Aki valaha is hallott olyasmiről, hogy titkosszolgálat, betegre röhögi magát a zsarolási mesét.t. Pusztán zsarolással be lehet szervezni egy szimpla ügynököt, bár ezt is fenntartásokkal kezelem. Egy szt-tiszt már olyan komoly pozícióban van, aki ha kényszerből csinálja, több kárt okozhat, mint hasznot. Ha jól tudom, az ilyen beszervezés szigorúan tilos is - nem etikai, hanem jól felfogott biztonsági okokból.
"A zalaszentgrótiak az első fordulóban egyéni jelöltként szavazták be a díszpolgárukat..."
Ez a legfontosabb információ. Megismertük Boros úr jellemét és jól tudjuk, hogy esze ágában sem lesz lemondani a képviselőségéről. Nincs is jogi alap a visszahívására és igazából ok sincs rá. Ügynöknek lenni nem bűncselekmény és ha egy képviselő hazug, jellemtelen és pénzsóvár, azzal még egyáltalán nem tűnik ki a többi közül. Boros úr képviselő marad és az MDF nem fogja kizárni a frakcióból, mert szükség van a szavazatára. A jobboldal nem engedhet meg magának függetlenné váló képviselőket. Ennek meglesz a böjtje. Boros mostantól kezdve négy évig folyamatosan be fogja tölteni igazi szerepét, a pártját szívató, bomlasztó, rothasztó ügynökét. A ballib lapok sorozatban szállítják magjd a fényképeket, amint Boros együtt szavaz MDF-es elv-társaival. Olyan lesz, mint a penészes alma a kosárban - hiába van csak egy belőle, az az egy is elriasztja a vevőt.
Köszönje a jobboldal ezt a kudarcot is zseniális vezérének, Orbánnak. Orbán dupla vagy semmi alapon elkártyázta a jobboldal közeljövőjét. A Kisgazadpárt szétverésekor szüksége volt a Torgyán-ellenes, kevésbé primitív kisgazdákra - itt az eredmény, most isszák a levét.
Hasonlókat írtam itt, és egy komoly küldetéstudattal rendelkező olvtárs kiokított, hogy az ártatlanság vélelme, meg cikizek egy nagyon képzett közszereplőt stb.
Komolyan meglepődtem, hogy lehet védeni egy ilyen alakot?
Ez a szánalmas, senki által el nem vállalt figura még 3 év és 9 hónapot eltölt az Országgyűlés padjában, ráadásul fizetésért.
És majd még kap is ezt-azt szavazatért.
Hontalan
Bocs, de nem tudom végigolvasni az egészet, nincs sok időm.
Viszont ma azt nyilatkozta Boros, hogy őt zsarolással kényszerítették. (Tegnap mintha még hazugság lett volna, de mindegy.)
Nos, a zsarolással van egy kis bibi, és ezt az egyik betelefonáló mondta a klubrádióban.
Szerinte - és ebben igaza lehet - azt még meg lehet érteni, ha valakit 3/3-asnak, 3/4 esnek, 3/1-esnek alkalmaznak zsarolással, de 3/2-esnek! Az ugyanis a kémelhárítás, és szeményében nyilvánvalóan egy kettős ügynököt alkalmaztak volna, hiszen megbízhatatlan személy volt - mivel zsarolható volt ugyebár.
Szóval érdemes lesz még meghalgatni kedves eetásunk (állandó gúnyos szóhasználata az utóbbi hetekben nyilatkozatai alkalmával) többi variációit is.
Tudom.
De FIDESZ-MDF jelölt volt.
Azért írtam a listát, mert ha egyéniként visszaadják, akkor nincs mozgási lehetőség csak új választás esetén.
Javaslom, változtassák meg az elosztási arányokat a FIDESZ és az MDF között. Az MDF visszaad egy egyéni listás helyet a FIDESZ-nek - történetesen a Boros Imréét -, a FIDESZ pedig átad az MDF-nek egy listás helyet. Ha annyira ragaszkodnak Boros Imréhez akkor a FIDESZ frakcióban van a helye. Ha meg annyira elegük volt belőle már a választások, hogy azt mondták jó lesz ez az MDF-be, akkor egyék meg amit főztek. A FIDESZ ezekután oldja meg a visszaléptetést, ahogy tudja.
Persze lehet erre mondani hogy dőreség, naivitás, ja és teljes tájékozatlanság a részemről, meg persze azt hogy mi közöm van hozzá.
De az egyértelmű, hogy Boros Imre személyében a FIDESZ csúnyán rászedte az MDF-t. Erre meg azt lehet mondani, hogy az MDF már nagykorúnak tekinthető, azaz tudja mit cselekszik.
Az MDF-esek őrjöngtek, a FIDESZ-MDF lista aláírása előtt, hogy ezt az alakot akarják rájuk kényszeríteni. Hosszan sorolták az ügyeit - majdnem azt mondtam disznóságait, de hát persze neki is van jó hírnévhez való joga -, és elmondták hogy ilyen figurák soha nem voltak az MDF-ben.
Egy kicsit kitartóbbnak kellett volna lenni Uraim és Elnökasszony. Ebben a helyzetben pedig szépen díszcsomagolásban, masnival átkötve visszaadni őt a FIDESZ-nek, csináljatok vele, amit akartok és kérni a listáról egy MDF-s jelölt behozását.
Kicsit elgondolkodtam, hogyan is lehetett egykor a Boros Imre bejövetele.
Állítják össze az MDF-ben a listát, állítják-állítják, de az csak nem akar magától összeállni.
Arra jön az Orbán Viktor. Mi bajotok van MDF-ek? Miért lóg annyira az orrotok?
Nem bírunk a listával, mindig kifog rajtunk - mondják az MDF-ek.
Nem lehet hogy egymással nem tudtok megegyezni- kérdezi Orbán Viktor hű segítőtársa és fegyverhordozója Kövér (Kötél) László - az eposzi jelzőt most sem tudtam elhagyni-.
Nem, nem mondják az MDF-ek.
Itt van ez a jóravaló Boros Imre, ezzel még nagy terveim vannak, ez csak úgy falja a komenistákat és a Torgyánokat, az ügynökökről nem is beszélve - mondja az Orbán Viktor.
De hiszen úgy tudjuk, ez nem is MDF-s - mondják az MDF-ek.
No, no - rántja össze a szemöldökét Orbán Viktor -akárhonnan is nézem, nekem ez MDF-snek látszik. A tiétek, hát nem tudjátok?
Most már tudjuk - mondják az MDF-ek.
Hát valahogy így lehetett.
Ha Boros Imre titkosabb ügynök lett volna, az én mesém is később mesélődött volna.
Elsősorban nem az a baj vele sem (mint Pokornival), hogy érintett volt, hanem hogy olyan bőszen kommunistázott, és erkölcsileg megkérdőjelezte a szocikat.Holott... tehát emberileg bukott meg (persze lehet a devizaügyleten is nyerészkedett - kinézem belőle, bár inkább szimplán hülyének tűnik).