Kelet-Közép-Európai Idő szerint Magyarországon, Budapesten nem sokkal este tíz óra előtt fejeződött be a miniszterelnök és a legnagyobb ellenzéki párt miniszterelnökjelöltjének televíziós vitája. Ahogy látom, a Politika fórumban most nagyban megy a vita értékelése és a topichalmozás. Nem tudom, lehet, ezért a lassulás, a rendszertúlterheltség. :)
Tökjók a headline-ok, de ne hamarkodjuk el a dolgot, különösen most, hogy alig férek a Felülethez, mert, bár nem néztem át, nagy lehet a tülekedés a Politikán. :))))
randevú a párhuzamossal.
mélyenszánt az eke
mitôl megy a villamos - ezt félreértenék, de sebaj
ozageniáda
este a gépkezelônél
szocsi-telep
szigetelôk szabad csapata
ami a nagybetűket illeti: elôbb azt vettem észre magamon, hogy elfelejtgetem ôket. aztán azt, hogy megakasztanak a gépelésben. aztán, hogy nem kellenek.
valójában a gázgéza akkor lenne, ha írásjeleket sem használnék.
Na efféle versekkel traktál mostanában a trendy Béla bácsi (persze csak hiszi magáról, hogy trendy, pedig csak annyit tesz, hogy alkalmazkodik a körülményekhez, mint egy, hö, hogyismondjam, mint egy jól táplált homeosztázis.)
Hát képzeljétek el!
Ps: persze baromira nem válaszolok a méljeire, innen a szomszédból. Amikor eccer találkoztunk a szemétlerakónál, rám kacsintotott: ez a jelentette azt, küldött nekem mélt. Ekkor: elfojtott sóhaj bennem: ojh.