Ebben az esetben is perelhetőek, mert korlátlanul hírdették pl. a Startadsl-t és ebben az esetben már nem áll meg a korlátlanság, így a Fogyasztóvédelemtől kaphatnak egy szép kis dádát a megtévesztés miatt.
Egyébként nem hiszem, hogy erre hajtanának, hiszen az Euroweb az anyacég, az meg ha jól tudom itthon a legnagyobb sávszélesség szolgáltató.
7.2. Az ÁSZF módosítása
A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen ÁSZF-et saját döntése alapján, a mindenkor hatályos jogszabályok keretei között, a Hírközlési Területi Hivatal jóváhagyása mellett bármikor egyoldalúan módosítsa.
Tehát a szolgáltató azt csinál amit akar, hiszen az ügyfél a szerződés aláírásával automatikusan elfogadja az ÁSZF-ben leírtakat.
Engem nem érint a dolog, csak kíváncsi vagyok, hogy tud-e erről valaki valamit, vagy esetleg az egész csak vaklárma. Nagyon szomorú lenne, ha a chellohoz hasonlóan az adsl szolgáltatók is bevezetnék a forgalmi korlátot.
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=9&t=000586&p=17
A HWSW fórumon, a chellos topicban olvastam, hogy állítólag a freestart heti 10 Gigabyte-os forgalmi limitet vezet be (ÁSZF módosítás). Kapott már erről valaki értesítést, vagy csak vaklárma az egész?
3. napja nem megy a di.fm kedvenc online rádió csatornám! (összes havernak megy persze). nagyon elegem van. Szerencsére szept. elején lejár az 1 év és akkor viszlát freestart!
Érdekes: az eddig tökéletesen működő broadband router-el - SMC Barricade router SMC7008 - most nem tudok csatlakozni, közvetlenül meg rögtön. Minden beállítás jónak tűnik de nem megy. Van valakinek ötlete, hogy miért?
Nálam legalább 10*...
Tegnap de. 2 órás kimaradásom is volt.
Telo üfi-re, hölgyemény vételezi a gondot, tudnak róla. Elkéri a számomat, hogy tudjon szólni ha OK lesz. És vissza is hívott!!:))
ja, meg beszéltem axeleroékkal, és azt ígérték hogy megpróbálják úgy megcsinálni, hogy amint lemondom a freestartot, éljen rajta az ő adsljük, vagyis semmi 30 napos kiépítés, meg társai. Majd kiderül hogy sikerül, de azt már az "Axelero ADSL-tapasztalatok" topikban :)))
meglepődsz, ha megnézed a többi szolgáltató ajánlatát. Én is azt hittem, hogy ez a legolcsóbb (1 év hűség@384k), aztán én is meglepődtem:
Axelero mostani akciója: azonos havidíj, mint amit fizetek free-éknél, 0 Ft belépéssel, de szeptemberig elengedik a havidíjat.
Meg a tudat, hogy az axelero "az események" során szerződés közben is árat csökkentett, a freestart meg még a szerződés lejártakor sem :( Persze lehet hogy ilyen többet nem lesz, de akkoris.
És nem ez az egyetlen olcsóbb konkurencia.
Azt mar reg lebeszeltuk itt a topikba, hogy milyen "kedvezmenyt" adna a freestart a meglevo elofizetoknek dijcsokkentes helyett.
Szoval ez mar nem uj.
En ugy tudom meg mindig az egyik legolcsobb a freestart, marmint az ujonan belepoknek.
Vagy tevedek?
jaja. nem is evvel van a gond.
csak most van 11e/hó-ért előfizum, és bosszant hogy nem csökken (miközben más ISPk az év elején menetközben árat csökkentettek, vagy sávot emeltek).
Ha viszont lemondom és újra itt előfizetek, akkor 10e/hó lesz az előfizetés, ami jó (bár ez sem 25%) :) , VISZONT ki kell fizetnem egy újabb belépési díjat (ami leosztva kb. havi 1000), tehát ugyanott vagyok :(
Anno azért jöttem ide, mert ez volt a legolcsóbb, most meg az anno legdrágább axel is olcsóbb :-/
Nem ertem.
Ha lejar a szerzodesed es ujra szerzodest kotsz akkor ugyanazok a feltetelek vonatkoznak rad mint barki masra igaz?
Te is uj elofizeto leszel nem?
Most akkor mi itt a gond?
újrakötéskor meg lejjebb menne ugyan a havidíj, de megint lenne belépési díj :( Direkt kiirják ezek a weblapra, hogy csak új előfizetőknek. A régiek meg le vannak...
Sajnos azt hiszem, hogy már megtetted.
A szerződésben benne van, hogy ha nem mondod vissza, akkor automatikusan meghosszabbodik még egy évre! Legalábbis így emlékszem.
Hogy ez mennyire korrekt, azt döntse el mindenki maga...
Nekem 4 hónap van hátra, és most érdeklődtem, hogy hogyan mondhatnám fel (munkahelyem fizetné az otthoni elérésemet, de egy másik szolgáltatónál), a teljes hátralévő díjat ki kéne fizetnem.
Szerintem az nincs megtiltva hogy te lepj az ugyben:)
Irsz egy imelt hogy lejart a szerzodesed es szeretned ujra kotni, persze mar nyilvan az uj arakon.
ezt a bandát... lejárt az egy éves szerződésem, egy szót se szólnak, továbbra is küldik a 11 akárhányezer Ft-os számlát. Ha meg lemondom és újrakötöm, akkor meg 9900 lenne a weblapjuk alapján. Hát ezekután újrakötni nem fogom...