Keresés

Részletes keresés

Toth Andras Creative Commons License 2002.04.10 0 0 33
meghogy latin-fUn!
Perverz!

A Teaba tenyleg jarnak profistak, de azok el vannak foglalva magukkal :). Meg ugyis akkora a tancparkett, hogy el lehet bujni.
Bar nekem, mint egyszeru fiunak eleg durva volt, hogy ha felkertem egy random-lanyt, akkor versenytanc-elokeszitos volt minimum :)

Előzmény: PDF (31)
ametiszt Creative Commons License 2002.04.10 0 0 32
Szia Dó!

Nekem nagyon tetszik az Oktogon, bár összehasonlítási alapom egyelőre nincs. Akik a tanfolyamról máshova is jártak/járnak, azt mondják hogy jó a tanítási stílus, bár ez tanárfüggő. Mindenesetre a boogie és swing tanárok szuperek!:)

A swingen minden szinten állandóan párcsere van. A boogie-n is szoktak párt cserélni, de nem olyan gyakran.

Legszívesebben mennék minden nap táncolni:) Egész nap ülök a számítógép előtt, kell a mozgás.

Úgy rémlik, hogy kéthetente vasárnap? késő este azt hiszem, az ATV-n? van a Táncmánia című műsor, ahol hazai táncversenyekről közvetítenek. (most aztán informatív voltam:)

Ezen a szombaton a Lázon 15 órától boogie házi verseny van, biztos érdemes megnézni:)

szia,
ame

Előzmény: PDF (31)
PDF Creative Commons License 2002.04.10 0 0 31
Szia Ame!

Szóval Oktogon... Állítólag jó. Te mit gondolsz? Szereted? Barátnőim jártak régebben (4-5 éve) és akkor azt kifogásolták, h mindig ugyanazzal kellett táncolni.

Csodálom azokat az embereket, akiknek van lelkierejük boogie-t, swing-et vagy rocky-t táncolni rendszeresen és nagy erőbedobással. Én imádom az összes jó táncot és zenét, de -talán az alkatom miatt is- inkább latin-fun vagyok. Persze a standard is király, csak abból nagyon keveset tudok... Szóval sok erőt, energiát és kitartást kívánok Nektek a boogie-hoz és a swing-hez!

A Teától sem kell félni, nagyon jó hely, baromi hangulatos. Én azért részesítem előnyben, mert viszonylag sok ismerős van arrafelé. A környék és az időpont nem annyira kedvező, ezért is nézek mostanában más bulik után.

Sajnos az osztrák bajnokságot nem láttam, nem gyakran kerülök TV közelébe úgy, h nézzem is... Néha még a magyar versenyekről értesülök, de azt sem mindig tudom megnézni. Egyszer élőben kéne... ;)

Na mára ennyi!

Sok puszi:

Előzmény: ametiszt (30)
ametiszt Creative Commons License 2002.04.09 0 0 30
Szia Dó!

Januárban keveredtem oda véletlenül. Akkor gyakorlatilag semmilyen táncot sem tudtam (még ezer éve a gimnaziumban jártam, de tenyleg csak alaplépés szintjén, azt is elfelejtettem)
A Lázon összeismerkedtem egy fiúval, akivel boogiera járunk, aztán még meggyőzött, hogy a swing is milyen jó:) Az Oktogonba járok, másik iskolát Pesten még nem próbáltam.
Pedig időszerű lenne már egy alap társastánctanfolyamba is belefogni:)
Állítólag a Teán nagyon profik vannak..még nem merek odamerészkedni:)))
Láttad péntek este az Eurosporton az osztrák bajnokságot?
Szia,
ame

Előzmény: PDF (29)
PDF Creative Commons License 2002.04.09 0 0 29
Hali!

Köszi a tippet, már régóta tervezem/tervezzük, h oda is elnézek/ünk, de sajna még nem jött össze... De már nagyon ideje lenne!

Te gyakran jársz oda? Tanultál/tudsz táncolni? Hol?

Csak további javaslatként: Ötórai Tea és Latin Koktél ill. a Harmóniás bulik a Virányosiban...

Pussz:

Előzmény: ametiszt (28)
ametiszt Creative Commons License 2002.04.08 0 0 28
Sziasztok!
Szerintem nezzetek meg a Szombat esti lázat, ott még egészen kezdők is jól érezhetik magukat (bár gondolom, ti már nem vagytok azok). Nekem azért tetszett meg a hely, mert az első alkalmakkor, mikor még azt sem tudtam melyik a jobb meg a bal lábam, akkor sem néztek ki a profik.
Toth Andras Creative Commons License 2002.04.05 0 0 27
Fogunk menni ide is, oda is, de jelenleg zenekart keresek es szopatnak egyetemen. Utana mindent, barmikor, barmit, barhol, barhogyan (ez utobbi mondatot kerjuk NE vegyek tul komolyan)

En se hittem, hogy ilyen jo lesz a Harmonias buli.

Hang vagyok, nem kertem el a Tomi szamat... :(

1-kor lesz Viranyoson az elokeszito!

Zsusos dolog: persze nekem is van mit fejlodnom, de ha nem hagyja magat vezetni, akkor nem tudom vezetni, de ugy latom el kell fogadjam, hogy o egy ilyen onallo leny (ami jo is persze).

Előzmény: PDF (24)
PDF Creative Commons License 2002.04.05 0 0 26
Hali!

Jó helyre tévedtél! Én a Harmónia Táncklubot vagyok hivatott reklámozni, mivel oda járok, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Hétvégenként vannak ott a kezdő táncórák, és van külön felnőttek részére is oktatás. Sajna azt az időpontot nem tudom, de nézd meg a www.extra.hu/harmonia-tancklub honlapot, ott megvannak az időpöttyök.

Ha nem tetszik a hely/honlap vagy nem jó az időpont/helyszín, javaslom, h tájékozódj a www.tanc.hu honlapon, ott valószínűleg több -általam kevéssé ismert- táncsuli is hirdet.

Sok sikert!

Üdv:

Előzmény: Kufku (25)
Kufku Creative Commons License 2002.04.04 0 0 25
Sziasztok! Én még csak kezdőnek sem mondhatom magam, csak diszkópatkány múlttal rendelkezem, viszont egyre jobban érdekel a társas tánc, és mostanság a tettek mezejére is lépnék, de tanácstalan vagyok. Pesten dolgozom és munka után nagyon szívesen elmennék egy klassz helyre, ahol jó tanárok vannak, a társaság is jó, és idősebbek is vannak (30-as korosztály is). A párom utál táncolni, én viszont nagyon szeretnék ... de mégiscsak furán nézne ki ha egy 18 éves sráccal ropnám... :-) Tudtok ajánlani egy jó helyet? Esetleg némi tapasztalat az ajánlott iskolákkal kapcsolatban?
PDF Creative Commons License 2002.04.04 0 0 24
Hali!

Ez a blahás táncos hely nagggggggyon csábító, mert 1. pénteken van 2. közel van 3. a latin elnevezés valami pozitívumot sejtet... 4. nem szeretem a nagyon profikat röhögtetni...

Szóval akármikor mehetnéked van, csak szólj!!!

Ja, baromi jól éreztem magam hétfőn, ilyen szuper még egy buli sem volt. Nem gondoltam volna, h a harmóniás bulik ilyen jó hangulatúak! Persze az is közrejátszott, h Goranék ott voltak, és baromi rendesen viselkedtek és nagggggggggyon jót táncoltam vele! Ha lesz legközelebb is buli, szólj lécci!

Egyébként szerintem a Teát sem kéne hanyagolni, ott vannak ismerősök, meg amúgy is szeretem azt a helyet!

És a Tomi javasolta a Szombat Esti Lázt, azt is ki kéne próbálni!!! Nem tudod a Tomi számát?

Vasárnap elmegyek megnézni az órátokat, kíváncsi vagyok, h mit tanultok! Ugye 1kor lesz a Virányosiban?

Zsussal légy türelmes! Nagyon fontos (a táncban is), h toleráljátok egymás hülyeségeit. Lehet, h idegesít, h vezeti magát, de Neked is jócskán van még mit fejlődnöd! Szóval dolgozzatok rajta! Ha kell én szívesen segítek (amiben tudok)!

Na majd írj/hívj vagy valami!

Sok puszi:

Előzmény: Toth Andras (23)
Toth Andras Creative Commons License 2002.04.04 0 0 23
Keremszepen, van itt egy latin-koktel nevu intezmeny pentekenkent a Blahanal. New York tancegyeselut szervezi. Nem ismert annyira, ezert nem jarnak nagyon profistak, mehetnenk ra tancolni!! Ja es ott nem kell parazni, hogy mit szolnak az A-kategorias versenytancosok a 4 figuras tangonkhoz :)

Zsussal most fogok beszelni, mert irrital, mikor magat vezeti. Nekem ne forduljon meg, mikor nem tekerem :)

Előzmény: PDF (21)
Tienelle Creative Commons License 2002.03.30 0 0 22
Nem.Tudok táncolni,de kezdő vagyok.Elvégeztem anno egy tánciskolát,de pillanatnyilag inkább csak érdeklődő vagyok én is.
Keress rá a táncra valamelyik keresőn,meglepően sok oldalt találsz majd,amit talán használni tudsz.
Előzmény: PDF (21)
PDF Creative Commons License 2002.03.30 0 0 21
Kedves Tienelle!

Köszi az infókat! A tanc.hu-t próbáltam, nézelődtem, elég igényes dolgok vannak rajta, és van 1 pár táncsuli még igényesebb honlappal!!! A táncinfó is nagyon hasznos, azt hiszem, az is a tanc.hu-ról jön...

A tangót is köszi, pillanatnyilag sajnos az nem aktuális, de ott is körbenézek!

Tienelle, Te táncolsz valahol?

Pussz:

Előzmény: Tienelle (19)
PDF Creative Commons License 2002.03.30 0 0 20
Hétfőn lesz táncos buli a Virányosiban??? Nemááá, az tök jóóóóóóó! Nem tudom még... Lehet, h benézek!
Előzmény: Toth Andras (17)
Tienelle Creative Commons License 2002.03.29 0 0 19
Esetleg még a www.tanc.hu -t próbáld meg.
Tienelle Creative Commons License 2002.03.29 0 0 18
Argentin tangó,és mindenféle tánc.
http://www.kfki.hu/~almasy/tango.html

Joszipék nagyon jól tanítanak,őket csak ajánlai tudom.

Toth Andras Creative Commons License 2002.03.29 0 0 17
Locsolos buli hetfon, Viranyoson?
Előzmény: PDF (16)
PDF Creative Commons License 2002.03.29 0 0 16
Pl... táborok, bulik, utcabál, pletyik... ilyesmi!
Lécci mindenképp értesítsetek, ha van valami izgi!
Pussz!
Előzmény: Toth Andras (15)
Toth Andras Creative Commons License 2002.03.28 0 0 15
What kind of Harmonias infok? Nyari tanctabor pl?
Előzmény: PDF (14)
PDF Creative Commons License 2002.03.24 0 0 14
Hali!

Volt tegnap 1 kirááááááály Harmónia-bál!

Andris, Ti meddig maradtatok? Milyen volt?

Bocsi, de siettünk, nem találtalak Benneteket..., majd utólag elköszönök... :)

Szeretnélek megkérni arra, h küldd a Harmóniás infókat a következő hónapokban, mert nem fogok járni. OK? Előre is köszi!

Puszi!

Toth Andras Creative Commons License 2002.03.08 0 0 13
Yep! Mondjuk a szalagavato az tenyleg egy ilyen belso dolog volt, ami inkabb szuloknek jon be, hogy konnyes szemmel merengjenek, hogy "ejj, mennyit nott ez a gyerek ennyi ido alatt". Ja es nem panaszkodhatok, mert lattam, hogy meg a baratodra sem volt idod.
Előzmény: PDF (12)
PDF Creative Commons License 2002.02.28 0 0 12
Nagyon sajnálom, h csak annyi időnk volt dumcsizni +táncolni, dehát nagyon sok ismerős, család, haver volt ott... Erről szól 1 szalagavató...

Azért a jókívánságot utólag is köszi! :-)))

Vasárnap tea?

Előzmény: Toth Andras (11)
Toth Andras Creative Commons License 2002.02.24 0 0 11
Szori vagyok! Boldog Szulinapot elfelejtettem kivanni, mert eleg feszes volt a szalagavato rendje. Csak lelegzet vetelnyi idom volt beszelni veled.
PDF Creative Commons License 2002.02.01 0 0 10
Nagyon örülök, ügyi vagy, gratulálok a vizsgákhoz!
Akkor holnap Harmónia, és mindent megbeszélünk a bállal kapcsolatban is!
Pusssssssssssssssz
Előzmény: Toth Andras (9)
Toth Andras Creative Commons License 2002.02.01 0 0 9
Kerlek, nem is vartam, hogy barki kovetni tudja, en nyilvanosan magamnak irtam egy irasbeli vizsga utan egy szobeli (azota sikeres) vizsgaelott, amely megviselt idegileg :))
(Kommentar: Andras azota normalis eletet el, megprobalja elfelejteni, hogy mi tortent vele :))
Előzmény: PDF (7)
PDF Creative Commons License 2002.01.31 0 0 8
Ja, Vityával Orbán Viktor fővédnökségére próbáltam utalni, és hogy a bálon talán majd mi is személyesen megismerkedhetünk VELE, mint az előző hozzászólásodban szereplő mozdonyképű... (=roma egyén).
PDF Creative Commons License 2002.01.31 0 0 7
Mi az, h idejekorán? Általában napi 2x vagyok a neten, kora délután (suli után 13-14.00) és estefelé (21-23.00).

Egyébként -ha nem haragszol- nem nagyon értem a válaszaidat... Lehet, h túl magasszintű a humorod számomra. Az sms-t vettem (lsd. válasz Anyum telcsijéről), de ezek a számozott mondatok...

Már az olvasáskor lefáradtam, most pihizek 1 kicsit... Majd írj, ha levizsgáztál vagy ha már kialudtad magad!

Pussssssssssssssss:

Előzmény: Toth Andras (6)
Toth Andras Creative Commons License 2002.01.31 0 0 6
1. Nem akarod :)
2. Was? Vitya :)?
3. Fan? En fan vagyok! Kulonben is mit csinalsz idejekoran a neten? :)

4. "igénybe vesszük a közönséget" Fizikailag? Es nem lesz nekik megterhelo (kicsit kellett volna meg aludni :))

"Megvannak a vizsgáid? (Ha jól emléxem ma voltál, nem? És holnap? Miből?"
Hohoo! Majd a megfelelo adatokrol kiertesitelek :)!

Előzmény: PDF (5)
PDF Creative Commons License 2002.01.31 0 0 5
Cső!

Természetesen azóta már lerendeződtek az sms-ügyek, Andriskám... Ha megnézted volna a be/hozzászólás időpöttyét, biztos kitaláltad volna. Szóval már nagyon várom a bált, meg persze a szombati táncórát is! Megjegyzem azt a más síkot még mindig nem tudom/akarom megérteni..., de biztos vagyok benne, hogy jól fogjuk érezni magunkat.

A szalagavatóra most tanulgatunk a szokásos bécsi keringőn kívül 1 discós táncot, mindenféle kétes származású elemekkel... Persze ennek semmi köze a társastánchoz, de szerintem látványos lesz.

Ja, és a bálon talán mi is megismerhetjük Vityát... (Azért az nem dobná föl az estémet, lesz ott jobb társaság is!)

Tanultam 1 jó cha-cha figurát, a neve FAN. Kezdőknek ez már fogalom, úgy tudom, hogy ez az elsőként tanított "(kezdők számára) bonyolultabb figurák" kategóriájába tartozik... A lány lépést már tudom, a fiúra sajna nem emléxem, de majd megmutatom és kitaláljuk, vagy igénybe vesszük a közönséget vagy a telefonos segítséget...

Megvannak a vizsgáid? (Ha jól emléxem ma voltál, nem? És holnap? Miből?)

Na, megyek táncpróbára...

Puszi:

Előzmény: Toth Andras (4)
Toth Andras Creative Commons License 2002.01.31 0 0 4
"Muci, nem válaszoltál az sms-emre :-/ ejnye, bejnye! Szóval meddig akarsz maradni?"
Ahogy multkor egy atlagosnaljobbanlebarnultabb egyen mondta: "En irtam kezicsokolom, apamanyam eletere eskuszom!" Habar multkor ez Orban Viktorral lett elsutve: jon odahozzank egy gypsy (aranynyaklanc-aranykarkoto), hogy vegyunk mar fedelnelkult is. Semmi perc alatt kiderult, hogy ismeri Orban Viktort is ("Apjat anyjat ismerem! Apjat-anyjat ismerem!")

Szoval, tehat, nos: addig maradunk, amig nem unjuk meg. De mintha mar irtam volna valaszt. Ebben volt az inkriminalt "mas sikra terelodes" is :))

Előzmény: PDF (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!