Keresés

Részletes keresés

gábor ragazzo Creative Commons License 2002.05.13 0 0 32
Ebben a topikban nem ugatunk. (második sor)
Előzmény: excuseme (29)
81713 Creative Commons License 2002.05.13 0 0 31
Erre várok én is, hogy katinkánk végre kifussa a formáját, mert eddig csak marhaságokat beszélt, bemelegített. Nem semmi szórakoznak nézünk elébe. :-)

dP

Előzmény: excuseme (29)
gábor ragazzo Creative Commons License 2002.05.13 0 0 30
Nekem semmi gondom azzal, ha nem érdekelnek bizonyos országrészek. Elég az, ha egy térséghez kötődsz, és valamilyen szinten teszel is azért a területért, lakóiért valamit. Főleg, ha nem méricskéled, visszakapod-e azt halakban avagy nem. Hitetlen Tamáska írt erről érdekalapú adok-kapokról. Amit persze 0mindig is vitattam.
Előzmény: Derek (28)
excuseme Creative Commons License 2002.05.13 0 0 29
Lassan rájöhetne már a "jobbik fél", hogy hazát szeretni nem csak ordítva és melldöngetve lehet. És amíg valaki az ország (nagyobbik) feléről csak megvetéssel, lekicsinyléssel tud beszélni, addig ne ugasson nekem hazaszeretetről. Ti nem ezt a hazát szeretitek, amiben mások is benne vannak, hanem valami hagymázos álmot kergettek ami vitya és rablóbandája csillantott meg előttetek. Tanuljátok meg elfogadni a többség véleményét, akkor talán lesz értelme vitázni a hazaszeretetről. Addig sajnos csak egy érvek nélküli, demagóg vitára telik.
Nem hiszem, hogy bárkinek is kedve, energiája lenne arra, hogy a vityka sugallta hazugságokkal a hazaszeretetről szembeszálljon. Amelyik jobbos gondolkodni is tud, az előbb-utóbb rájön, hogy nem kasa valami, amelyiknek meg nincs ennyi esze, azzal vitázzon a rosseb.
Derek Creative Commons License 2002.05.13 0 0 28
"Ez az. Haza, ami nem közömbös. "

De nekem pl szabolcs az tok kozombos ,mert sosem voltam arrafele mi kotne oda.Ugyanugy ahogy Szeged is tok kozombos volt sokaig es idegen hely amig el nem kezdtem horgaszni es kismotorral bejarni az arteri erdoket es holtagakat ,aztan megszerettem es azota az is az otthonom, mert ismerem a gatort, a halaszt. az orvhalaszt, a halort, sot a gator homokoskoldoku lanyat is.
De ne haragudj, nem tud kulonosebben erdekelni a felvideki magyar se az erdelyi ,csak azert mert magyar, sosem jartam arra , nem is ismerem a gondjaikat es oszinten igazabol nem is erdekel es nem is erint, azaz ismerem nagyjabol,de azt nekik kell megoldani ott ahol elnek, es en nem tudom. De nekem ez nem napi gondom es problemam, noha szivesen segitek ebben.De helyettuk nem lehet.

Előzmény: gábor ragazzo (21)
gábor ragazzo Creative Commons License 2002.05.13 0 0 27
Engem az állítólagos, csakúgy mint a nem létező, sose zavart. Magyarán, ha valakinek nincs, nem reklamálok. Ellenben ha valaki magába nem zárható agresszív frusztrációval reagál rá, hogy az országban mind több és több lesz a hazaszerető polgár, az már annál inkább.
Előzmény: morbiczer (25)
ControlDenied Creative Commons License 2002.05.13 0 0 26
Persze, ez egy reménytelen eset! Teljesen sík!
Előzmény: peyerk (24)
morbiczer Creative Commons License 2002.05.13 0 0 25
Különben lassan kénytelen vagyok arra gondolni, hogy titeket zavar az, hogy mi is szeretjük hazánkat.
peyerk Creative Commons License 2002.05.13 0 0 24
Látom, te is csak írsz, nem olvasol. Pá!
Előzmény: gábor ragazzo (23)
gábor ragazzo Creative Commons License 2002.05.13 0 0 23
Azért ez a két hét, az a két hét, vagyis a két forduló közötti, alapvetően meghatározza majd a retorikát, sőt egyáltalán a politika tartalmát is.

Ebben az országban immár nem lehet hazaáruló politikát folytatni. Ezt Megyóék, Koviék és a Kuncebanda is tudja, ezért nincs felhőtlen öröm arrafelé.

peyerk Creative Commons License 2002.05.13 0 0 22
Haza, amit a lakóinak fele nem tekint hazájának és nem szeret... nem gyanús neked, hogy valami a te gondolatmenetedben lehet hibás?
Előzmény: gábor ragazzo (21)
gábor ragazzo Creative Commons License 2002.05.13 0 0 21
Ez az. Haza, ami nem közömbös.
Előzmény: Derek (19)
gábor ragazzo Creative Commons License 2002.05.13 0 0 20
Dakota, az alpári stílust és a trágárságot tarsd kívül a topikon. Ezt topikgazdaként kötelességem leírni. A drinket persze összehozzuk, ezügyben kereslek majd.

Előzmény: 81713 (16)
Derek Creative Commons License 2002.05.13 0 0 19
MO, a haza nekem a zalai dombokat jelenti, a kanizsarol kaposvarra kivezeto ut melletti csonakazotavat, utana a Kisbagola, Nagybagola, Latohegy , Lengyelhegy nevu kis dombokat ahol az en kis birtokom is van, aztan az ezeket a dombokat korulvevo erdoket, szemben a romlottvarat a a Szentgyorgyvari hegyen ,mellette jobbra a kapolnat ahol minden evben Szent Gyorgy napjan a bucsu alkalmabol mise van , es athallatszik a harang hangja az en kis birtokomra, aztan meg ha tovabbmegyek a holladi dombot a 7-esen amit ha elhagyok eppen ralatok a Balatonra es a Balatonkereszturi templom tornyara. es aztan felcaplatva a fonyodi hegy tetejere es ranezve a Balatonra ,tudom ez a vilag legszebb latvanya, szemben a Badacsonyi heggyel ahol megterem a jo bor, de a legjobb tole balra a keszthelyi csucsoknel becehegyen a hires becehegyi olaszrizling. hatam mogott Somogy erdei es mezei ahol megterem a vad es a buza meg a diszno a balatoni borhoz,es ha lesetalok a kikotoi kocsmaba akkor a tanar ur, aki nyaron kocsmaros, megkerdi,na csak hazaevett a fene, es az elso kort en fizetem, de ma friss harcsank van, eppen most hoztak be az orvhalaszok.
Ez az en hazam.
ControlDenied Creative Commons License 2002.05.13 0 0 18
:)))))))))

Írjál még légyszi, hadd röhögjek!
Komolyan, ez oltári!

Előzmény: gábor ragazzo (14)
81713 Creative Commons License 2002.05.13 0 0 16
Én és a szelíd? Hmmm... Csak egy komolyabb hülyeséget mongyá', és máris a berregő maci faszán találod magad.

Attól még drinkelhetünk.

dP

Előzmény: gábor ragazzo (15)
gábor ragazzo Creative Commons License 2002.05.13 0 0 15
Az ilyen technikai részlet hidegen hagy, az elv a fontos, és az igazság, ami minden csalás és ámítás ellenére is mutatja magát.

Vitára!

Amúgy milyen érzés megszelidítve lenni? A drinkes dolgot összehozzuk valamikor!

Előzmény: 81713 (13)
gábor ragazzo Creative Commons License 2002.05.13 0 0 14

Én csak azt látom, hogy mind többen szeretjük a hazánkat, ezt közülünk most már a nagy többség nem is rest kimutatni, mert volt ez máshogy régen, de ennek vége. Az volt a fordulópont, ahogy hallottam, láttam, ahogy a Himnuszt énekelték, a fiatalok de az idősek is, hagosan, erővel, felszabadultan, más lett ez a világ.

Azokról meg, bárhogy is próbálom, nem tudom elhinni, hogy szeretnék ezt a hazát,m nekik egyelőre országot, akik lazán kiállnak a Benes magyerellenes rasszizmus mellett, csak hogy a napi politikai csel kedvéért rúgjanak egyet Orbánba. Azt se nagyon hiszem el, hogy szeretik ezt a nemzetet, hazát, akik mást te tettek, mint uszítottak a státusztörvény és a magyar-román megállapodás ellen. Meg aztán, hogyan szeretheti a hazát az, aki külfödön mószerolja azt nap mint nap.

Ez van, a képesség, a szeretetre, az önzetlen semmit em követelő, semmit sem kialkudó szeretetre, és van a másik oldalon az értetlenség, aki nem érti, fel nem fogja, hogyan is képes valaki úgy a hazaszeretetre, hogy az bizniszvonalon, kerekítve, számolva nem sokat ad kompenzben.

De van olyan is, aki próbálná, csak nem megy. Ez a legproblémásabb kategória, aki próbálná, de nem megy, elbiukik, képtelen a jóra, a szeretetre, ezért lesz belőle dühös, frusztrált, és agresszív, nehogymá a mának legyen ilyen, ha már neki nem lehet. Nem akarják eléggé, nem tudják eléggé akarni, mindegy.

Előzmény: 81713 (10)
81713 Creative Commons License 2002.05.13 0 0 13
Annyira ne örülj! Hibás az összevonó script, és inkább mellőzzük a használatát, csak rögtön az elején fogunk meg azonos topicokat, de ez roppant ritka. Közöd nincs hozzá.

dP

Előzmény: gábor ragazzo (12)
gábor ragazzo Creative Commons License 2002.05.13 0 0 12
Örülök, hogy végre a józanság és az igazság kerekedett fölül. De enek így kellett történnie. Tevékenységem mégsem volt hiába tehát.

Igaz, sok párbeszéd maradt elvarratlanul abban a topikban és úgy vélem, nehéz, mondhatni lehetetlen lesz visszaidézni az ott leírtakat. Remélem Hitetlen visszajön, és rekonstruáljuk a dolgot. A meggondolatlan, indulattól vezérelt moderátori döntésre amúgy maga Tamáska is nagyon megorrolt.

Előzmény: 81713 (6)
ControlDenied Creative Commons License 2002.05.13 0 0 11
Szavaidból nyilvánvalóan kiderül, hogy szerinted az ország fele nem szereti a hazáját. Ez engem arra késztet, hogy Téged mihamarabb ignoráljalak, mint vitapartnert.

Pá.

Előzmény: gábor ragazzo (7)
81713 Creative Commons License 2002.05.13 0 0 10
Minek a felét? És minek a jobbik felét?

Miből gondolod, hogy csak a fél ország szereti a hazáját? Honnan veszed a bátorságot ehhez a sommás megállapításhoz?

Aki elélvez a kokárda láttán az jó hazafi, a többinek coki?

dP
PS: Azt nem mondtam, hogy nem foglak osztani... :-)

peyerk Creative Commons License 2002.05.13 0 0 9
Mi van?!?
gábor ragazzo Creative Commons License 2002.05.13 0 0 8
Ha nem fáj, semmi gond. Akkor nincs irigység és rosszindulat. Karcsi, a másik dolog akor nem is fájhat.
Előzmény: peyerk (3)
gábor ragazzo Creative Commons License 2002.05.13 0 0 7
A kérdést nyílvánvalóan azoknak címeztem, akik nem tudják, netalán nem akarják szeretni a hazát. Azok ugyanis, akik nem rendelkeznek ezzel az érzelemmel, rosszindulattal, féltékenyen és irígyen figyelik az ország immár felét, de hogy csattanó legyen a forma, jobbik felét.
Előzmény: ControlDenied (0)
81713 Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6
Ezzel az erővel a fél polfórumot összevonhanám. Nincs értelme. Amelyik topic megél, hadd éljen, a többi süllyed. Persze csak addig, amíg koncepciót nem vált a Zindex.

dP

Előzmény: morbiczer (4)
gábor ragazzo Creative Commons License 2002.05.13 0 0 5
Üdv! Ideje volt egy nehéz, kemény hét után.

Nem, te nem vagy következetes, de most nem is lehetnél, és némi vizsgálódás után erre te is rájönnél seperc alatt. Szemfüles voltam ugyanis. Neked és nektek! Na jó, gyaró vagy és balfasz, de ki nem az ebben a közegben?

Amúgy igazi topikgazda voltam, de a tömény rosszindulattal, köteketésvággyal és az alpári trágársággal én se tudtam mit kezdeni. Persze, hogy jó topikgazda leszek, ez nem vitás. Megoldás lehetett volna a korábbi topik visszadása, úgy 150-ig, azt hiszem ott érkezet meg a nem kívánt társaság.

Mindenesetre törekszünk a jóra. Figyelmedre a továbbiakban feltétlen számítok.

Előzmény: 81713 (2)
morbiczer Creative Commons License 2002.05.13 0 0 4
Jófej vagy, mert simán összevonhatnád a másik hasonló témájúval is.
Előzmény: 81713 (2)
peyerk Creative Commons License 2002.05.13 0 0 3
Miért, fáj valakinek? Nekem nem fáj.

Az viszont annál inkább fáj, ha kétségbe vonják a hazaszeretetemet. Meg politikai nézettől teszik függőve.

Előzmény: gábor ragazzo (-)
81713 Creative Commons License 2002.05.13 0 0 2
Hmmm... Bátor vagy. Ha következetes lennék, most azonnal törölném a topicodat, némi letiltással fúszerezve. De nem vagyok következetes. Gyarló és esendő balfasz vagyok én is, kíváncsian várom mi sül ki ebből.

Hadd szóljon!

dP
PS: Ha igazi topicgazda akarsz lenni, akkor irányítsd a beszélgetést, és az off témákat töröltesd!

Előzmény: gábor ragazzo (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!