Skyline: te egy senki (bohóc) vagy aki épp sulinetezik!
Azért pár dologtól függ egy autó viselekdése egy ilyen harcban:
1. difi áttátele
2. váltó áttátele
3. mikó volt a motor ki"lustátlaniítva" hosszab uton sokáig egy fordulaton
4. váltáskor mennyit esik vissza a fordulat(a törött kezed gyorsasága)
5. a forgatónyomaték (N/m)
6. a kerekek tapadási felülete,nyomása, surlódási ellenllása
7. talaj minősége, anyaga, felüeti egyenetlenségei
8. a startnál a ritkánmosott büdösnyaku mennyire forgatja ki a kereket
9. a fentiböl adódik -lengéscsillapitó
10. meg a többi....
Tehát egy megpiszkált 601es trabit láttam 2.0i-s Omega ellen nyerni. Nem naygon számit a HP.
Vitatkozni lehet de.
Ja 5éve 1es rallygolfunkal randalirozunk a városban, nemsoká mögöttünk a kékbefüttes kocsi, szirébna-villogó 20-30perces cica után egy behajtani tilos teljes visszafordiítóban a rendőr nem tudott utánunk jönni, leráztuk. Pár órával később a Laktanya utcai fagyizőnál.
Nyaljuk a fagyit begurul 2 rendörmotoros furán lesik a kocsit (sárga/feket+reklámfókihegyek) és ikálnak valami, nem mentünk oda nem akartunk vitatkozni de 2 héten belül ha jol emlékszem megjott a bírósági gyorított eljárásos végzés:tesó jogsia be 24 honapra. Hát hosszó lajstromlista kerekedet ki 20-30perc alatt.
Gyorshajtás, záróvonal átlépése, forgalom elöl elzárt területen való megfordulás, behajtás szembeforgalomba, hatósági igazoltatás megtagadása, rendörlámpa figyelmenkivülhagyása....stb na utána csk meg lettünk ha akkor épp vége a harcnam a Yard-al!
Szerintem Bohocka azt akarta, hogy ebbe a topicba azok irjanak akik ugyanugy ereznek a temaval kapcsolatban, egyszoval akik "jatekosok". Par ember hozzaszolasa nagyon szimpatikus volt: V6MAX-nak, Monster-nek, Skyline-nak udvozletem, ok talan ertik amirol szo van. ( bocsi ha valakit kihagytam aki esetleg meg yofej volt ).
Osszefoglalva az lett volna a mondanivalom hogy paran nagyon eltevedtek. :(
Leonnak meg egy kis hozzafuznivalo a MIERT-jere:
Szoval Leon szerinted miert letezik Forma1, miert talaltak ki a motorsportot, miert bassza a csorod hogy valakinek ez okoz oromot? Na mind1. Meggyozni ugysem fog senki!
Egy dolog azonban tenyleg fontos: a biztonsag!
Jah es ajanlom mindenkinek a www.streetracing.org-ot! Ezt azok is olvashatnak akik nem a "jatekosok" oldalan vannak, mert talan itt megtalalhatjak a valaszt a miertjukre!
en nem itellek el, leirtam, hogy kulonbnek tartalak, mint bohockat!
teljesen felreertesz:)
a csajomnak semmit nem kell magyaraznom, en mar reg nem abban a statuszban vagyok:)
de mint leirtam, karacsonyra megyek haza es allok elebe barkinek az utcan. remelem meg te is itt leszel, es bohocka is visszater, aztan megnezhetjuk, KI MIT TUD:)))
addig is vigyazz magadra es nyomjad neki
""Igy nyugodtan allithatom, hogy tudna vele mit kezdeni. ""
ja, ha nem par nappal korabban meg csak keresett volna a ronosoknal eladosorban levot:))
meg aztan az irasabol kinezve meg vezetni sem igen tud, akkor hiaba a loero.
egyenesben persze valszeg megkenne, de ugyebar pont arrol beszelunk, hogy nem csak egyenesekbol all a vilag:)
capri-3,
>"nagy almaid vannak, GT turbo:)
szerinted azzal tudsz valamit kezdeni velem? "
Bar nekem mielott autom lett volna, sosem volt ez az almom, most megis ez van.
Igy nyugodtan allithatom, hogy tudna vele mit kezdeni.
Persze, ha az elso honapban sikerul csak annyira megtornie, hogy meg gyogyithato legyen. (Nekem sikerult)
Jó akkor elmegyek 75lóig, de fölé semmiképp, neked rövidek a fokozataid többet kell váltanod, egy szgk azért jobban kiforog, de ha ilyen jól megy még izgibb a dolog, úgyse mindig azon múlik mint azt talán sikerül megértenem leon barátunkkal!
"hogy valaki egy asszem 4-es golffal nagyon nyomul mogottem"
Szolgálati közlemény jelleggel mondom, hogy a golfokkal tessék vigyázni. Pár napja történt, Bp-n: egy Intergát láttam előrébb, rárepülés. A szokásos történet, majd végig egy soksávos kivezető úton. (Paranioa rulez, utcaneveket nem írok) Valamelyik pirosnál beállt mellénk egy Calibra is, meg a végén odasunnyogott egy Golf. Fehér volt, de civil, benne néhány átlagarcú ember, semmi feltűnő, legalábbis nekem nem tűnt fel. A következő pirosnál (mert ugye bármennyire is megy a verseny, ÉSSZEL megy, és a pirosnál megállnuk!) a Golf keresztbe rakta magát előttem, kitette a kék villogót. Szerencsére videó nem volt, sokat nem tehetett (próbált ugyan tettlegességre hergelni az ember, de nem jött össze neki) így egy ejnyebejnyével elbocsátott.
Az Integra időben észrevette a dolgot és elvette a gázt, a Calibra nagyon nem rúgott labdába, úgyhogy ő is mehetett. Újabb tanulság: a golf mindig gyanús! (szvsz ide jöhet még astra, felicia, favorit is, főleg az ismert színekben).
Akkor kimondom egyszerűen butának tartalak, magyarázat azért jó mert jó a sex miért jó mert örömöt szerzel a partnerednek és fordítva, na nekem pl ez is örömet szerez! NEM a topic nem erről szól olvasd végig baszki rendesen ne csak az első mondatot (utána felteheted mégegyszer a kérdésedet)! Én pl mostanában sokkal többet vezetek, éjszak mint nappal, viszont a lámpák nagy részénél tudom, hogy mikor váltanak nem 2-3 percet lehet nyerni a Hungáriáig. Az, hogy a benzinkútnál mennyit töltesz? Asszem ezt te sem gondoltad komolyan itt nem fogyasztási versenyről van szó, mielőtt a zöldhullámmal jössz köszi ismerem azt is egyébként éjszaka, ha nem kell sietnem 6,5-et fogyaszt a gép, ha tolom 10-et, de ez más téma!
Egyik mondatommal a másikat? Írd már le őket kíváncsi vagyok!
Te kis kinemmondjam mi! : )) Ez jó! : )
1. mondtam, akkor írj ha tudsz válaszolni a két kérdésemre, eddig ez nem történt meg, tehát a szememben egy semmilyen érvet fel nem mutató kispöcs vagy aki csak ugyanazt szajkózza: jó jó jó. DE MIÉRT??? MI ÉRTELME???
2. Azért ha lámpától lámpáig kell gyorsulni mert állítólag ERRŐL szól a topic azt ne mondd már hogy
partiban van egy 150 lovas 4 kerekes meg egy 1.4 Sunny. Körberöhöglek mert tényleg egyik mondatoddal vágod agyon a másikat. Asszem nem is pazarlok rád több időt...
Ja, és ha városi forgalomban mész 50nel mondjuk du 4kor a Bécsi útról a Népstadionoig a Hungárián, azzal ha nem 50nel mész kb 1,5 de lehet, hogy 3 egész percet is spórolsz komoly idő! Viszont jóval többet töltesz utána a benzinkútnál : )) Éjjel én is nyomom neki...
Leon
U.i.: So, vegyél egy Skyline-t aztán mesélj tovább a 150 lovas lenyomásról...
Naplopó! Kisbusszal az igazi királyság ez nem vitás! Mondjuk, hogy partiban egy személyautóval az kicsit erős, legfeljebb egy 60lovas Golffal Astrával stb...
Az istenhegyin lefele viszont könnyű eldobni a buszmegállónál levő balosban. :-)))))
Én már láttam ilyet! :-)))
Leon te tényleg ilyen kinemondjammi vagy? A szlalomban nagyon leegyszerűsítve az nyer aki jobb sávot választ. Még egy kispolkszki ellenn se fogadj tutira, lehet, hogy aznap neki sikerül a jó sávba állnia!
A lényege: Játék az élet! Ha van partner játszotok egy jót, de nem győzöm hangsúlyozni én mindig ügyelek a biztonságra! Röviden ennyi.
Skyline!
Még mindig van 3 kérdésem, de már kezdem érteni! : )
"majd meglátjuk most nagy a szád, de ha elkenlek mivel magyarázod meg a csajodnak, nitró volt benne biztos!"
Na akkor asszem azt én se magyaráznám meg senkinek, ha egy 4 kerekes 150 pacis kocsit valaki lenyom egy 1.4 Sunnyval.Hogy is van ez?
Könyörögve kérlek télleg válaszolj már pls! MIÉRT jó ez és mi az ÉRTELME télleg olyan nehéz erre válaszolni? Ne azt mondd el hogy mi a topic címe stb. Hanem ami télleg érdekelne pls arra válaszolj. Mert ez tényleg érdekelne, és ha jók az érvek nyitott vagyok elfogadni, hogy ez a jó...
"egy kis peugeot is beallt mellenk (aki folyamatosan legyorsult mindkettonket"
Pug rockz!!!
Én a bátyámmal szoktam átszáguldani a városon (Budaörsi út - Újpest), néhányan megpróbálják felvenni a tempót, de esélytelenek :)
A legjobb poén meg mikrobusszal közlekedni, a sok mamlasz nem tudja, hogy ezek terheletlenül simán pariban vannak a személyautókkal. Aztán kaparnak, de minek... Mitsubishi L300, 120LE, hátsókerék meghajtás. Tiszta BMW :)
Csak három lámpával előre látom a forgalmat.
kill! én is csináltam már ilyet, hogy semmi dolgom nem volt arra, de épp időm volt benzin is akor meg miért ne, ha meg jó volt a meccs, annak mindenki örül...
a sok beírásra főleg, ha eccerre vagy negyvenre kéne regálni én sem szoktam emlékezni, de egyre igen!
Capri-3 nem vagyok ellenfél? Azt majd meglátjuk most nagy a szád, de ha elkenlek mivel magyarázod meg a csajodnak, nitró volt benne biztos!
Viszont, ha az én kocsim lenne erősebb, én nem mondanám, hogy nem vagy ellenfél, legfeljebb gyorsulásban, de az utca mindig mást hoz...
És nagy ívben leszarom az összkerékhajtásodat 150lóerőddel együtt ahogy mondtad!
No akkor lássuk. Szerintem többen az alapkérdésre válaszoltak, tudod a következő volt:
"Utcai Versenyzés - Extrém Sport?"
A topic egyik fele erre válaszolt (mondjuk így: Nem ez egy baromság. vagy Igen nekem is felszökik az adrenalin szintem, mint az extrém sportban.), az már más kérdés, hogy bohocka nem erre gondolt, de azért szerintem az alapkérdésre válaszoltak. Amikor felhívta a figyelmet erre azóta én sem írok ide (a mostani kivételével). Az a helyzet, hogy ellentmondás van a topic címe és a 0-ás hozzászólás között. Na remélem érthetően írtam, ha nem akkor bocsika.
Ismerlek, mint a rosszpénzt! ;) Nekem csak egy favorit van (Made in "Cseszkoszloveszko"), de műúton nyomhatunk egy racsingot! :))) (Szegényt már ellepte a rozsda, meg gumi is kellene rá.) De amíg rendbe hozom, nyugodtan nevezd meg a segédeidet! ;)
szerinted azert ulok egy ilyen kocsiban, mert nagypapasan vezetek?
tevedsz:)))
es nem csak lampatol lampaig tudom nyomni, szlalomban es kezifekben is otthon vagyok.
es nyugodtan leszarhatod a 150 loeromet es a 4kerekhajtasomat is, igazad van, ugysem vagy ellenfel:)))