Ritka szarul játszott a Depor, a meccs képét elnézve még örülhetnek, hogy csak 4-2-re kaptak ki. Kis túlzással több labdát adtak el, mint amit csapattársnak tudtak adni. Már abban sem reménykedem, hogy valamit kezdenek az UEFA-kupában. Ha szerencséjük van, nem kaptak kettőnél több gólt.
Valahogy egyetértek. Omar Bravo nem volt eddig valami nagy igazolás, Mista meg akkor a legjobb, ha a pályán sincs. Minek kellett idehozni??? Laure tényleg pancser, de sérült Manuel Plablo (bárcsak gyorsan felépülne). Verdu is egy rakat szar. Xisco jó volt, nem értem minek kellett eladni. Aki értelmes a csapatban, az Lafita, Guardado, Pablo, Lopo, Aranzubia és Riki. Meg ze Castro néha. Valerón meg egy évben 3x, ha jó napot fog ki. És akkor ahogy te is írtad ez a rotálás!!! Még egy értelmes kezdőcsapat sincs. Ettől függetlenül én abban reménykedem, hogy azért nem égnek le annyira a kupában, legalább nyerjenek a második meccsen. Azt már ettől a kerettől nem válom el, hogy 3 gólt lőjenek úgy, hogy ne kapjanak egyet sem. Remélem nem lesz nagy égés.
Gyerekek leszívhatjuk magunkat...nem tudom mit próbálkozik ezzel a rotációs játékrendszerrel, valahogy nem Manchesternek vagy Internek érzem a keretet...ilyen Cristian meg Pablo Alvarez meg Verdu... meg ez a Laure mit össze hozott a Villareal ellen...egyébként is ott mit akartak? Jaj csak ne kapjunk 1-nél több gólt? Ezek nem, hogy a Depor mezét egy másodosztályú csapat mezét se érdemlik meg h fölvegyék...szégyen és gusztustalan amit ezek játszanak...
Lafita, Valeron csere...De Guzman csere...
Omar Bravonak is nagyobb volt a füstje mint a lángja...
Ze Castro és Aranzubia valóban jó játékosok.
Szóval, fura módon mindig reménykedek a Deporért de ebben az évben is örüljünk ha bent maradunk...
Egyépként szerintem a nyár igazolása Aranzubia. A felkészülési meccseken is jól védett. Mista nem volt valami nagy igazolás, sőt. Bravo olyan sokat nem mutatott, de szerintem ő is jó lesz majd, csak időre van szüksége.
Nem értem, minek kellett megtartani ilyen Tabolda, Bodipo, meg Verdu szintő játékosokat, a 3 nem ér egyet. Remélem nem fognak sokat játszani a bajnokságban.
Hát ez elég kiábrándító volt. Remélem, hogy nem így folytatja a csapat, mert még úgy járnak, mint tavaj a Zaragoza. Ez a Bravo eddig nem nagy durranás, Mista pedig eleve egy rossz igazolás volt. Nem tudja valaki, hogy Lafita és Ze Castro meddig lesz sérült???
Deportivo de La Coruña: Aranzubia; Manuel Pablo, Lopo, Zé Castro (De Guzmán; m.75), Piscu (Omar Bravo; m.58), Filipe Luis; Valerón (Xisco; m.67), Sergio, Juan Rodríguez, Guardado; Riki
Sajna visszament a Nantes-hoz, és nincs esély a leigazolására, bár nincs is rá igazából szükség. Úgy néz ki Valeron újra a régi, és van egy olyan érzésem, hogy jövőre ő lesz az egyik külcsember (a másik pedig Lafita).- szerintem