A nyúl: figyelj Ádám.Te mint befutott kritikus nem félted a jóhíredet?Olyan csapnivaló stílusban beszélsz, ráadásul néha igenis mondínivaló nélkül (csakhogy mondj valamit...), hogy annál már csak az élő stílusod rosszabb.
Mégvalami: lehet hogy Ulu "jófej" de ne fogadj rá hogy annyira....én nem cseszegetném.
Slint: Örülök hogy jól érzed itt magad meg minden, de te is kritikus vagy tehát a fentiek rád is vonatkoznak.A TA-t meg ne szopasd.
JeSZo.: Nem kéne mindent mellre szívni.
TA.: Nem hiszem hogy a bátyád hátán mászol a matekmetál szintér reflektorfényébe, de amit múltkor mondtam a nyelv ill. mondanivaló tekintetében az most is áll.
mindenki: én nem vagyok egy kultúrellenőr de néha elszalad itt a ló velünk.Mindenki ossza be.
Kihírdettetik:
Holnap 1h-2h Civil r.(FM98.)SUN WORKSHOP.
Este FISH! + ANNABARBI Pesti Est Caffé.
Szombati ZANZIBÁRBAN (TV1 valamikor de.) SUN WORKSHOP beszélgetés meg 2 szám élő.
Mond csak Nyúl, mitől van neked ilyen nagy szájad?? "faszlevágás" meg hasonlók?? Abban is kételkedem, hogy egy szelet kenyeret le tudsz vágni normálisan:-)))
Szeressetek is, értetek vagyok, csak ez a bátyámhátánmászomfelénismatekmetáltakarokjátszanimintő gyerek hagyjon nekem békét, és akkor én is békés leszek.
Tényleg Sun workshop! Feldolgozás nem lesz valami?
Toth andrás ELEVE falhozállítást érdemelne, csak úgy, durrbelebumm, a superunknown részéről már csak a hab a tortán, a pont az i-n, a seb a faszomon, satöbbi.
(bocs majstro barátom a "fasz" szóért, de muszáj volt)
Anyámat meg hagyd ki öcsi a játékból, mert lenyomlak mint malackát a szembeszél. Igen?
"itt nincs anyuzás oki?"
Csak ne kezd te is a becezgetest, hogy "bedugom a kabcsit a gityoba, aztan bedugom Jackicsket az erolkodobe, ahonnan aztan ledordul a hangcsi a koncinkon" :) Ennek nagymestere diesel()diablo, ask him fo' more!