Keresés

Részletes keresés

Slint Creative Commons License 2002.05.28 0 0 134
Mellesleg valóban, kérdeztem hogy hol lehet beszerezni ezeket a lemezeket, de Te, nagy hardcore man, basztál válaszolni, nem is egyszer. Ennyit a nagy hc segítőkészség, stb.-ről.

Teeee, te hülye kis girnyó ostoba fasz.
:-)))

Legközelebb inkább kussolj, bújj vissza anyádba, aztán majd akkor szólalj meg, ha végighallgattad az összes hc lemezedet:-)

Előzmény: xbalazsx (132)
Slint Creative Commons License 2002.05.28 0 0 133
Én az itthoni hc bandákról beszéltem a külföldiekkel semmi baj, hálistennek. Az itthoniakkal annál inkább. A másik fele pedig az hogy nem érdekel, hogy azt gondolod nem ismerem az általad felsorolt bandákat. Attól én még nagyon szívesen hallgatom otthon a Youth Of Today lemezeimet:-) Meg a többit is.
Kettőnk közül te próbálod bebizonyítani hogy mennyire kibaszott nagy bennfentes vagy.
Ez a sznob témakör meg már abszolút nem zavar. AZ vagyok. Nem baj, a lényeg hogy ideges lettél tőle, és ettől én meg már jobban érzem magam:-)

Előzmény: xbalazsx (132)
xbalazsx Creative Commons License 2002.05.28 0 0 132
"Nem mintha ők egy fikarcnyival jobbak lennének bármelyik fos hardcore bandánál"

figyu, nem tudom, hogy miért tartod a hc bandákat fosnak. ez annál inkább meglepő, hogy egy másik topic-ban azért siránkoztál, hogy hol lehet jets to brazilt, into another-t meg hasonló poszt-hc bandák lemezeit beszerezni. elárulom, hogy ezeknek meg még pár általad istenített zenekaroknak (handsome, quicksand, rival schools) a tagjai szerves részei voltak olyan "fos" hc bandáknak mint: youth of today, underdog, gorilla biscuits, side by side, warzone, resurrection, beyond, burn, project x, judge stb. de neked ezt hiába mondom mert valszeg ismered az összeset és az alapján mondod az ökörségeidet.
az meg hogy a newborn ettől elkurvulna elég valószínűtlen. mellesleg örömmel hallom, hogy milyen jól értesült vagy azzal kapcsolatban ki kinek seggét nyalja. ki a faszomtól szeded ezeket ezeket az állatságokat???? gondolom valami kibaszott nagy bennfentestől hallottad.
nem a zolit akarom védeni (meg tudja ő magát, ismerem annyira) de amikor ilyen sznob faszok járatják a pofájukat egy olyan dologról amihez semmi közük akkor az engem is bosszant.

Előzmény: Slint (119)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.05.28 0 0 131
egyedül a jó kis svarc-metált hagyták ki.
Előzmény: SATURNEMBRYO (130)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2002.05.28 0 0 130
Ez jó! Egyszer az a gond, hogy csak nu-metal zenekarokról szól az egész, aztán meg az, hogy belekevertek HC-t, halálmetált, meg idegmetált is...

Semmi sem jó...

Előzmény: Gothica (129)
Gothica Creative Commons License 2002.05.27 0 0 129
Bocs hogy közbeugatok, de szvsz nem a kialakulatlan ifjak szereplése gáz hanem az "öregeké", a Newborn-t, VBT-t eddig sokkal többre tartottam, minthogy a magyar linkin park kutató versenyen szerezzenek maguknak teret

más kédés, hogy nem lesz magyar linkin park, ahogy nem lett magyar kiss, gnr, vagy metallica sem, kár is túlpörögni rajta

Előzmény: andone (92)
Daoldin Creative Commons License 2002.05.27 0 0 128
jaja, tényleg, bameg, menten elsüllyedek.
Előzmény: diesel()diablo (125)
Az Ördög Maga Creative Commons License 2002.05.27 0 0 127
És szózat hallatszott a mélyből:
Ez az én szeretett fiam, benne telik kedvem...

"max Jakabka több segget nyalt ki, mint bárki"
Ez az! Rúgj még beléjük, ifjú tanítvány!

Előzmény: Slint (119)
Az Ördög Maga Creative Commons License 2002.05.27 0 0 126
"Kb. a köv. zenei stílusokat utálom:"
Még! Még! Ne hagyd élni!
Előzmény: Artension (65)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.05.27 0 0 125
spooky core, bocsesz
Előzmény: Daoldin (124)
Daoldin Creative Commons License 2002.05.27 0 0 124
én nemtom, hogy mikor kezdték el a nu-metal nevet használni, de a KoRnt (sa a Coal Chambert például) eleinte los angelesi metal, meg spooky metal néven illették...
Előzmény: bedooo (120)
bedooo Creative Commons License 2002.05.27 0 0 123
jójó, mondom nem igy gondolom, hogy ezek a bandák qva egyediek, de legalább a stilusuk nem egy kommersz dolog.
Kátai Tamás Creative Commons License 2002.05.27 0 0 122
Ja, például az Insane az rendkívül újító. A hirdetésükön is van vagy hét zenekarnév, hogy olyan mint azok, csak egyéni ízekkel. Szóval úttörők, na.
Előzmény: bedooo (121)
bedooo Creative Commons License 2002.05.27 0 0 121
jaj ezt félre értitek, nem azt mondom, hogy ez a 13 banda a legeredetibb magyarországon, csak azt hogy megfelelő ujító hozzállás bennük van.na
bedooo Creative Commons License 2002.05.27 0 0 120
Szerintem ez a Nu-Metal fogalom már teljesen összekutyulódott, mert a kiadók a pop-metál zenekarokra is ezt aggaták rá. Az elején még kezdődött a MechineHead - Korn - meg ilyesmi zenékkel, aztán már a SlipKnot is az lett, meg persze a LinkinPark és POD is.
De könyörgöm, tők nem hasonlítanak egymásra ezek a zenekarok, hacsaknem abban hogy mindeggyikben van gitár+torzító (több-kevesebb).
Szerintem minden olyan zene (metal) amelyben bármilyen ujító szándék felfedezhető és a klisséktől mentes azt nevezhetjük nu metalnak, szóval ez alapján a fellépő bandáknak itt a helyük.
Slint Creative Commons License 2002.05.27 0 0 119
Tőlem végülis az nevez be egy Nu metál tehetségkutatóra aki csak akar, de:

Mit keres egy Newborn, meg egy Watch My Dying, meg egy Very Bad Things egy ilyen szaron? Ők is Numetál? Vagy akkor ki is a numetál?
Mert az Insane ok, azok már régóta a szakma faszát szopják. Azzal a disznó énekessel az élen.
Ez mindegy. Ami szar, az szar.
De kérdem én, egy Newborn hogy jön ehhez? Nem mintha ők egy fikarcnyival jobbak lennének bármelyik fos hardcore bandánál, max Jakabka több segget nyalt ki, mint bárki. Meg talán még egy fokkal nevetségesebbek a többi hasonszőrű társaiknál.
Ha valaki felvállal valamit(image, zene, hozzáállás) akkor miért nem képes ezeket be is tartani?

Identitászavar, faszság, kurvulás.

Gratula.

Előzmény: andone (92)
SatyR Creative Commons License 2002.05.26 0 0 118
vannak itt eredeti nevek
P.O.T
legkirajsagabb
ImmortalSin Creative Commons License 2002.05.25 0 0 117
Huh, kene tisztazni 1-2 dolgot. Most ezek szerint en tudtam rosszul, de en azt hittem, hogy a numetal kategoriaba nemcsak a limp bizkit es a linkin park fele cukormetal betyarok es kovetoik tartoznak,

hanem pl a Skinlab, Soulfly, Static X, stb.

Amennyiben ezek is tekinthetok numetalnak, ugy viszont udvozlom ezt a tehetsegkutato fesztivalt, mivel van olyan, hogy mas zenet el sem birnek viselni a kornyezetemben, holott elsosorban industrial es dark ambient fan vagyok, am a doom es a gothic metal sem all tolem tavol.

Jah, es jo NuMetalt velemenyem szerint sokkal konnyebb csinalni, mint jo gothic metalt massziv korus kiserettel es szimfonikus zenekarral.

diesel()diablo Creative Commons License 2002.05.24 0 0 116
na, az úgy volt, hogy jöttél (jöttem) haza palotára, és megtámadott egy galeri, hogy most rögtön játszak (játszál) egy 'ebfekália' nevű pankbandában, vagy fizess 20 forintot. na, erre mi (egyszerűség kedvéért többes) mondtuk, hogy soha, erre erős ütés fejen, (innentől skizo)próbaterembe hebevonszoltatás, majd magunkhoztérés után heves nem-tetszés belekiabálása mikrofonba.
és még csodálkoznak, hogy baj van a világgal
Előzmény: zenfold (115)
zenfold Creative Commons License 2002.05.24 0 0 115
Figyelj, az is lehet, hogy mi ketten egy személy vagyunk. csak két nickem van. Vagy neked. Akut skizofrénia. Ezt abból állapítottam, meg hogy mindketten nagyon komáljuk a nu-metalt. Másképp nem írogatnál ide. Illetve hogy én nem írogatnék.
De ha már itt vagyunk, lennél szíves megmagyarázni, hogy kerülték Te a Stonehenge-ből az IHM-be? És mit keresel a fejemben? De sietve, mert rohannom kell Jászberénybe, ahol a Tankcsapda előtt játszol.
Előzmény: diesel()diablo (114)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.05.24 0 0 114
gyanakszom rád. te nem csak a skizoid személyiségem kiterjesztése vagy? mert ezt kb. én is így gondolom-
Előzmény: zenfold (113)
zenfold Creative Commons License 2002.05.24 0 0 113
Azt akarta mondani, hogy az audiogalaxyt is kell valakinek használni.:))
Az én véleményem, hogy mindent egybevéve teljesen mindegy, hogy mi van. Ezt szem előtt tartva kell nyomni, aztán meg majd lesz valami. Jobb esetben. És ha a rosszabbik eset teljesül, akkor mi van? Tökmindegy.
Előzmény: diesel()diablo (112)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.05.24 0 0 112
sőt! másodlagosat kell nyomni, aztán mindegy, mi van! ez az én véleményem!
Előzmény: zenfold (110)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.05.24 0 0 111
érdekes, én még ilyesmivel nem nagyon találkoztam, kazettavétel, bahh :-)
Előzmény: livefast (109)
zenfold Creative Commons License 2002.05.24 0 0 110
Ja, nem kell szarozni, be kell szállni mindenhová. Lényeg, hogy nyomjuk. Az már másodlagos, hogy mit, csak csend ne legyen. :)))
Előzmény: diesel()diablo (108)
livefast Creative Commons License 2002.05.24 0 0 109
Valakinek a kazettákat és koncertjegyeket is meg kell vennie. A színpad előtt is kell állnia valakinek :-)
Előzmény: diesel()diablo (108)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.05.24 0 0 108
nem kell kívülállóskodni, be kell szállni bandába
Előzmény: livefast (106)
zenfold Creative Commons License 2002.05.24 0 0 107
Figyi, én bízom abban, hogy ha az ember legalább önmagával szemben következetes próbál lenni, annak előbb-utóbb meg kell hogy legyen az eredménye. Még ha a látszat mást is sugall.
Egyébként a nevezett tehetségkutatón még nekem is lesz egy jelenésem, mert ennyivel még lógok a többieknek.
Előzmény: livefast (106)
livefast Creative Commons License 2002.05.24 0 0 106
Végül is korrekt. Csak kívülről ez mindig másként látszik, mint neked.
Új csapatra kíváncsi vagyok :-)
Előzmény: zenfold (103)
zenfold Creative Commons License 2002.05.24 0 0 105
Ja, én is a VBT-re szavaznék egyébként, bár egy részét nem ismerem az alábbi neveknek.
(Egyébként most ki fogtok röhögni, de két próbán még velük is zenéltem. Csak nem igazán klappolt a dolog. Olyan volt, mintha Angus Young meg Eddie Vedder beszállt volna jammelni a Leukémiába.:)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!