Nem akarok udvariatlannak tűnni azzal, hogy nem válaszolok. De, ha rákattintasz a nikkemre, akkor láthatod, hogy modi vagyok. Segíteni természetesen segítettem a kérdésedben, de nem társalgok modiként.
Ha van kedvetek és a témával kapcsolatos kérdéseitek, akkor azt itt is feltehetitek, és elindíthatunk egy izgalmas, és értékes utazást az asztrológia világában.
Annál is inkább, mivel a topikgazda ezt az oldalt csupán reklámnak használta, és az első hsz-on kívül, többet nem írt be, azt is 10 évvel ezelőtt!
Ha meglenne 200 hsz-om, akkor csinálnánk magunknak egy újat!
Nyitnék ennek a topiknak kiegészítéseként egy újat, ami valóban asztrológiával foglalkozik, csak azt nem tudom, hogyan tegyem meg, ugyanis az ablakok fölött az a szöveg áll, hogy "nem nyithat topikot"
Ez mindenkire vonatkozik, vagy csak rám?
Örülnék, ha valaki hozzáértő választ tudna adni nekem. Karuna-karma asztológus.
Ez nagyon értékes hozzászólás volt. De miért mondtad? Mindegy, azért jó, de viccesebb lett volna alá egy Micimackós kép! Csak mondjuk az nem ide tartozik...
Szóval lehet ömlengeni a szeretetről.....csakhát nem tapasztaljuk :))) másrészt abszurd eszme hogy bármely kurzus végtelen ideig tart. Még a LÉT és a SEMMI is megpihennek /egymás által.
Természetesen mindegyik égitest egyidőben többféle mozgásban is részes :))
A Föld forog a tengelye lörül,a csillaga körül illetve a tengelyferdültsége is körbeforog....ezek által szakaszolunk időt,egy nap,egy év és egy precessziós év /28920 földi év /
Nos a Sarkcsillag sem álldogál egyhelyben.
A létezés alaptörvénye a DIALEKTIKA vagyis minden átfordul az ellentétébe....ezért aztán a szeretet sem lehet mindörök:))))
"Mert a Sarkcsillag a legmozdulatlanabb csillag. Minden szüntelen mozgásban van, ez az egyetlen csillag, amely nem mozog."
Peched van, a Sarkcsillag is mozog.
Mert a Sarkcsillag a legmozdulatlanabb csillag. Minden szüntelen mozgásban van, ez az egyetlen csillag, amely nem mozog. A szeretet: a Sarkcsillag. Minden változik,csak a szeretet marad állandó. Ebben a változó világban, minden más áramlás, átmenet. Csak a szeretet örök.
Az egyik a szeretet, mert az az egyetlen dolog, ami nem illúzió. Vagyis, ha szeretetteljessé tudsz válni, valódivá válsz.
Amikor sétálsz, emlékezz arra, hogy valami benned sose sétál. Ez a lelked, a "Sarkcsillagod".
Eszel, de valami benned sose eszik, a Sarkcsillagod
Dühös leszel,de valami benned sosem lesz dühös. A Sarkcsillagod Ezer és egy dolgot csinálsz, de valami benned túl marad a cselekvésen.Az a Sarkcsillagod.
Séta közben emlékezz arra,ami sose sétál. Mozgás közben emlékezz mozdulataidra. Beszéd közben emlékezz a csendre.
Mindig emlékezz arra, ami tökéletesen állandó, ami nem ismeri a változást. Ez a változatlan benned, a "valóság". És a szeretet az eszköz ahhoz, hogy rátalálj.
Rengeteg asztrologiai felfogás és megközelités létezik,én legtöbb értelmét a MUNDÁN-csillagbölcseletnek tételezem fel amelyik a Föld illetve az emberiség összesenjével,általánosával foglalkozik vagyis a köz-trenddel.
A személyre és kiscsoportra fokuszáló önösködő jósolgatást elutasitom illetve azt hiszen igazándiból nem is lehetséges :)))
Vannak jelek a napban a holdban és a csillagokban ahogy a Biblia mondja de nem személyre-szabottan hanem a KÖZÖSSÉG számára !
Sziasztok, nekem egy olyan jellegű kérdésem lenne, hogy kinek milyen tapasztalatai , vagy véleményei vannak a Humanisztikus Asztrológia Iskolával kapcsolatban? Minden véleményt és hozzászólást értékelnék. Köszi
No igen, shana, Bardnak igaza volt, hozzászólásodnak igencsak tudományos volt a jellege, mintsem rejtélyes. Centro barátunk is lám, hogy elképet, nem is találta a szavakat... No de akkor hol van az a "csillagó sarok", amit a topik címe igér? Merthogy a hozzászólások eddig igencsak gyatrák. Tán lehetne erről a hajdanvolt különleges rendezvényről beszélgetni... Vagy akármi! Legyen akkor ez a sarok igazán "csillagó", érdekes, ne porosodjon hátul a lomtárpan... No hát akkor, mittudomén, ki látott már mumust? :-) Vagy asztro-csillagot? Heti marhaságok? Na mi lesz?! :-)