remélem most leváltjuk Veszprém Demszkijét. Veszprém nem vörös város. Itt létezik még a polgárság és az egyház.