Ha gondolod meg is tudom mutatni mire jutottam az említett programokkal, most fejeztem be egy dalt.
Viszont én csupán a saját szórakoztatásomra írok dalokat, nem érdekel hogy az trendi e,eladható e stb...
1.-Nem is akarok egyáltalán semmit kezdeni ezekkel a dalokkal. Írhatom a szokásos közhelyeket az aprópénzre váltott dolgokról meg az egyéniség elvesztéséről a médiában de ez lerágott csont.
Ez egy Operettország!!!!!Eltekintve a kisebbség (no nem az etnikai:-) izlésétől az igényesebb produkciók deficitesek lennének úgyis de ez mind-mind már lerágott csont.
2.-Hála Istennek az izlésem van annyira jó hogy tudjam nincs olyan tehetségem amivel nyugodt szívvel belevágnék abba hogy valamilyen produkciómat megpróbálja promótálni hiszen van az enyém nélkül is elég féltehetségű, amatör akik helyet kapnak, amíg az igazán igényeset alkotoknak még a nevéről se hallani. Ez se nem szerénység részemről és a legkevésbé sem álszerénység.
A vicces az hogy pl egy Usher-t már megmosolygunk ebben a műfajban, mert hogy milyen műanyag R&B-t játszik de mutass nekem egy legalább olyan jó hangot mint az ővé, és akkor hol vagyunk még az igazi zseniális énekesektől??
Ha van is olyan projectje az nem számít.Attől még a United szupi kis dalait halljuk a rádióból.
Vkinek el kell kezdeni az "igényeskedést".
Láttam,hogy te is próbálkozol a Cubasezel,gondolom a reasonnel is:na már ezekből is olyan dolgokat lehet kihozni ami veri a honi minőséget.
Hogy azért pro és kontra legyen, ha jól tudom Barnának van olyan project-je ami nem az előbb említett stílusban játszik(United), de hol adsz el te Magyarországon jazz-t olyan mennyiségben amiből meg lehet élni. Ez így sokkal szimpatikusabb mint pl. Galambos Józsika aki mindig azt nyilakozta hogy azért játsza ezt a mocskot mert ezt lehet adni. A bökkenő az hogy többszörös milliomosként már ő is megtehetné hogy csinál egy jazz zenekart vagy akár egy jazzklubot(sztárvendégei nélkül,heh), hiszen saját bevallása szerint rajong a jazz zenéért,bár tartok tőle hogy már trombitálni is elfelejtett:-(Inkább mulassunk....:-)
Kedves savangyal Pély Barninak megvolt a lehetősége, és főleg az adottsága,hogy ne egy dzsemirökvájszoftot,vagy örszvindlájtot csináljon.
Nem tette,részemről nem egy hiteles ember.A rettenthetetlenen én is elcsöppenek,de nem egy srácon aki fölösleges hajlítások tömkelegével pakolja teli a számot(mindemellett hangsúlyozom,hogy jó hangja van,és azért le a kalappal).
Nem akarok senkit megbántani de Barna részéről ez a könnyezés "kicsit" műanyag volt, ha mégsem így lett volna akkor bocsánat...
A "pakisztáni" srác szvsz hatalmas tehetség mind énekesi mind dalszerzői szinten DE ugyanaz zavar ami a Barnánál is. Remekül énekel mindkettő de egy kis izzadságszagót érzek az éneklésükben.
Amúgy bárcsak minden magyarországi énekesnél ilyenekbe lehetne csak belekötni.
Mesélj Acid Angel!Hadd halljuk a csúnya sztorikat:-)
A Pély Barnát majd tessék csak nyugodtan békében hagyni!Emberileg sokat tett azért,hogy ne vegyen túl komolyan...:)
Soma detto...mindkettőjükről van pár csúnya sztorim... aa.
See that black boy over there, runnin' scared his ol' man's in a bottle.
He done quite his 9 to 5 to drink full time so now he's livin' in the bottle.
See that Black boy over there, runnin' scared his ol' man got a problem
Pawned off damn near everything, his ol' woman's weddin' ring for a bottle.
And don't you think it's a crime when time after time, people in the bottle.
See that sista, sho wuz fine before she started drinkin' wine from the bottle.
Said her ol' man committed a crime and he's doin' time, so now she's in the bottle.
She's out there on the avenue, all by herself sho' needs help from the bottle.
Preacherman tried to help her out, she cussed him out and hit him in the head with a bottle.
See that gent in the wrinkled suit he done damn near blown his cool to the bottle.
He wuz a doctor helpin' young girls along if they wuzn't too far gone to have problems.
But defenders of the dollar eagle said "What you doin', Doc, it ain't legal" and now he's in the bottle.
Now we watch him everyday tryin' to chase the pigeons away from the bottle.
'Winter In America' album (Gil Scott-Heron & Brian Jackson), 1973. Persze jónéhány válogatáslemezen is megjelent a nóta, de azokon (az 'It's Your World'-ről kimásolt és keményen megvágott) koncertfelvétel szerepel.
Vmi pofásabb szám jobban ált volna neki,de valóban jó volt.A csíkos öltöny is a Christians számmal.A pakisztáni gyereken nem tudom mit ettek,pláne mit sírtak:),jó hangja van,de nem több...
Innen küldenék egy masszív Respect-et Batka Ignác Barnának aki a Megasztár vetélkedőn bejutott a döntőbe!!!Gratula, nagyon ott van a hangod a szeren!!!!
Nem csoda:)
Ne haragudj,de 50cent azontúl,hogy 35ször meglőtték nem sok érdekességet tud felmutatni.
Elhiszem,hogy az utcán élt,gettólakó meg minden,de mégsem hiteles.Pont azért mert ilyen gyorsan "sztár" lett,mert ki van találva,meg mert nem olyan a fickó.
1.Hallotátok már Raphael Saadiqtól a Get Involvedot(Mos Deffel)?
2.Az új számról a következők jutottak eszembe:
elsőre-mi ez a lagymatag hígfos
másodikra-hú,de ismerős ez valahonnan(még mindig)
harmadikra-nem is rossz...
Ez a titka a nem túl jó dalok slágerré válásának:nyomni,nyomni,nyomni,hogy megszokja a nép:)
A bútleggel majd megpróbálkozom,Sadét én is szeretem,csak ált.ritkán veszem elő(néha még zenét hallgatni se érek rá,ha igen,akkor meg hangulatól függően...:) );
D'Angelo passz,hogy mi van vele,nem kapkod,Lucy Pearlt nem te ajánlod először(ergo:Vadászat indul:) ),Benét nekem már túl cukros,nem az esetem...,másrészt most épp kúrálgatják kifele a dugványfüggőségéből asszem...:)ha a hálószoba-R'n'b-ről van szó,akkor inkább Gerard Levert.:)
aa.
Naja, hát kell is az a Lovesong-jaihoz:-)
Ajánlom a Loveland bootleg-et ami nagyrészben sajna a fióknak készült!:-(
Én sokszor érzem nála úgy hogy sokkal több lenne benne mint amit megcsinál mert kicsi fél hogy kiesik a szerepéből és nem veszik majd olyan jól a lemezt és a kiscsajok mellett a pénz amit a legjobban szeret a világon, naja "money makes the world around"; "Only the loot can make me happy" és egyéb közhelyek.
Ezért jó a Loveland bootleg, kicsit kisérletezősebb lett mint a többi.
Aki nálam még mindig a top 10-ben van az Sade, egyszerűen nem tudok úgy egy hetet leélni hogy ne nézzem meg a Lovers Live DVD-t, maga a tökéletesség!!!!
Eric Benét-t szereted?
Ő eléggé eltünt (legalábbis én nem hallok róla semmit) se új lemez se semmi csak a feleségével civódik állandóan (Halle Berry), eh, popsztárok....
Mondjuk D'Angelo se töri magát nagyon hogy valami újjal előrukkoljon.
Amit nagyon sajnálok hogy a Lucy Pearl is eltünt, az utóbbi évek egyik legjobb debütáló albumával jöttek ki.
Nem rossz,de nekem Badunéni nem mindig jön be,passz,hogy miért,bocs...
PedoKellynek elismerem a hangját,csak kicsit túl sűrűn szeret patetikus lenni...majd még próbálkozok vele...
aa.