elsö évben igaz kicsit gyengécske volt,de 2.ban gyakorlatilag mindenkinek kivédte a szemét.. és nem is fáradt hamar. lehet hogy megint hozzálátok?:))
Lemieux-ot ehh, hogy írják... elég könnyen adják. adsz érte 3 fiatalt. legalábbis eddig könnyen adták. megéri. de nagyon. nem gond, ha -5 millával indul a játék, mer a nézök sok pénztet hoznak. legalábbis nekem ugy volt.jegyárat tartsd úgy, hogy legyen mindig teltház. ja, és nem árt ha a staffot is felfrissíted okos emberekkel. én pl minnesottával már elsö év végén bajnok lettem... mondjuk átépítettem a teljes csapatot:)
kérdés: nektek is mindig nagyon megy a farmcsapatnak? eddig bárkivel voltam a farmcsapatom nagyon nyomult...
Nekem a deficitem olyan 3,5 milla.
Ha jól megy a csapatodnak, akkor nyomd fel a jegyárakat a csillagos égig, aztán akkor majd bejön az ára, utána meg leviheted. Mind1 mennyi van, ha jól szerepelsz, úgyis lesz egy rakat pénzed (és szezon végén úgyis lenyúlják)
már megoldottam :)
nem lép ki, csak ha balfaszkodom!
most már nyomom rendesen a szezont!
viszont alig találok kapust, aki jönne Torontoba az új Roster szerint! Talán most Richter.
akkor most legalabb 1 evig nem lesz semmi uj eastside?
klasssz...
pont most kezdett el az 1.18-asom bugni. a 2. szezonban már annyira lassu, hogy behal magától. szépen not responddal kiszáll. mármint a task manager szerint. az eastside szerint ő szépen ott elüldögél.. jah, hogy vmit csinálnia is kéne? ugyanmár.. szal nem értem. 1.1ghz-n megy a proci, 256 mb ram, és így is legalább fél percet kell várnom egy napra. 5letek?
Bezony, én is nyomtam a CM-et (CMtopikban utána lehet nézni, kb. mikor hagytam abba :), ráadásul nem is fanyologtam, hisz' van a CM-ben multi is ha jólt'om. Csak reményem fejeztem ki, hogy itt is lesz, és nem kell rá 2003-ig várni.
Ennyi (meg egy bambi :)
Igen, jatszottam, es kurva sokat...
Meg meg vagy 6-7 masikat is...
Es nekem kell a latvany. 2002ben mar keveslem a "Beckham megy el a jobb oldalon... jo csellel meghuzza Neville mellett... kozepre teszi.. felszabaditanak a vedok.."
Ma a parkettán fog hemperegni (fallabda), a betonon én leszek soron, holnap pedig együtt hempergünk újra.:-)
Ami biztos, hogy ma nem jó, holnap reméljük...