Keresés

Részletes keresés

Peeetike Creative Commons License 2005.07.29 0 0 1656
Mi az acd/dvd-rom elrontós dolog azt csak ugy lehet kiküszöbölni ha szét berhelem a gépet??,
kubci Creative Commons License 2005.07.28 0 0 1655
elkezdek 1 PCM szezont 1.2r patch és az adatbázis az oldalról,amikor betöltöm sok csapat de nem az összes visszavált a hibás databre!!nálatok is van ilyen?
Camenzind Creative Commons License 2005.07.28 0 0 1654

te fizetsz azért hogy illegális cuccokat tölts le?

ez már télleg perverz... :)

Előzmény: Peeetike (1652)
Monof Creative Commons License 2005.07.28 0 0 1653
Az a Pro Cycling Manager! Teljesen jó, töltsd le!!! A telepítési útmutatót az oldalon találsz: http://cyclingmanager.dox.hu Cycling Manager Hungary Team
Előzmény: Peeetike (1652)
Peeetike Creative Commons License 2005.07.28 0 0 1652

Rad Sport Manager Pro 2005-Legends

Ezt a játékot találtam a wandoo-n ez a pro cycling manager lehet vagy vmi más lécci segitsetek mert nem tudom hogy letöltsem -e?

Monof Creative Commons License 2005.07.27 0 0 1651
Hali! Jó hír a biciglis rajongóknak! Valószínű meg lehet majd csinálni a Tour de Hongriet, csak kéne hozzá segítség, mert rengeteg adat kélne hozzá, hogy realisztikus legyen! Vki tudna segíteni? Egyre több frissítés is van az oldalon, gyertek! http://cyclingmanager.dox.hu Üdv Monof
chasseur Creative Commons License 2005.07.26 0 0 1650

Az itteni fórumokban jól le van írva, mit kell csinálni:

http://cyclingmanager.dox.hu/

Egy kis élménybeszámoló életem első többnaposáról, a Vueltáról. Az Illes Balears-ral vagyok, és úgy ültem le a gép elé, hogy Mancebót a top10-be hozzam be, Valverdét a legjobb fiatallá tegyem, és elhozzam a hegyi trikót.

Nos, 14 szakasz után Mancebo a 6., és feljebb már nincs is nagyon hely, mert az Armstrong, Ullrich, Basso, Heras, Cunego ötös (ebben a sorrendben) 3-4 perccel van előtte. Az utóbbi pár hegyen tudott velük menni, de kell is az előny a mögötte lévőkkel szemben, mert van még egy időfutam, ahol a többiek (Vino, Rogers, Botero) sokkal jobbak.

Valverde kezd magára találni, de csak 5. a fiatalok között, mivel az első két hegyi szakaszon nem bírta. Cunego öt perccel van előtte, így a fehér trikó már nem reális. Karpets egy defekt után (nem ment vissza érte senki) nagyon sokat kapott a negyedik szakaszon, így ezután vele a célom a piros trikó lett, és vezet is Karpets majd 50 ponttal Lance előtt, apró szépséghiba, hogy összetettben csak a 65.

Szakaszgyőzelmem még nincs, mivel a csapatba sprintert nem neveztem, a szökéseim pedig eredménytelenek voltak.

Előzmény: Cunego17 (1649)
Cunego17 Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1649
Hi all!! Leszedtam a pcmt de nem tom elinditani, tudna valaki segiteni??? Reszletesen leirni hogy inditsam el. elore is kosz. mail:cunego16@freemail.hu
chasseur Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1648

Ha sima stage race-et játszom, hogyan tudom elmenteni???

www.spark.atw.hu Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1647
írtam bammmeg h tudok segíteni
vak vagy netán?
Előzmény: gercse1 (1646)
gercse1 Creative Commons License 2005.07.22 0 0 1646
most komolyan nem tud senki sgíteni?
www.spark.atw.hu Creative Commons License 2005.07.22 0 0 1645
én tudok segíteni, ha van valami kérdésed :D
Előzmény: gercse1 (1643)
Kekkb Creative Commons License 2005.07.22 0 0 1644
az lehetséges,hogy a játék (cm4) csak spanyol nyelvű?
amúgy van hozzá magyarosítás?
gercse1 Creative Commons License 2005.07.22 0 0 1643

ha letöltöm a cym 4 et akkor el is tudom majd inditani?

mert látom h kell hozzá demo,meg patch meg crack,de cracket nem találok sehol valaki nem tud segítrni?

Camenzind Creative Commons License 2005.07.21 0 0 1642

van uj peccs, 1.2r bár semmi lényeges különbség a 1.2b hez képest...

contract bug maradt

Camenzind Creative Commons License 2005.07.21 0 0 1641

protection:

beállíthatod hogy ki protekteljen kit, mindenki csak egyet, de egyet védhetnek többen is. miután kiválasztod, be kell nyomni a checkboxot mellette, ilyenkor automatikusan oda fog menni mellé/elé, és amig bírja szusszal ott is marad...

Ilyenkor akit védenek annak kevesebb energiája fogy, akik védik annak meg több...

Follow:

kiválasztod a versenyződet, utána jobbklikk azon akit követni akarsz vele (saját is lehet, ha sprintvonatot akarsz felállítani többszörösen is) és "follow". Oda fog menni mögé és követni fogja, amikor el kezd sprintelni akkor ő is.

Csak akkor működik ha elég közel van a kiszemelthez, és csak a sprinthez közel...

Előzmény: tracy88 (1634)
Algopyrin021 Creative Commons License 2005.07.21 0 0 1640
Hellosztok!

Ma végre hozzájutottam a CyM3-hoz, király a játék, csak a "szokásos" probléma van vele, de a patch biztos orvosolja: azok a versenyzők, akik később adták fel, mint az utolsó normálisan beérkező 0 időt kapnak és ők vezeti ka versenyt. Rögtön ki is próbáltam néhány szakaszt:
Párizs-Roubaix, QSDvel: Bodrogi, Boonen, Mussew, Knaven, VDB voltak az alapemberek, Boonennek egész jó értékei vannak, Bodroginak is, de a legelső rázatón mindketten elestek, Knaven összesen 3szor bukott, de nem adta fel, a 20. hely környékén beérkezett, VDB és az öreg maradt, Van Petegem + Mussew szökés kb Aarenberg környékén, volt már 5 perc előnyük, de mindketten elestek, a mezőny utolérte őket, szerencsére Mussewnak elég jó statjai voltak, hogy lesprintelje Hushovdot
ITT a 2003as Tourról, Gaillac (?)-Cap Decouverte: hát ez már bajosabb volt, ti milyen stratégiával mentek TTn? Nekem senkivel nem sikerült nyerni, pedig direkt postásokkal próbákoztam, hátha velük könnyebb, de Vino tönkevert, LA is kapott vagy 1 percet, talán az volt a baj, hogy felcsavartam a sebességét maximumra + Infinite relay, kevés maradt a zöldből, TTn miért nincs frissitő? De legalább így élethű volt, IRL itt kapott LA másfél percet Ullétól
Most kezdtem egy hosszabb versenyt, Dauphiné Libere, postásokkal: a prológ rövid volt, LA simán nyerte 7" előnnyel, a második szakaszon az élen nem történt változás, csak Ekimov megszerezte a pötyös trikót, a hosszú ITTn megint megaláztak, most Botero, Hamilton, Moreau, Vino 4es, szerencsére csak 1 percet kapott LA és Heras is (ezt hogy csinálta, nem értem). A következő szakaszon Heras megrántotta a sort a Col de la Ramazon, Hamilton, Basso, Botero, Vino mind a sor végén voltak, LA megléphetett és 4 percelőnnyel ért célba, most 3al vezet, Heras tempójából visszavettem, a végén lesprintelte a mezőnyt.
A hozzászólásból is kiderül, hogy nagyon tetszik a játék, de a bugok idegesítenek + a versenyek menete: miért olyan minden szakasz, mint egy egynapos klasszikus? A Dauphiné Libere első szakasza viszonylag sík volt, 2 db 4. kategóriás heggyel, a tempó sem volt nagy, mégis elemi téglányaira szakadt a mezőny, valószínűleg a frissítők hiánya lehet a gond, a végére sokaknak elfogy (még Beltrannak, Landisnek, Hincapie-nek is) így csak a "saját tempójukban" tudnak menni, a patch ezt is orvosolja?
Ui: sorry, ha túl hosszú lett
szanicsab Creative Commons License 2005.07.20 0 0 1639
Ez nem 100%, mert még én is kezdő vagyok, de azt hiszem, az edzésnél, ahol beállíthatod, hogy mikor legyen a két "fittness peak", vagyis az erőnléti maximum.
Előzmény: tracy88 (1635)
www.spark.atw.hu Creative Commons License 2005.07.20 0 0 1638
Ha mount image -val csináltad akkor még előbb fel kell raknod a teljes játékot is amit ne a démonnal nyissál meg mert az automatic az rossz hanem menj a sajátgép és a vírtuális meghajtón jobb klikk és megnyitás.Aztán felrakod és a 4file -t átmásolod v mennyit.
Előzmény: Plague87 (1633)
szanicsab Creative Commons License 2005.07.19 0 0 1637
Hol vetted?
Előzmény: csendid (1636)
csendid Creative Commons License 2005.07.19 0 0 1636
HURRÁ megvan a teljes cym4 !! Vettem 700 ft-ért ! Nagyon zsír a játék!hi
tracy88 Creative Commons License 2005.07.19 0 0 1635

Még egy kérdés carrermódban hol és hogy kell beállítani, hogy évközben mikor legyen csúcsformában a versenyző.

tracy88 Creative Commons License 2005.07.19 0 0 1634
Valaki aki tudja hogy mire van és hogy kell használni a Protection Control Panlet légyszi írja le, és ha már belelendült leírhatná azt, hogy hogy kell használni a Followos dolgot és hogy nagyjából hogy vezeti fel a sprtintet. Előre is kösz.
Plague87 Creative Commons License 2005.07.19 0 0 1633

Hello!

Én is letöltöttem a Cycling Manager 4-et a wanadoo-ról,  és eddig csak egy gondom volt vele, hogy a versenyeket csak szimulálni tudom. Tudja valaki hogy mi lehet a baj? Esetleg milyen patchet kel letöltenem, hogy ne csak szimulálni tudjam a szakaszokat hanem normálisan jáccani is.

üdv: Plague87

Gábor16 Creative Commons License 2005.07.18 0 0 1632

ok, kösz.

De akkor nem is tudok vele játszani multiplayert? (tehát a gamecenteren kívül se) Csak mert van más játékom is amit nem vettem meg és tudtam játszani másokkal (nyilván olyanikkal akik szintén így tettek)

Előzmény: szanicsab (1631)
szanicsab Creative Commons License 2005.07.18 0 0 1631
:DDDDDDDDDDDdd
Persze, hogy nem tudsz, ahhoz meg kéne venni, Apa! ;-)
Előzmény: Gábor16 (1630)
Gábor16 Creative Commons License 2005.07.18 0 0 1630

Hello mindenki!

A wanadoo.hu-ról töltöttem le a pcm-et és nem tudok vele játszani a game ceneteren. Mikor belépek egy játékba elindítja a game-t de a "wait for connection" vagy a "load" résznél megáll (vagy legalábbis addig tart amit én már nem várok ki)

Most akkor 5 perc helyett 10-et kéne várnom vagy miért nem jó?

Ha másnak is ez a fajta letöltött verzió vagy lécci írja már le hogy tud e játszani online

csendid Creative Commons License 2005.07.18 0 0 1629
Hi! Vala ki nem tudja honnan lehet letölteni a cym 2-t? előre is köszi.
www.spark.atw.hu Creative Commons License 2005.07.15 0 0 1628
uhhh csak a futamok neveit akartam kiemelni... :(
Előzmény: www.spark.atw.hu (1627)
www.spark.atw.hu Creative Commons License 2005.07.15 0 0 1627
Nah játszottam egy kicsit.
4futam ment le.
Az időfutamon hát a CSC-nek nincsenek valami jó menői, de így is Jaschke 11.lett!
A 2.futamonf/b] kész kudarc volt...Basso nemtudom miért nem is fáradt el még a zöld csík kb fele volt és lemaradt mint az állat...de azért a hegyi versenyben 2.
A 3.futam kira volt!!
Sík egyenes.
Végig maradtam mezőnnyel 30-35ös erőséggel hajtottam uccsó 8km -nél vonatba megszöktem és be is értem
1. Voigt 2. Arvesen 3. Jaschke
Basso meg a többiek mezőnnyel jöttek Guidi naon lemaradt, igaz őt csak sprintre hoztam be...
4.futamon megint mentem végig a mezőnnyel
Basso megint kidöglött...
ugyanúgy vonatoztam Voigt megint futamot nyert!
Basso átvette a pöttyöst!

jah és ez a tour of the france :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!