TUdom hogy lehet, mert szóba is került, csak 4-5 hetet kellett várni rá, annyit meg nem engedhettem meg magamnak... a csellót igénylés után két héttel már kötötték... más kérdés hogy ritka szar...
Most komolyan: mit ajánlasz havi 12 rugóért? Mer a cselló is annyiba kerül, aztán csak aszívok vele... Hozzzáteszem, csak kényszerből volt, mert et tudták a leghamarabb kötni és kellett a munkámhoz... de tele van a faxom má!...
Najah, csak tudod,nálam minden forintnak megvan a helye.Áprilisban szabadul fel havi 30k forintom, és annak keresem a helyet... lehetőleg olyat,ami ad is,nem csak elvesz a kasszámból.
a baj az,hogy mindegyik két évre írja elő a szerződést,ha meg határozatlanra kéred,akkor belépési díj+megfizethetetlen havidíjak a nyomorult 312 kb/s-ért..
Ugyan már Zorró papa! Téged nem bántalak, hisz te vagy az én kicsi bénám. Lett volna 1-2 durva viccem veled, és persze a kedveseddel kapcsolatban, de retix azt mondta, hogy "hagyd".
"duke te egy primitív sz*rkeverő vagy,engem is palira veszel,aki nem fikázott itt téged. Úgyhogy az idézgetéseidet nyomd fel magadnak,és hagyjál már békét nekünk. Békét,érted? vagy foglaljam polgári körökbe? vazze"
Na mi van Collins papa? Téped azt a 2 szál hajadat? Igazán kár érte. Olyan jól mutat.
Amúgy meg gondolod, hogy csak azokat "veszem palira", akik fikáztak engem? Nálam nem működik az "aki engem baszogat az kapja be a faszomat" jelmondat!
Ja és primitív vagyok. Ahhoz képest a szintén primitív retixel egész jól eltársalgok. Tudod, két primitív ember...
Ha pedig valóban Fidesz szavazó vagy és nem divatszavazó, akkor ezt a nemzeti ünnepet SOKKAL jobban tisztelned kellene, mintsem, hogy egy okádék cikkre azt mondjad, hogy "semmi kivetnivaló".
Ami meg a felnyomást illeti: nos, eltársaloghatunk, hogy melyikünk kezdje (megsúgom: retixnél én szoktam az első lenni, attól függően, hogy aznap megmosta-e).
Megoldás: Megrendeled a vnet ADSL-t, a jelenlegi MATÁV/Axxelero előfizetésed pedig lemondod a minimálisra (asszem az akszeleronál van csak email-csomag, de ha nincs akkor is csak kábé ezerötszáz pénz...), a MATÁV-emiledet pedig a vneten keresztül kérdezed le...