"Az Újpest FC-Fót elengedte Sarlós Andrást, döntés hamarosan
2003. 04. 28. - 14:57
Délelőtt 10 órától Lukács Ferenc klubtulajdonos az Újpest FC utánpótlását irányító szakmai igazgatókkal, Herczeg Vincével és Szabó Gáborral tárgyalt arról, hogy Szabó András lemondása miatt Sarlós András, az Újpest FC-Fót vezetőedzője vegye át az első csapatunk szakmai vezetését.
Nos, a megállapodás megszületett: a szakmai igazgatók hozzájárultak ahhoz, hogy az NB I utolsó hat fordulójában Sarlós András üljön a kispadon. Az ő munkáját az NB I-ben szereplő fiataloknál az eddigi másodedző, Mózner János folytatja, a junioregyüttest pedig Somogyi Krisztián, az ifi "A" eddigi segédedzője vette át. Barsi János, az Újpest FC-Fót technikai igazgatója elmondta: a csapat vezetői nagyon elégedettek voltak Sarlós András munkájával, ugyanakkor örülnek annak is, hogy a tréner lehetőséget kaphat az első csapatnál is.
Ezekben a percekben is zajlik az egyeztetés Lukács Ferenc, Gyulay Zsolt ügyvezető - aki 13.30-ig a liga Megyeri útra kihelyezett ülésén vett rész - és Sarlós András között a hogyan továbbról, végleges megállapodás fél órán belül várható.
Az első csapatunk szakmai stábjának tagjai közül Szabó György másodedzőként, Brockhauser István pedig kapusedzőként segítené Sarlós András munkáját, míg Dudar György ezentúl csak a bajnoki címre törő Ifi "B"-re koncentrál majd."
(honlap)
Nagyon remélem, hogy nem áll meg a csapat Móznerrel sem!
Sarlós egyelőre az idény végéig marad Újpesten, ha jól tudom.
Van néhány változás a sorsolásban:
A Diósgyőr ellen nem június 8.-án,hanem június 4.-én,szerdán lesz a meccs,5 órakor. A Pápa ellen június 8.-án játszunk (vasárnap), a Kecskemét ellen június 14.-én (szombat) , a Hali ellen június 18.-án szerdán,végül a Szolnok ellen június 21.-én,szombaton.
Újpest FC-Fót: Miski - Lázár (Horváth M. - 65. perc), Vermes (Palásthy - 74. perc), Vaskó, Páles, Szlezák - Sándor Gy., Kapcsos, Hajdu - Csopaki, Jeferson (Gohér - 89. perc)
Sarlós András:
- Gyorsan hátrányba kerültünk, hiszen az 5. percben egy kétkapufás lövés után kipattanó labdát az ex-újpesti Ulrich Roland lőtte a hálóba. Többet birtokoltuk a labdát, mint a listavezető, ám az első játékrészben csak meddő mezőnyfölényig jutottunk. A második félidőben Palásthy és Hajdu is százszázalékos ziccert hibázott, ám végül újra Páles góljával szereztünk pontot. A vendégek gólszerzőjét 20-25 perccel a vége előtt kiállították. A látottak alapján megérdemelten szereztünk pontot a Pécs ellen. Sajnos, Nyíregyházán az ifi-válogatott Vaskó és Gohér nélkül kell pályára lépnünk, azonban bízom benne, hogy Bánka és Udvari pótolják őket!
Nagyon jól játszottak a fiúk (ismét),teljesen megérdemelten szereztünk 1 pontot. Egyetértek Gabbal,Nyíregyházán egy döntetlen nagyon szép eredmény lenne!
Úgy látszik telibe találtam a pistikét alias sony x-et a kiskunhalasi ál halidrukker fradista provokátort. Leszedte a hivatkozást.
Nem baj, van másik. Ez is carpathiadecor. Ez a web-site-ja. A név, cím telszám stimmel
Így járnak a tökhülye fikanickek:))
Ment egy e-mail a főnöködnek, hogy a céges címet megadva mocskolódsz a neten.
Remélem örül neki.
Ha véletlenül tiéd a cég úgy remélhetsz pár okosságot. :)))
carpathiadecor@primposta.com
Ekkora balek csak te lehetsz.