Keresés

Részletes keresés

Szul Creative Commons License 2001.07.29 0 0 37
En is de akit erdekel a tema azoknak szerintem a latin (esetleg mediterran), vallasos, baloldali diktaturat at nem elt orszagokban kell keresnie!
Előzmény: biancoblu (33)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.07.29 0 0 36
Del-Amerika jo kerdes. Argentinaban lehet hogy van ilyen, de Braziliaban biztos vagyok hogy nem tagozodnak a taborok jobb- ill. baloldalra. Inkabb a "csoport" szerinti kotodes a jellemzo, van a feketek csapata (Corinthians), van az olaszok csapata (Palmeiras), van a kicsit az "ertelmisegiek" csapata (Sao Paolo) stb stb. A rioiak (Flamengo, Vasco) nem tudom hogy osztodnak meg.
Na de ez mar off volt.
biancoblu Creative Commons License 2001.07.29 0 0 35
Egyébként nálatok hányan vagytok balosok?
Előzmény: fcf (31)
Szul Creative Commons License 2001.07.29 0 0 34
Ezen en is sokat gondolkodtam.De arra jutottam hogy ennel jobb megoldas nincs!tobb legyet ut egy csapasra a klubvezetes!Es tenyleg nem volt komoly balhenk 1,5 eve...
Előzmény: Juan Pablo (30)
biancoblu Creative Commons License 2001.07.29 0 0 33
Passz. Csak találgatni tudnék, ahhoz meg nincs túl nagy kedvem. Egyébként Che Guevara is Argentínából indult.
Előzmény: Szul (26)
Szul Creative Commons License 2001.07.29 0 0 32
A Csurkat nem veletlenul zarojeleztem!!En is olvastam a cikkeit a Fradirol.Ezert lepett meg engem is az info amit egy Miep aktivistatol kaptam.Csokkenti a hir erteket hogy a csavo Ujpest szimpatizans.
En is ezt irtam a 90-es evek elejetol mentunk jobbra.
Előzmény: Lorinc_d (28)
fcf Creative Commons License 2001.07.29 0 0 31
Én Irországban találkoztam egy spanyol egyetemistával,aki nagy Real Madrid fan (még a VIDI-ről is hallott :) és lelkes kommunista is volt,igaz ez az eset magában még nem jellemzi a spanyol táborokat,sem a Realt,de valószinű nem egyedi példa.
Előzmény: Szul (26)
Juan Pablo Creative Commons License 2001.07.29 0 0 30

A rendezőink igazából nem is politikai hovatartozásuk miatt unszimpik, hanem mert szerintem egészségtelen, hogy szurkoló létükre nem a szurkolással foglalkoznak, hanem mással, amiért ráadásul pénzt kapnak...

Az viszont elég sokatmondó, hogy az ütőemberek között mindenki jobbos. Vagy csak nem merik vállalni hogy nem azok?

Előzmény: Szul (22)
Szul Creative Commons License 2001.07.29 0 0 29
Off
Udv!!!
Mindenki szint vall lassan!:)))
Előzmény: Husky (25)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.07.29 0 0 28
Csurka biztos hogy nem lila. A Magyar Forumban tobbszor is irt cikket a Fradirol, sot meg olyasmit is hogy a MF szine nem veletlenul zold.
Ezek utan csodalkoznek ha Ujpest-drukker lenne.
Szerintem az Ujpest-taborba inkabb csak a 80-as evek vegetol kezdtek menni a jobbosok, de vegulis mind1.
Előzmény: Szul (17)
fcf Creative Commons License 2001.07.29 0 0 27
Én két emberről tudok,asszem a békés tüntetőkkel voltak,mégis bevitték őket(éppen arrajáró prágai nyugdijasokkal,túristákkal,etc együtt...),telefonlehallgatásról nem hallottam eddig,persze ettől még lehet.
Előzmény: Juan Pablo (18)
Szul Creative Commons License 2001.07.29 0 0 26
Ujabb tipp:Argentina!
Nehany honapja talalkoztam 3 argentin sraccal.Lelkes bolsevikok voltak(csak a Szoborpark es az Ecserin fellelheto szovjet cuccok erdekelte oket) es nagy foci fanok(azt miondtak az nem argentin es nem ferfi aki nem erdeklodik a foci irant).
Husky Creative Commons License 2001.07.29 0 0 25
off
Téged meg még egy balos(nem munkáspárti) lila :)))
Előzmény: Szul (9)
fcf Creative Commons License 2001.07.29 0 0 24
Az olasz balos táborok magas száma nyilván abból (is) ered,hogy náluk sokáig fontos szerepet játszott a Kommunista Párt a politikai életben,sőt,még most is jelen van a parlamentben.
Előzmény: biancoblu (12)
biancoblu Creative Commons License 2001.07.29 0 0 23
Ez szerintem is így van, de azért ez még idővel megváltozhat. Egyébként a jobbos táborok nagy része azért annyira nem radikális, max. egy pár arc. Idővel a Che Guevarát is megszoknák, nem csak a keltakeresztet.
Előzmény: fcf (19)
Szul Creative Commons License 2001.07.29 0 0 22
OFF

En ismerem ot reg ota.Velemenyed meg lehet rola de a munkajat nagyon jol vegzi es nem ugy csinaltak rendet ahogy a kettes szokott hanem kulturaltan.Ha ujpesti vagy tudhatod milyen eros volt az skin mozgalom Ujpesten a 90-es evek elso feleben.Tobben a foci csapatnak is szurkolnak...

ON

Előzmény: Juan Pablo (16)
Juan Pablo Creative Commons License 2001.07.29 0 0 21
Mindenesetre örömteli, hogy elindult valami nálatok.
Ami érdekes, hogyan érinti ez a diósgyőri kapcsolatotokat? Mert ők eléggé nácinak tűnnek.
Előzmény: fcf (19)
Juan Pablo Creative Commons License 2001.07.29 0 0 20
Ezt hol hallottad? (Csurka)
Előzmény: Szul (17)
fcf Creative Commons License 2001.07.29 0 0 19
Valószinűleg azért már most is lehetne sokkal több baloldali tábor nálunk,ám a már meglévő (szélső)jobbos csoportok mellett elég nehéz lenne szerintem ilyeneket alakitani...Arról nem is beszélve,hogy nálunk sokkal rosszabb a megitélése az átlagemberek,szurkolók,közvélemény,etc. szemében egy Che Guevara,vagy vörös csillagos drapinak,mint mondjuk egy keltakeresztes,vagy Nagy-Magyarországosnak...
Előzmény: Juan Pablo (6)
Juan Pablo Creative Commons License 2001.07.29 0 0 18
Hi!
Tényleg ott volt Prágában egy tagotok? Neki is lehallgatták a telefonját utána itthon?
Előzmény: fcf (8)
Szul Creative Commons License 2001.07.29 0 0 17
Az Ujpest tabor ket reszbol all.A 70-es evekben odaszokottak maradeka-kotodesuk szerintem totalisan egyezik a magyar tarsadalommal magyarul vegyes(allitolag Csurka is Ujpest szimpatizans)mig a masik resze a 90-es evektol kialakult ulra mozgalomhoz(hazai valtozat persze) kotodik.Ok egyertelmuen jobbosak(siratnak egy papot cimu dalbol "Mindenki fasiszta...")...
Előzmény: Lorinc_d (10)
Juan Pablo Creative Commons License 2001.07.29 0 0 16
Hi Szul!
Én egy lelkes Újpest, Chacon és Hajduk szurkoló vagyok. :-)

Természetesen nem gondolom, hogy minden jobbos náci. De pl. "biztonsági igazgatónk", meg egy-két haverja az, ez kétségtelen.

Előzmény: Szul (9)
biancoblu Creative Commons License 2001.07.29 0 0 15
Én az Olyról hallottam, de ez nem 100%.
Előzmény: Lorinc_d (14)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.07.29 0 0 14
Nem a Pana?
Előzmény: biancoblu (13)
biancoblu Creative Commons License 2001.07.29 0 0 13
Tudtommal az Olympiaikosz hívei baloldaliak.
Előzmény: Szul (11)
biancoblu Creative Commons License 2001.07.29 0 0 12
Örülök, hogy tetszik a téma!

Egyébként azért vannak itt baloldali táborok, pl. a Polonia Varsó és a Bohemians Prága szurkolói, bár a Bohemiansnél jobbosok is vannak.

Tudtommal a fehérváriaknál több balos ultra is van, az előénekesüket pl. Prágában állítólag letartóztatták, de erről Fcf tud bővebben nyilatkozni.

Olaszországon kívül Spanyolországban és (Nyugat-)Németországban is elég sok ilyen tábor van, a leghíresebbek talán a Sevilla és a St. Pauli szurkolói.

HAJRÁ MTK!!!

Szul Creative Commons License 2001.07.29 0 0 11
Tippelnek meg a gorog csapatokra is mint lehetseges baloldali kotodesuek!
Tenyleg jo a tema!
Lorinc_d Creative Commons License 2001.07.29 0 0 10
Az Interre lehet nem igaz a dolog, en beszelgettem egy Inter-ultraval, o inkabb jobbos volt. De o is mondot tolyasmiket hogy nemzetkoziek vagyunk mag hasonlok. A Milant epp a tulaja miatt is furcsallom, ettol persze meg lehet.

Az Ujpest tabora hagyomanyosan jobboldali? Hmmmmmm...

Az angoloknal talan a Tottenham lehet balos?

Előzmény: biancoblu (5)
Szul Creative Commons License 2001.07.29 0 0 9
Off

Udvozol egy lila(jobbos de nem naci!!!)
Ki vagy egyebkent mert hogy ismered a Dk-t az latszi de a nicked vadi uj...
On

Itthonrol a pecsiek talan balosak es ismerek egy ket kispestit is akik balosak.Es igen allitolag a BKV punkjai...:)

fcf Creative Commons License 2001.07.29 0 0 8
Én a mi táborunkból sok baloldalit ismerek,aki az AS Roma-nak szurkol,persze nyilván nem(-csak) politikai meggyőződésből,de gondolom egy egyértelműen jobbos csapatot nem választanának.
Előzmény: Lorinc_d (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!