Én akartam, de sajnos a gépem nem hagyta. Szóval Gratula! és neked is Különben
És ez alkalomból, valamint az elmaradt május 1-i buli helyet jöjjön mindenki jövő hét szombaton 28-án a balatonalmádi kertipartira: bográcsolás, söci, pöci, gyerekfuttatás
tudom még ajánlani nálunk a Colonia Cafe-t, ki van rakva a buzi nagy plazma tv a kerthelységbe + occsó a sör is. Qrvajó volt, tegnap is ott néztem a meccset. Ketten voltunk Olivérrel.
Serlock, kicsit tovább fog tartani a bevásárlás de megéri :-)
A LEGUJABB ELETSZERU MATEKFELADAT:
Ha egy zsemle 22 Ft és Okostojás Diak 4-et enne meg reggelire, mennyit fizet a sarki kisboltban 2008-as ev marcius idusan?
VALASZ: 80 FORINTOT!!!
Nahat, ez hogy lehet?
Mert 4 * 22 = 88, azaz a kerekites szabalyai szerint 90 Forintot kellene fizetnie!
DE NEM! Ez a gyerek mateklecket nem ir es nem tanul, de az eletben csak 80 Forintot fog fizetni!
Vajon hogyan csinalja? Kulon csomagolja a 4 zsemlet, egyenkent fizeti ki ezeket és a kerekites szerint 22 helyett csak 20 Forintot fizet! Igy ennek a koloknek a vasarlas 4*20 = 80 Ft-jaba kerul. Es ennyit fizet.
nagyon-nagyon klafa volt, bár mindketten kicsit betegek voltunk (de nekem legalább nem kellett hazajönnöm bélrepedés miatt), italoztunk is szépen kultúráltan, ahogy ifjú házasokhoz illik. véletlenül belefutottunk a borünnepbe! :)
két faszi beszélget: - Neked is fordult már elő, hogy szeretkezés után bentmaradt a koton? - Persze. - És mit csináltál vele? - Semmit. Egyszerűen kiszartam.