Keresés

Részletes keresés

Polihisztor Creative Commons License 2001.09.18 0 0 114
már 40..
Polihisztor Creative Commons License 2001.09.18 0 0 113
akkor jó, mert a 3-ban már 38-32 oda :(
Előzmény: bölcs27 (112)
bölcs27 Creative Commons License 2001.09.18 0 0 112
Úgyis a tétmeccsen a 4. negyedben vagyunk a legjobbak... :-)
Polihisztor Creative Commons License 2001.09.18 0 0 111
Félidő: 31:30 oda
Polihisztor Creative Commons License 2001.09.18 0 0 110
most helyesbítettek: 29:30 ide
Előzmény: Polihisztor (109)
Polihisztor Creative Commons License 2001.09.18 0 0 109
Félidő vége előtt 1 perccel 30:30
Előzmény: vezerstr (108)
vezerstr Creative Commons License 2001.09.18 0 0 108
Mi a helyzet ?
Polihisztor Creative Commons License 2001.09.18 0 0 107
a jó életbe: 24:24
bölcs27 Creative Commons License 2001.09.18 0 0 106
jól beszélsz, VIOLA_

De a litvánok ellen nyagyon nehéz lesz, örülök, hogy Károlyi formában van. Ha végre mindenkinek kijön a lépés, akkor döntősök lehetünk szvsz.

Előzmény: VIOLA_ (104)
Polihisztor Creative Commons License 2001.09.18 0 0 105
19:5 után 19:11 :(
VIOLA_ Creative Commons License 2001.09.18 0 0 104
Semmi pánik emberek, a litvánokat most megfogjuk, majd a sereghajtó görögök ellen ráhangolunk az egyenes kiesésre, ahol egy könnyebb ellenfelen túljutva /már ha nincs odaát taktikázás/ máris az érmes helyezések felé vezet az út!!!
korfolyoso Creative Commons License 2001.09.18 0 0 103
Csak tudjuk tartani ezt a jó kezdést!

Hajrá magyarok!!!

Polihisztor Creative Commons License 2001.09.18 0 0 102
15:5, Károlyi már két triplát hintett
Polihisztor Creative Commons License 2001.09.18 0 0 101
Na végszóra elindult: 11:5 ide
Előzmény: Polihisztor (100)
Polihisztor Creative Commons License 2001.09.18 0 0 100
Elvileg a sportforum.hu-n és a basketeuro.com-on is lesz, de nálam még egyiken sem indult meg.
Előzmény: bölcs27 (98)
MCsaba_d Creative Commons License 2001.09.18 0 0 99
Ha hozzuk a két csoportmeccset, és a papírforma alapján hozni kell, akkor csoportelsők leszünk, és szinte megnyílik a dobogó felé az út!

Gyerünk, hajrá Magyarok!

bölcs27 Creative Commons License 2001.09.18 0 0 98
Sziasztok!

Van valahol a neten élő közvetítés?
Vagy ha valaki tud részeredményeket a mai Magyarország - Litvánia meccsről, akkor írja meg!!!

Ezer köszi,
Bölcs

Tócsa Creative Commons License 2001.09.18 0 0 97
Hát ez az! A firkászok értékrendje a hibás!
Előzmény: NB2 (96)
NB2 Creative Commons License 2001.09.17 0 0 96
Csak 1 gond volt. A kosaras csajok az esetek 90%-ában csütörtökön játszottak és aznap vajmi kevés fontosabb történhetett ennél magyar viszonylatban.

Ja és a focit én is szeretem de nem értem a nemzetközi szinten elért siker miért nem fontosabb a honi labdarúgásnál?

Előzmény: Tócsa (95)
Tócsa Creative Commons License 2001.09.17 0 0 95
Félreértés ne essék, én szeretem a focit, még a magyart is. De tudom, hogy mi ér többet. Ha a csajok legyőzték volna a cseheket, nagyobb tettnek tartottam volna, mint az Újpest legyőzését vagy a önünneplő 60-st!
Előzmény: NB2 (91)
Tócsa Creative Commons License 2001.09.17 0 0 94
"...Nem tudom mit kéne csinálni a lányoknak,..."
Toplessben játszani, mint a litván csajok az újságban!:(
Előzmény: Dzsojszi (93)
Dzsojszi Creative Commons License 2001.09.17 0 0 93
Tócsa, teljesen egyetértek veled, ezért is született az NS topic. Valóban gusztustalan, amennyire értékzavarosak az NS-nél az újságírók. Nem tudom mit kéne csinálni a lányoknak, hogy leszorítsák a főhelyről azokat a "focistákat", akiknek normális érzelmű ember levágatná a lábát. Egyébként egyformán diszkriminítívak, a világbajnok kajakosoknak, öttusázóknak, stb, stb is mindig csak a lap alján jut hely, amennyiben "bajnoki forduló" is van az nbI-ben.

Én is bocs az OFF-ért. HAJRÁ MAGYAROK !!! HAJRÁ RÁTGÉBER LACI, AZ ULTIKIRÁLY :-)))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Tócsa (89)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.17 0 0 92
Hajrá Magyarok
Előzmény: Tócsa (90)
NB2 Creative Commons License 2001.09.17 0 0 91
Tócsa.

Sajnos ehhez már hozzászoktunk. Kedvenc kosárcsapatom (pvsk) végigverte europát. Azt hiszed bármikor is főcím lett volna? Na talán 1x. A magyar foci MINDIG fontosabb volt az ns-nek mint bármilyen egyéb siker.

Én is bocs az offért.

Előzmény: Tócsa (89)
Tócsa Creative Commons License 2001.09.17 0 0 90
Ma nem, de holnap 15h-kor a litvánokkal!
Előzmény: Törölt nick (88)
Tócsa Creative Commons License 2001.09.17 0 0 89
Fel vagyok háborodva!
A szombati sport címlap tetejére a nagy sportértékű győzelmével a tavalyi bajnok került fel. Meg is érteném, ha tényleg olyan lett volna a játék. De nem. Volt szerencsétlenségem látni a meccsüket, hát nem sokat változott a múlt szombat óta! A már megszokottá váló bírói hátszéllel abszolválták az utolsó elleni 3 pontot.
A csajoknak a győzelme „csak” a címlap alja jutott a végső győzelemre is esélyes oroszok ellen! :(
A vasárnap sem változott a helyzet. A silányabbnál is silányabb játékot nyújtó listavezető kínkeserves győzelme ismét nagyobb sportértékű, mint a csajok, a csoport legerősebb csapatának kikiáltott szlovákok felett aratott győzelme.
Uraim!
Hát hogy akarunk mi értéket adni sportunknak, amikor azt se tudjuk mi ér többet?
Kapja be az összes szerkesztő, aki a sportéletünk ilyen jellegű sírásója! Sajnos a köcsög, csigazabáló fírkász boldogan tudja leírni, hogy: „Ki az a Rátgéber?”, amíg mi sem tudjuk helyére tenni mi az értékes és mi nem!
Bocs, lányok és fiúk, hogy kicsit offoltam, de nagyon felháborítanak az ilyesmik!
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.17 0 0 88
Mit játszottunk ma?
gguszti Creative Commons License 2001.09.17 0 0 87
Igen, megkaptam, de köszi így is.

HAJRÁ MAGYAROK!!!

Előzmény: bz_ (85)
bz_ Creative Commons License 2001.09.17 0 0 86
A FIBA-oldal kicsivel az EB hivatalos oldala előtt jár statisztikák terén. Néhány érdekességet kimazsoláztam.

Kiderült, hogy Iványi Dalma adta eddig az EB-n a legtöbb gólpasszt (23), csak a francia Souvré ér a közelébe (21). Dalma vezeti a szerzett labdák ranglistáját is, csaknem kétszer annyi labdával (16), mint a második helyezett cseh Jarchovská (9). Ebben a statisztikában négyes holtversenyben 5. Csák Magdi 7 szerzett labdával.
Seres Éva a támadólepattanókban jeleskedik (6), nála csak eggyel gyűjtött többet Tuvics és 2-vel többet Sztyepanova.
A legtöbb védőlepattanót eddig Csák Magdi szedte nálunk (12), ezzel az EB-ranglista 10. helyén áll, előtte csupa 190-es vagy magasabb játékos van.

Hajrá magyarok!!!

A Magyarországon játszó idegenlégiósokról is pár szó:
Tuvics 2. a pontátlag és a kétpontos dobások terén Margo Dydek mögött, és ami talán ennél is kellemesebb meglepetés, 82%-kal(!!!) dobta nem kevés büntetőjét (14/17).
Zirková eddig 92%-kal büntetőzik (11/12), viszont vezet az eladott labdák terén (15) - ez utóbbi "versenyszámban" az első tízben nincs magyar.

bz_ Creative Commons License 2001.09.17 0 0 85
Amitől tartottam, bejött: a továbbjutási remények utolsó szalmaszáláért küzdő, nagyon agresszív és a magassági fölényével "gátlástalanul" élő cseh csapat döntetlenszagú meccsen egy aprósággal jobb volt. Néha az ellenfeleknek is bejöhet egy-egy ilyen húzás... Számomra már az is csoda, hogy ilyen súlyosan elveszített lepattanócsata mellett ennyire szorosra sikerült hozni a meccset. Jól jön a mai pihenőnap.

Utánaszámoltam, hogy a hátralévő két forduló után milyen csoportvégeredmények alakulhatnak ki. (Mivel a csoportban 6 meccs van hátra, 2^6=64 eset lehetséges.) A következtetéseket igyekszem világosan közreadni.

I) Ha legyőzzük Litvániát, akkor már benn vagyunk a legjobb nyolc között, és szinte biztos, hogy elkerüljük az A-csoport győztesét a negyeddöntőben.

IA) Ha a görögöket is legyőzzük, akkor csoportelsők vagyunk, hisz akkor már csak olyan csapat tud pontszámban beérni, akit legyőztünk.

IB) Ha a görögök ellen viszont kikapnánk, akkor a többi négy meccs eredményétől függően 16 eset van.
5 esetben csoportelsők leszünk, 7 esetben másodikok, 1 esetben harmadikok.
3 esetben az első négy helyezett pontegyenlőséggel zárja a csoportot. Ha a holtversenyen belül az egymás elleni eredményeket veszik figyelembe a rangsorolásnál, akkor az egyik esetben csoportelsőként, a másik két esetben csoportmásodikként zárunk. Ha a holtversenyben netán a pontkülönbség döntene (a kiírást sajnos nem ismerem), akkor most még megjósolhatatlan a végső sorrend.

II) Ha Litvániától kikapunk, akkor a helyzet kevésbé rózsás, legalábbis akkor már nem csak saját magunkon múlik a sorsunk.

IIA) Ha a görögöket legyőzzük, akkor nagy valószínűséggel bejutunk a nyolc közé, de ez nem teljesen biztos.
A 16 közül egy esetben előfordulhat ugyanis, hogy az első öt csapat pontegyenlőséggel zár, ráadásul mindnek 2 győzelme és két veresége van a másik négy csapattal szemben, úgyhogy abban a helyzetben biztosan a pontkülönbség dönt az 1-5. helyezések sorsáról. Ez az eset akkor áll elő, ha mi kikapunk a litvánoktól ÉS verjük a görögöket ÉS a csehek verik mind a görögöket, mind az oroszokat ÉS a szlovákok verik Litvániát ÉS kikapnak az oroszoktól. Ha a pontkülönbségünk vagy a dobott pontjaink alapján mi leszünk a legkevésbé kedvezményezett helyzetben, akkor 3 győzelemmel mehetünk a 9-12. helyért játszani...
Ha bármelyik előbb említett meccs másként alakul, akkor elég a görögök legyőzése a nyolc közé jutáshoz. Ekkor is lehetünk még csoportelsők (1 eset, négyes holtversennyel az első négy helyen), legvalószínűbb azonban a 2-4. helyen kialakuló körbeverés (6 eset), ahol a pontkülönbség dönt az egyes helyezésekről. 4 esetben másodikok, 3 esetben harmadikok, egy esetben negyedikek lennénk.

IIB) Ha a hátralévő mindkét meccset elveszítjük, akkor a lehetséges 16 esetből 7-ben ötödikek leszünk, 4-ben hatodikok (két győzelemmel ez elég paradox lenne, de a matematikai esély megvan rá). 3 esetben fix negyedikek lennénk, míg 2 esetben a 3-5 helyezettek között körbeverés alakulna ki, amiből a legrosszabb pontkülönbségű nem jut be a legjobb nyolcba.

Bízom benne, hogy a lányok nyernek holnap és megtakarítják nekünk a lázas számolgatást, de biztos, hogy nagyon nehéz lesz. A litvánok nagyjából hasonló cipőben járnak, a biztos nyolc közé jutásért legalább egy győzelem kell még nekik is, vagy ellenünk, vagy a szlovákok ellen.

Hajrá magyarok!!!

Gguszti!

Bocs, csak egy kis időre tudtam nethez jutni a hétvégén, de már megkaptad a választ.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!