nekem nem fekete a kocsim hanem kiralykek, a masik meg feher. es nem DSM.
de a kerdes a kovetkezokepp ertendo:
pl nekem: RS 2000 4x4, nem kell az eleje.
Megvaaaaaaaaan!
tegnap reggel 6 körül utaztam haza a buszom (aksi gameover) és éppen kezdtem elaludni, amikor felébresztett egy szó. egy darabig gondolkoztam, hogy hogy jön ez ide, aztán rájöttem.
Viszont nem fogom elárulni, hanem próbára foglak tenni. Adok egy kis segítséget, és ha erről neked is ugyanaz jut eszedbe, akkor szerintem tetszeni fog a név.
Szóval még mindig nem találtál nevet?!
Mit szólnál hozzá: Drága Hamis Sokádm :))
Egyébként a buli sem rossz ötlet...
Jobb is, ha nem nyerem meg a versenyt, mert én még kiseeb vagyok, több mint 10 centivel. Vagy sámliról is lehet vezetni a csodaságot? :o)
Sőt, magam is látens Skoda fan vagyok! Azért amikor a lepukkant S100-as elém vág, mert csak 70-nel megyek az Andrássy uton, és közben majdnem elviszi a jobb elejét a topic tárgyának, az azért nem egy vágyakozás manifesztációja, hanem kőkemény arrogancia, amit kivetit, és a mellette ülő 17 éves szőke libának szoló üzenet: "de jól bevágtam ez elé is baze', ennyire jó vagyok, csak össze ne törjem az apám kocsiját" Én meg: hármasban kimélem a fogyasztást, drága a benyó :-))
A rendszám , de megigéritek, ne lopjátok el!!! DHS. magamban néha már hivtam d-eh-elye-s-nek, ez milyen?
bélla,
Off
te más topicban is feltünő vagy :-)))
ON
A jülye picsa megnevezést én csak szőke nőknek tartogatnám... (főleg egynek, azok közül is..)
de nem a kocsimnak, ejnye, ezt te sem gondolod komolyan...
Lehet hogy ebből egy buli lesz, és nbem névadás? Mit szóltok?
na nebáncsuk má a skodásokat. :)
nem fóbia az hanem irígységgé sorvadt vágyakozás.
egyébként én sokáig gondolkoztam, hogy el kéne nevezni az autómat, csakhát egy 120as skodában nehéz meglátni az egyedi vonásokat...
nincs is neki neve 5 éve.
egyébként engem általában a rendszám betűi inspiráltak ilyenkor (bocs ha már emlegették nem olvastam végig).
egyébként legyen a neve dobberman (vagy dobbermann? nem is tudom hogy van igazából).
bár ez nem túl nőies meg kacsintós, de karakteres, erős és fekete.
(Akakij Akakijevics...? B.)bocs, nem akaraom elviccelni, de nem hagyhattam ki :-)
Ja ez egy Eclipse. Én 10 éve erre nyáladzottam, és erre tessék. Megtekinthető, sőt, a győztes meg is küldheti..
Általában lassan és szabályosan megyek vele, mert nem akarom a balhét. Néha odalépek, ha sietek, vagy ha egy sportautófóbiás Skodás versenyezni szeretne.
Van árnyoladal is. Agresszivitást és utálatot vált ki némelyekből, főleg a sokkal szarabb és a sokkal jóbb autók gazdáiból. Erre nem reagálok. Sokan megbámulják, de ez bántó: "na ki ez a köcsög maffiozó?"
Jól fekszi az utat, és bir menni (persze, egy Porsche mégjobban). Kanyargós uton, ki lehet huzatni, és jól szól, de sokkal jobb, ha a tempomat és a légkondi optimalizálva van és az ember a gyári hangszorókat élvezi. JÓ feeling. Egy kétéves Suzuki áráért. Jó benne ülni, vezetni, befogadni, és érezni, ahogy befogad. Belül szép világosszürke, meg jázminszagú, egy kicsit. Bár egyesek szerint átbasztak, és ez rózsa...
Nem volt könnyü megtanulni vezetni. Széles és nehéz kilátni, (főleg a magam gigászi 174 cm-ével). Hátra, magaságtól függetlenül lehetetlen, előre a 2 méteresek talán lássák, ahogy a bukólámpa felnyilik. Oldalra széles mint egy IFA, és a parkolás is koncentrációt igénylő müvelet.
Tudom, baromság, de néha csak ugy nézegetem, akár világosban is, nemhogy sötétben... szép a formája, és jó az 'aurája". Lett neki csinálva :-)))
Szóval, még ki lehet próbálni :-))))
Ebony már volt, bocs...
Nem sietem el, és lassú is vagyok. Majd, talán hétvégén összeszedem az eddigi jó ötleteket.
na ja. ez egy eclipse lesz, ha jól sejtem. még sose vezettem ilyet, bár nem kizárt, hogy egyszer talán majd mégis. de addig is, én és a többi topiktárs csak találgatjuk, milyen lehet kihúzatni egy kanyargós úton... milyen a hangja? vagy odasétálni hozzá este a sötétben. és mivel téged sem ismerünk, aligha valószínű, hogy eltaláljuk azt a szót.
persze próbálkozni lehet.
mondjuk EBONY, hogy bedobjak valamit. ha még nem volt.
Egyfelől ebben teljesen igazad van, az érzelmi viszonyra alapul a névadás, másfelől meg olyan név lenne yó, ami 100%-asn kifejezi a kocsi paramétereit, feeling-jét, jellegét, ja meg a tulajdonosból is valamennyit.
pedig mekkora buzgalommal indult a dolog. kicsit meg is lepődtem, hogy még mindig itt vagyunk. amúgy nem csodálom, hogy a topik nem tud nevet adni az autódnak. a név úgyis a tulaj és az autó érzelmi kapcsolatára épül. vagy nem.