feszt: azt hallottam TurboGalambtól, hogy pénteken nem is lesz semmi program.. (hivatalos megnyitó szombaton van állítólag, meg a pincék is akkor nyitnak.. a weboldal nálam le van korlátozva.. so, valaki keresse már meg! :)
de nekem jó a péntek is meg a vasárnap is.
szóval ott leszek az tuti.
csak kérdés, hogy mikor..
törpiri.. valaki még ott lesz, aki vszínűleg végigissza az egész fesztivált.. szóval ne legyenek illúzióid ;)
Na jó ebédhez szóljon a nóta!;-)
Szal asztaltársak! Átveszem a kezdeményezést!;-)))
Egy mini-talihoz nincs kedvetek pénteken Budafokon, a bor- és pezsgőfesztiválon? :-)))
Ez 3 napos ugyan, de szombaton másokkal megyek;-))
vasárnap..no ezt még nem tudom...
Esetleg összeröffenhetnénk itt, aztán októberre Des még nyugodtan szervezhet egy "kultúrált" party-t is;-)))))))
Gondoljátok meg! Este megdumcsizzátok, oszt sms-ben vagy telefonon értesítsetek! Én kb. 13 óra után érek rá és asszem 4-ig van pezsgőgyárlátogatás, stb. Inni tovább is lehet
;-DDD De valahol a neten van részletes pogrom is
;-))v Ezt viszont Nektek kéne megnézni, mert én
most hátrányos helyzetű vagyok;-)))
Meg vagy dobva! ;-)
Ja, jól felpörgött az asztal 1 időben:-))
most kis szieszta lehet...;-)
Jolinar! Meg vagyok 6va! ;-))) Választ nem tudom, talán holnap:-))) szvsz péntek, szombat is kint leszek a borfeszkón, de ki tudja? Pénteken lesz 1 állásmegbeszélésem is, így még alakulhat...
el bizony :)) tudtátok, hogy, ha bementek egy fekete lyukba, akkor megfiatalodtok picit? :)
miért?? most van a feszt..?? (hoppsz..)
nemtom.. esik az eső minnyá'.. nincs kedvem kimozdulni :) Cicám meg Lment osztálytalálkozni.
általánosba'.. olyan nekem nem volt.. :(
Nektek?